– Ono što sve žene itekako interesuje na društvenim mrežama jesu ispovijesti drugih žena, te se onda uključuju u razne diskusije. Zna se jako dobro kako to ide kod žena, i da su one generalno ljubomorne, i žele da daju svoj sud na bilo koju temu na ovaj ili onaj način….

U subotu sam sklopio svetu vezu braka. Prethodne večeri svečanosti su potrajale do kasnih sati, pa smo se suprug i ja ujutro prepustili nekoliko dodatnih trenutaka sna. Oko 11.30 moj suprug se prvi trgnuo iz sna. Ljubazno mi je predložio da odem popiti kavu s Jaranom dok se on još malo odmori. Poslušavši njegov savjet, dopustila sam si da ponovno utonem u miran san do pola 12. Kako živimo i s mojom svekrvom i s vlastitom majkom, nakon buđenja sam krenula u dnevnu sobu.

Tamo su sjedili i uživali u jutarnjoj kavi. Srdačno sam ih pozdravio, ali nisam dobio nikakav odgovor. Kontam, ostali su u snu. Još jednom se probijam prema njima i raspitujem se o našim planovima za ručak, ali moja svekrva skreće pogled. Dok se vraćam u sobu, obuzima me zbunjenost, ostavljajući me krajnje zbunjenom. Za samo trideset minuta, ona se pojavljuje u mojoj sobi. Nastavio je dijeliti neke informacije sa mnom: Naše kućanstvo nije naviklo spavati nakon 11 sati i moramo uzeti u obzir mišljenja naših susjeda. To je pouka za budućnost, ustati ranije. Suprugu savjetuje da zanemari njihove komentare, no sada nije sigurna kako postupiti.

To razdoblje mog života bilo je zaista očaravajuće, ispunjeno pričama koje su mi ostale u najljepšem sjećanju.

BONUS PRIČA:

U svojoj blistavoj karijeri Zorica Brunclik, poznata srpska pjevačica, rado se prisjetila posebno nezaboravnog trenutka – nastupa koji je održala za predsjednika Jugoslavije Josipa Broza Tita. Nezaboravni susreti s Titom Tijekom jednog od svojih zadivljujućih nastupa uživo, dobila je poseban poziv da otpjeva serenadu samom Titu.

Na repertoaru koji joj je povjeren uključivale su autorske skladbe poput „Obranie su jabuke rumene“, „Berem grozđe, bram tamjanika“ i „Odakle si, sele“. (Odakle si, draga). Prepričavajući svoje iskustvo, izrazila je zaprepaštenje saznanjem da će nastupati za Tita, okarakteriziravši taj trenutak kao strahopoštovanje i stresan. U vinogradima u blizini Smedereva desio se nezaboravan događaj kada je Zorica vidjela Tita kako se probija prema njoj po živopisnom crvenom tepihu. Doista se dogodio nevjerojatan trenutak kada je pružio ruku i upitao je ima li koju pjesmu za podijeliti s njim.

Preplavljena iščekivanjem i uzbuđenjem, Zorica je nastavila s izvođenjem iskrene melodije “Ne daj da nas rastave”. No, zbog silne mješavine živaca i entuzijazma izmiče joj precizno sjećanje na taj nastup. Zorica se rado prisjetila nastupa na Brijunima i ispričala zadivljujuću anegdotu kako ju je helikopter odvezao nakon koncerta u pulskoj Areni da pjeva Tita na Brijunima. Vožnju helikopterom usporedila je s uzbudljivom scenom iz akcijskog filma, čime je dodatno pojačala svoj ukupni dojam o nezaboravnom događaju.

Prilikom susreta s Jovankom Broz, Zorica je ispričala priču o haljini koja je privukla pažnju supruge Josipa Broza Tita. Jovanka je za jedan događaj kupila unikatnu haljinu, ali je Zorici priznala da joj ne stoji. Time je dala kompliment Zoričinoj tada vitkoj figuri. Zaključak Susreti s Titom zauzimaju posebno mjesto u srcu Zorice Brunclik i predstavljaju vrhunske trenutke njezine slavne karijere. Pokazivanje njezinih talenata za predsjednika Jugoslavije i druženje s cijenjenim posjetiteljima duboko su utjecali na njezin osobni i profesionalni život, što je rezultiralo neizbrisivim sjećanjima koja s radošću prenosi svojoj publici.