Javnost je ostala u nevjerici kada je Dragana Mirković, nakon vrlo uspješnog nastupa u beogradskoj Areni, iznijela fantastično otkriće o svom 23 godine dugom braku s Tonijem Bijelićem – razvode se. No, ono što je sve zateklo jest otkriće da su posljednje tri godine živjeli razdvojeno. Da bi situacija bila još neobičnija, otkriveno je da je Toni s još jednom ženom kupio vilu u Njemačkoj. Cijela situacija je nedvojbeno zbunjujuća.

Prevalencija razvoda u suvremenom društvu je u porastu, što rezultira sve manjim značajem koji se pridaje instituciji braka i pojmu obitelji. Nekada smatrani čvrstim temeljima na kojima su izgrađeni naši životi, ovi se stupovi sada ruše poput delikatnih kula od karata. Raskid veze Tonija Bijelića i Dragane Mirković ne prestaje zaokupljati mase, posebice zbog javnog otkrića slavne pjevačice da se njihova 24-godišnja zajednica bliži kraju. Potaknut snažnim osjećajem moralne dužnosti, smatram potrebnim obratiti se široj javnosti, budući da je cijelo moje postojanje ukorijenjeno u načelima transparentnosti i istinitosti. Nažalost, moram podijeliti srceparajuću vijest da sam pokrenuo postupak razvoda od vlastitog supružnika.

Tijekom dužeg trajanja, Tony i ja smo prošli kroz značajno pogoršanje našeg odnosa, što je rezultiralo našim razdvajanjem i neovisnim životom u posljednje tri godine. U svojoj nepokolebljivoj predanosti davanju prioriteta dobrobiti svoje obitelji i održavanju svojih duboko ukorijenjenih vrijednosti, uložio sam sve zamislive napore da spasim našu nekoć cijenjenu vezu, unatoč brojnim nepomirljivim razlikama koje su postojale među nama.

Tijekom vremena, naša prijašnja jaka veza polako se raspadala i postalo je očito da tvrdoglavo držanje veze koja više nije služila svrsi samo pogoršava štetu nanesenu našim voljenima. Dragana je dijelila ovo stajalište, što je dovelo do stalnih nagađanja. Isprva se šuškalo da je Tony legalno vjenčan s drugom osobom, što je on oštro opovrgnuo.

Nedavna izvješća nacionalnih medija sugeriraju da se razvod između Dragane i Tonija može pripisati utjecaju bliskog pouzdanika koji je Dragani stalno davao informacije o Tonijevoj navodnoj nevjeri tijekom duljeg vremenskog razdoblja. Ostaje nejasno je li Dragana dobro procijenila osobu koju je nedavno primila u svoj najuži krug te je li dovela u pitanje autentičnost njihovih motiva. Nakon njegovog predstavljanja, ovaj je pojedinac nastavio otkrivati ​​mnoštvo činjenica koje se odnose na Tonyjevu nevjeru. Zapanjujuće, čak je otkriveno da je Toni bio odsutan iz njihovog doma devet mjeseci, što ju je navelo da ga izravno suoči s nizom upita.

U rasponu od devet mjeseci, točnije dok je imala trijumfalne turneje po Australiji i Americi, a paralelno je sudjelovala i u pripremama za koncert u Areni, upućeni su otkrili da se zabavljala svjedočeći uzaludnim nastojanjima prijatelja i kolega pjevača da ubace Tonyja u ulogu nepovoljan način. Prema dojavljivaču časopisa “Scandal”, očito je da je Tony odavno upoznat s nastojanjima da se napravi razdor između njega i njegove partnerice. Unatoč tome, Tony nikada nije ni pomišljao na razvod. Opće je poznato da svaka bračna zajednica nailazi na dosta razlika i sukoba.

Čini se da je Tonijeva partnerica Dragana meta štetnih radnji, uključujući trovanje i pokušaje manipuliranja kolegama odavanjem informacija o Toniju. Iako se mišljenja mogu razlikovati u vezi s Tonijem, nedvojbeno nema sumnje u njegov integritet i istinitost.

U svom nastojanju da produbi sumnju, Toni je imao jedinstven pristup. Umjesto interakcije s novinarima ili oslanjanja na konvencionalne tehnike oglašavanja, svjesno je odlučio svoja razmišljanja i želje prenijeti isključivo putem svog Instagram računa. Snimak Jašara Ahmedovskog podijeljen je uz zajedničku pjesmu Snežane Đurišić pod nazivom “Ne zovi me, nisam više tvoja”.

U Beču, u Austriji, srpski poduzetnik po imenu Toni Bijelić postigao je izvanredan prosperitet uspostavom uspješnog poslovnog carstva. Njegov financijski uspjeh može se zahvaliti njegovim oštroumnim ulaganjima, posebno u automobilskoj industriji. Jedno od njegovih značajnih postignuća je akvizicija cijenjene tvrtke “Majbah”, poznate po raskošnoj i ekskluzivnoj ponudi. Ekstravagantne cijene povezane s njihovim vozilima služe kao očigledan dokaz njihove raskoši, s automobilom najprihvatljivije cijene u njihovoj kolekciji koja počinje od nevjerojatnih 70.000 eura.

Toni i njegova supruga Dragana, u svom hrabrom traganju za novim pothvatima, usporedo s automobilističkim pothvatima, otisnuli su se iu sferu televizije industrija. S ponosom nose cijenjenu titulu vlasnika nadaleko cijenjenog satelitskog glazbenog kanala “DM SAT”, pametno nazvanog po inicijalima cijenjene Dragane Mirković.

Dobro uspostavljena profitabilnost ove izuzetno učinkovite platforme za emitiranje je neporeciva. Osim toga, Toni Bijelić je učvrstio svoju reputaciju istaknute osobe u građevinskom sektoru. Ne samo da uspješno nadzire vlastitu građevinsku tvrtku, već također posjeduje vrijedan asortiman nekretnina i zgrada.