– O Mariji Šerifović i Džejli Ramović se jako puno pisalo u posljednjih par godina, a sve je krenulo od Džejlinog nastupa u Zvezdama Granda. Slijedi i priča o Džejlinom ocu, koji ovu priču nikako ne može da svari niti je prihvata…

Glasine o prikrivenoj ljubavnoj vezi između Marije Šerifović i Džejle Ramović sve više uzimaju maha, a obje strane je aktivno skrivaju od javnosti. Rajko Šerifović, Marijin otac, nedavno se oglasio povodom ovih nagađanja. Otvoreno priznaje da njegova kći već duže vrijeme otvoreno izražava svoj rodni identitet.

Kao roditelj, čvrsto sam uvjeren da je dopuštanje djetetu slobode da se bavi onim što mu donosi radost od iznimne je važnosti. U potpunosti podržavam i stojim iza njihovih odluka. Imao sam nevjerojatnu priliku svjedočiti Džejinom nastupu u Kragujevcu prošle godine i bio sam apsolutno zapanjen njihovom gracioznošću, karizmom i dobrohotnošću. Nepobitna istina je da je njihova zajednica suđena, a ključni element koji ih povezuje je njihova iskrena ljubav. Džeja utjelovljuje sve osobine koje moja kći želi u društvu. Iznad svega, najvažnije mi je veselje moje kćeri, a spol njezina partnera nije bitan.

Marijin otac podijelio je neizmjernu radost te je još primijetio: Učvršćena rođenjem djeteta, njihova veza nadmašila je ograničenja tradicionalne zajednice. Njegovo značenje je duboko, predstavlja neraskidivo jedinstvo njihovog braka. Mišljenja drugih nemaju nikakvu vrijednost, jer su pogriješili u svojim prethodnim procjenama o meni, netočno me etiketirajući kao impulzivnog riskanta i pijanog pojedinca.

Dodatni tekst:

Otkrijte neosporne prednosti uživanja u rakiji kroz ovih pet uvjerljivih argumenata koji naglašavaju pravu vrijednost ovog iznimnog alkoholnog pića. Uživanje u rakiji nadilazi puko prikazivanje muškosti ili društvenog položaja, pogotovo kada se uživa u vrhunskoj rakiji.

Kada se konzumira u umjerenim količinama, rakija ne samo da pruža niz zdravstvenih prednosti, već također izaziva uobičajenu povezanost rakije s muževnošću. Dakle, ako netko dovodi u pitanje vašu odluku da uživate u rakiji, možete s pouzdanjem pobiti njihove sumnje ovim uvjerljivim tvrdnjama. Potencijal za produljenje životnog vijeka postoji, a dok ga pretjerano uživanje u rakiji, kao i kod svakog drugog alkoholnog pića, nedvojbeno ima sposobnost smanjiti, konzumacija umjerenih količina zapravo može imati suprotan učinak. To je zato što rakija sadrži antioksidanse koji se bore protiv štetnog utjecaja slobodnih radikala, glavnih pokretača starenja.

Osim toga, umjerena konzumacija rakije djeluje umirujuće na živčani sustav, ublažava stres. Bitno je naglasiti da se ovaj rezultat postiže isključivo umjerenom konzumacijom. Konzumacija rakije može učinkovito smanjiti vjerojatnost moždanog ili srčanog udara. Izvanredna karakteristika rakije je njena sposobnost da spriječi stvaranje nakupina kolesterola u vašem kardiovaskularnom sustavu, čime pomaže u smanjenju razine kolesterola. Konzumacija rakije može se smatrati zaslugom za znatno smanjenje šanse za srčani ili moždani udar.

Zanimljivo je da rakija može poslužiti i kao vrlo djelotvoran lijek protiv kašlja, učinkovito u borbi protiv prehlade. Nadalje, alkohol prisutan u rakiji ima sposobnost uspješnog uništavanja bakterija u grlu. Kako biste postigli najbolje rezultate, eksperimentirajte s miješanjem rakije uz toplu vodu i limun. Vrijedno je napomenuti da se rakija, suprotno uvriježenom mišljenju, ističe kao niskokalorično alkoholno piće, za razliku od gaziranih pića i specifičnih “prirodnih” sokova. Odabirom rakije ne samo da pridonosite smanjenju razine kolesterola u krvi, već se i štitite od debljanja.