Voditeljka RTS-a obavijestila je gledatelje Dnevnika o tužnoj vijesti o smrti predane djelatnice RTS-a Nade Perić Kovačević.

Sadržaj se nastavlja nakon prikazaS velikom tugom javljamo da je preminula naša draga kolegica Nada Perić Kovačević. Posvetio je 25 godina svog života RTS-u, gdje je bio ključan u zaštiti autorskih prava raznih serija i filmova. Ispraćaj će biti u subotu, 6. siječnja, na Novom groblju, javlja Dnevnik RTS-a.

Nada se oprostila od svojih dalekih prijatelja i kolega.Pulsonline javlja da je danas dan tuge za kolege Nade Perić Kovačević, strastvene radnice RTS-a koja je nedavno preminula nakon što je 25 godina života posvetila ovom uglednom mediju. Nada je vodila pravnu službu, gdje se posebno istaknula za zaštitu prava autora u području televizijskih serija i filmova.

 


Kako javlja RTS, ispraćaj Nade Perić Kovačević zakazan je za subotu, 6. siječnja, u 13 sati.na Novom groblju u Beogradu.
Zanimljivo, Nada je i majka poznate jazz pjevačice Lene Kovačević te supruga Dušana Kovačevića, dramaturga, scenarista, redatelja i znanstvenika.