– Da je svijet pun izopačenih osoba, u to smo se do sada mogli uvjeriti jako puno puta, i to u raznim sferama života. Da imamo žena koje ne prezaju ni od čega, također se može pročitati skoro svakodnevno, a sljedeća priča koja nam stiže iz Rusije, deinitivno će vas ostaviti bez daha.

Posljednjih godinu i pol dana javnost je zaokupila izvanredan par koji dolazi iz Kazana. Ajsila Čiževskaja-Mingalim, 53-godišnja profesorica pjevanja, stupila je u brak sa svojim usvojenim sinom koji ima 22 godine. Unatoč tome što se zbog ovog postupka suočila s odbijanjem vlastite obitelji, ostala je predana tome da svoj život otvoreno dijeli i s novinarima i sa svojim vjernim pratiteljima.

Njezina nepokolebljiva vjera u obećavajuću budućnost ostala je i dalje, dok je zamišljala život ispunjen srećom uz svog supruga i njihovog usvojenog sina. Nakon obavljenih pretraga i vantjelesne oplodnje novopečeni bračni par krenuo je s pripremama za dolazak djeteta. Nažalost, njihova je veza bila ugrožena zbog nedavnih intenzivnih svađa. Otkriveno je da je Danil napravio profil na web stranici gdje je nudio chat usluge u zamjenu za plaćanje.

Osim toga, vratio se svojim prošlim porocima i borio se s raznim oblicima ovisnosti. Ajsila, ne želeći previdjeti ove probleme, na kraju je odlučila podnijeti zahtjev za razvod. Nakon što je saznao za supruginu želju za razvodom, Danil je shrvan emocijama požurio natrag u njihov dom. Plakao je, molio za oprost i žarko ju preklinjao da preispita odluku. Ajsila je, ne mogavši ​​izdržati bol u srcu, na kraju drugog maja povukla zahtjev za razvod. Na društvenim mrežama pojavio se video na kojem bračni par stoji ispred psihijatrijske bolnice u svom rodnom gradu Kazanu. Čini se da je muškarac dobrog zdravlja, što ukazuje na uspješan oporavak.

  • No, Čiževskaja će svom suprugu i dalje pružati nepokolebljivu podršku. Obraćajući se novinarima, uvjeravala ih je da je sve u redu. Iako je bilo nekoliko prepreka na putu, sve su uspješno prevladane. Prirodno je da bračni parovi doživljavaju izazove i fluktuacije u svom odnosu. Ti usponi i padovi, svađe i mirenja, dio su putovanja koje zovemo život. Zapravo, ako nema emocija i sve teče glatko, on prestaje biti pravi prikaz samog života. Dodatni tekst: Nakon što se slegla prašina nakon razvoda Meline Džinović od Harisa Džinovića, svi su s nestrpljenjem iščekivali njenu prvu izjavu, no nažalost, oni koji su se nadali njenom gestu ostali su čekati duže vrijeme.

Nakon što je vratila svoje djevojačko prezime Galić, bivša gđa. Džinović je jasno dala do znanja da nema namjeru izlagati u javnost svoj privatni život, a posebno neslane detalje. U gotovo svakom intervjuu njezin bivši suprug posebno je govorio o svom odnosu s dizajnericom, više puta ju je etiketirao kao površnu, sponzorušu, materijalisticu, pa čak i optuživao za preljub. Prvi odgovor Meline Džinović na uporne optužbe o nevjeri prigodno je zanemaren.

Nakon odlaska iz svog prebivališta na Senjaku, praktično se povukla iz javnog života, pa joj je vrlo teško doći za izjavu. Posljedično, mediji su pribjegli recikliranju njezinih prijašnjih komentara o braku, obitelji i životu kako bi nagađali ostaje li njezina perspektiva nepromijenjena nakon razvoda. Dizajnerica, koja je doživjela sličnu opekotinu kao i glazbenik, odlučila je naglo pokupiti svoje stvari i bez ikakvog objašnjenja otići od kuće i djece. Izrazila je da se svatko u životu susreo s nekom vrstom dobrodošlice, ali nitko nije bio izuzet od iskustva boli.

S obzirom na medijska nagađanja o njezinim zategnutim odnosima sa sinom Kanom i kćeri Džinom nakon razvoda od Džinovića, čini se da su njezini postupci bili impulzivni, vjerojatno proizašli iz prigušenog bijesa i frustracije nakupljene tijekom vremena. Mediji vjerojatno nikada neće otkriti razloge njezine zabrinutosti i tajnovitosti koja je okruživala njezinog novog partnera cijelu godinu, ostavljajući pitanja bez odgovora. Možda gospođa Galić čeka da njezin suprug zaključi salvu uvreda prije nego što iznese svoje planove.