Nakon duge 24 godine Dragana Mirković nedavno je objavila da je pokrenula brakorazvodnu parnicu.

Dragana je u objavi navela kako ona i poduzetnik Toni Bijelić već tri godine žive razdvojene živote i više ne žive zajedno. No, Toni je nedavno na Instagramu otkrio kako je stigao u njihov dvorac Ebenfurt u blizini Beča, gdje je Dragana odlučila živjeti.

Prema pouzdanom insajderu koji je razgovarao s lokalnim medijima, Tonijev nedavni povratak u obiteljsku rezidenciju iskren je pokušaj da popravi svoj odnos s Draganom. Izvor je otkrio da je molio pjevačicu da preispita njihov razvod te joj je od srca obećao da će se transformirati i vratiti njihovo prijašnje skladno stanje.

Kako javljaju tamošnji mediji, Bijelić je posljednjih šest mjeseci zamjetno izbivao iz dvorca. No, sada se vratio, čini se odlučan u namjeri da se jako potrudi kako bi se pomirio s Draganom i nagovorio je da povuče zahtjev za razvod.

Unatoč njegovim pokušajima pomirenja, folk zvijezda odlučno je izjavila

da je to nemoguće jer je kroz njihov brak proživjela brojne nedaće i svim silama se trudila da ga spasi. Sada kada je donijela tešku odluku da to prekine, ostala je odlučna u svom izboru, potpuno isključivši svaku mogućnost pomirenja.

U srdačnom razgovoru Tonija je uvjerila da unatoč svim izazovima nema mržnje i zle volje prema njemu te je izrazila želju da zadrže najbolji mogući odnos za dobrobit svoje djece.

Podsjetimo, u okvirima svoje bračne zajednice dobili su dvoje potomaka, Marka i Manuelu, koji se trenutno školuju. Nakon što su objavili da se rastaju, pojavila su se izvješća koja sugeriraju da je Toni u dugogodišnjoj ljubavnoj vezi sa znatno mlađom partnericom, iako je on oštro opovrgao takve tvrdnje.

Kao zamjetan razvoj događaja, Dragana i Toni odlučili su se prestati pratiti na Instagramu. Unatoč tome, na njihovim profilima i dalje stoje zajedničke fotografije, a njihov sin Marko odlučio je pratiti Tonija na platformi. Mnogi su ovaj postupak protumačili kao jasan iskaz njegove podrške majci.

BONUS TEKST

Tijekom četiri desetljeća provedena u industriji, Dragana Mirković ističe svoju nepokolebljivu iskrenost, tvrdeći da je nevjerojatno da itko obmanjuje druge tako dugo, što drži i danas.

Nemoguće je prevariti pojedince u rasponu od četiri desetljeća, a da pritom ne pogriješe. Neizbježno je da bi u jednom trenutku ljudi shvatili moju glupost. Upravo zato biram biti iskren. Međutim, priznajem da moja iskrenost može predstavljati određene izazove. S najvećom iskrenošću, Dragana je izrazila te osjećaje.

Postoji određena nepogrešivost koja dolazi s poštenjem. Kad netko odluči biti iskren, nema mjesta pogrešci. Laži, s druge strane, stvaraju zamršenu mrežu prijevare, zbog čega se lako zaboravljaju laži koje su ispredane. Ostati postojan u poštenju eliminira svaku mogućnost pogrešaka. Možda to nije svačija preferencija, ali za mene je to jedini način na koji znam kako biti. Promjena jednostavno nije opcija – potvrdila je.

U razgovoru za hrvatska 24sata Dragana je izrazila frustraciju zbog učestalog krivotvorenja njezinih riječi. Ispričala je da često oprašta onima koji šire neistine o njoj, ali je ipak boli biti predmetom laži. Zanimljivo, same stvari koje su joj uzrokovale nevolju također su dovele do toga da je drugi doživljavaju kao dobrodušnu i utemeljenu osobu. Dragana je naglasila da nikada nije tvrdila da je zvijezda, nadajući se da će se vjerovati njenoj iskrenosti.