Pjevač Halid Muslimović je danas na društvenim mrežama podijelio tužnu vijest o gubitku svog najboljeg prijatelja i podrške u životu. Objavio je smrt svog starog prijatelja i saradnika Ibra Mangafića, izražavajući svoje duboko saučešće i oprostivši se od njega dirljivim riječima.

U emotivnom postu, Halid se oprostio od Ibre, nazivajući ga “stenom života” i zahvaljujući mu na svemu što je učinio za njega. Njegove riječi bile su ispunjene dubokom tuginom i poštovanjem prema čovjeku koji je imao veliki uticaj na njegov život i karijeru.

Halid je istakao Ibru kao ne samo prijatelja, već i člana porodice, muzičara, kompozitora i čovjeka čije će ime zauvijek biti urezano u njegovom srcu. Njegova poruka ispunjena je dubokim pijetetom i nadom da će Ibro pronaći mir u drugom svijetu.

U zaključku poruke, Halid je naglasio da bez obzira na to gdje su, Ibro će uvijek biti njegov prijatelj svim srcem. Ovaj emotivni oproštaj dodirnuo je mnoge njegove obožavatelje i pokazao duboku vezu između prijatelja koji su zajedno prolazili kroz životne uspone i padove.