Mirjana Antonović se godinama vodila po sudovima sa Miroslavom Ilićem oko očinstva nad sinom Devinom. Prije nekog vremena je otkrila da je po drugi put Viši su u Beogradu odlučio u njenu i sinovu korist.

Naime, tom prilikom na Facebooku se oglasila Mirjana Antonovič i rekla da je Viši sud po drugi put utvrdio da su Devin i Miroslav otac i sin, rekla je u “Ovo malo istine”, prisjetivši se svojih prvih razgovora s ostalima. ona. Supruga pjevačice Gordana Ilić.
– U osmom mjesecu trudnoće slučajno sam se našla u stanu svoje sestre Jelice u Beogradu. Proveli smo normalno jutro, pili čaj, jeli slatke medenjake i još slađe čavrljali. Razgovarali smo o imenu Christian, koje je, inače, Miroslav odabrao, te planovima za našeg željno iščekivanog sina.

Jelica je odskočila do dućana kad je u hodniku zazvonio telefon. “Uvedite Mirjam Antonovich”, rekao sam. “Jesi li ti ona Amerikanka? Otmičar? Nije ti dovoljno da ga zavedeš i daš mu dijete? Slušaj, bjelosvjetsko kopile, ovo neće ići. “Ako rodiš to dijete, ubit ću njega i tebe, Miroslave, našu djecu i na kraju sebe! “ prosiktala je na telefon – napisala je Mirjana.

  • – Gospođo Gordana, molim vas da smanjite ton i iskustvo, za sve što vas zanima o masovnim smaknućima obratite se svom suprugu i mom zaručniku Miroslavu – rekla sam mirnim i staloženim tonom – Zaručniku? Slušaj, bezobraznica, ja sam mu zakonita žena i sve me zanima, a ne ti! Vi ste jeftina zabava i uništit ću je jer niste prvi niti ćete biti posljednji! „Tako mi je drago što smo se upoznali, nemoj me više gnjaviti, zapamti da sam trudna i da si bila trudna dva puta pa znam da ćeš razumjeti, bok zauvijek!“ Još od tog telefonskog poziva mi je muka i ubio Prijetnja mog nerođenog djeteta odjekivala je u mojim mislima.

BONUS TEKST

Osjećate li umor, letargiju i nedostatak energije nakon buđenja? Možda ove simptome pripisujete pojavi proljetnog umora. Međutim, važno je biti oprezan jer ovi pokazatelji mogu biti znakovi upozorenja na značajniji temeljni problem.

Usred raširene rasprave o proljetnom umoru, ključno je biti oprezan i prepoznati da umor može ukazivati na temeljne zdravstvene probleme značajnije prirode. Nedovoljna prehrana, sjedilački način života, komplikacije sa štitnjačom, anemija i kronične bolesti među potencijalnim su čimbenicima koji pridonose vašoj nemilosrdnoj iscrpljenosti.

U slučaju da imate osjećaj umora i osigurate dovoljnu količinu sna, ključno je uzeti u obzir dijabetes kao potencijalni faktor. To je posebno važno za osobe starije od 45 godina, one s prekomjernom težinom ili one s obiteljskom predispozicijom za dijabetes.

Simptomi depresije obuhvaćaju više od samog emocionalnog stresa; mogu se očitovati kao umor i stalni osjećaj umora. Ovo stanje mentalnog zdravlja nadilazi osjećaje tuge i može predstavljati fizičke znakove, uključujući stalnu iscrpljenost, poremećaje u obrascima spavanja i smanjeni apetit.

  • Kako biste poboljšali svoje opće blagostanje i održali optimalnu razinu energije, preporučljivo je uključiti veću količinu svježih namirnica u svoju prehranu, osobito onih koje obiluju vitaminom C. Osim toga, bitno je dati prednost konzumaciji vitamina B kompleksa i vitamina D, jer igraju vitalnu ulogu u jačanju živčanog sustava i održavanju zdrave energetske ravnoteže. Preporuča se ograničiti unos šećera i prerađene hrane kako biste spriječili nagli val energije praćen brzim padom i osjećajem iscrpljenosti.

Bavljenje tjelovježbom još je jedna opcija koju treba razmotriti. Iako možda nije najprivlačniji izbor, održavanje dosljedne rutine tjelesne aktivnosti ima potencijal uvelike poboljšati vaše emocionalno stanje i potaknuti vašu vitalnost. Preporuka je da svakodnevne šetnje na otvorenom pređu u naviku, pišu Vijesti.me.