Prema njegovim riječima, energija ovog dvojca tijekom protekle godine bila je puna kontradiktornosti. To će posebno postati jasno u drugom mjesecu 2024. godine, kada će početi globalna kriza.

Prema ruskom astrologu Mihailu Levinu, 2024.Nesretna je godina: vrijeme je da izbjegavate planiranje važnih događaja na osobnoj, obiteljskoj i poslovnoj razini.

Sadržaj se nastavlja nakon prikazaMnogi se žale da im je 2023. bila teška godina, no barem malo olakšanja očekuju 2024. godine.Astrolozi kažu da bi godina zeca trebala donijeti više mira i sreće nego godina tigra. Ruski astrolog Mihail Levin predviđa opasno doba godine u kojem treba biti posebno oprezan.

Problem se neće riješiti preko noći. Sukobi će i dalje postojati na mnogim područjima života, ali će od sredine godine polako jenjavati. U jesen nas očekuju duža i mirnija razdoblja.Astrolog Levin kaže da je prosinac prošle godine za nas bio vrlo opasan mjesec.
Prema njegovim riječima, prošle godine je njihova energija bila puna sukoba. To će posebno postati jasno u drugom mjesecu 2024. godine, kada će početi globalna kriza.

Međutim, još uvijek se očekuje nekoliko razdoblja visokog rizika. Tada nema potrebe planirati velike događaje, rekao je Levine. Postoji šest kratkih, ali važnih faza nepovoljnih astroloških obrazaca: