– Zvezde Granda se polako bliže samom kraju, a veliko finale na programu je u subotu. Prema svemu viđenom do sada, jedan od glavnih favorita za konačnu pobjedu jeste bosanka, Šejla Zonić. Ona se nalazi u Timu Cece Ražnatović, koja joj je i više nego velika podrška…

Šejla Zonić je u nedavnoj epizodi “Zvezda Granda” osvojila publiku svojim očaravajućim glasom i zadivljujućom izvedbom, a njenom talentu nije mogao odoljeti ni žiri i omogućio joj direktan prolaz u narednu fazu. Iako bi se mnogi kandidati osjećali opušteno u njezinoj poziciji, ona otvoreno priznaje da prije svakog nastupa osjeća blagi osjećaj nelagode. Prije svakog nastupa uvijek postoji strah da neće biti dovoljno glasova i da ću završiti u drugom krugu.

To nije paralizirajući strah, već suptilan osjećaj nelagode. Svi smo iscrpljeni i umorni i svatko od nas čezne za mirnim prolazom i trenutkom predaha. Šejla o tome iskreno govori. Uz neizmjerno veselje javnosti, zadivljujuće je izvela pjesmu svog amidže Kemala Malovčića, ostavivši nas znatiželjnima oko njene ocjene njegove izvedbe. Šejla je žustro počela izražavati svoje zadovoljstvo i radost odabirom amidžine pjesme, želeći pokazati svoju sreću i ponos. Međutim, njen suprug je naprasno prekinuo intervju.

  • Armin se prije izlaska iz kadra od svoje supruge oprostio poljupcem punim ljubavi, uputivši srdačne pozdrave Kemalu Malovčiću, Šejli Sanski most, voljenoj Tuzli i svima ostalima. Osim toga, darovita pjevačica otkrila je i Cecin odgovor na njen izbor. Tijekom snimanja šestog kruga, član žirija mi je predložio da izvedem njegovu pjesmu, što sam na kraju i odlučio. Ceca je bila oduševljena idejom i spremno je prihvatila prijedlog, iskazavši podršku i zahvalnost za mentorovo vodstvo. Smjernice koje dobivam imaju veliko značenje u mom životu.

Ona stoji uz nas na čelu, dostavljajući informacije na prizeman način. Njezina dosljedna poruka bila je prigrliti autentičnost i biti ponosan na sebe, potičući me da se oslobodim skromnosti. Vjerujem da sam ovaj savjet uspješno primijenila, a pokazao mi se i više nego dovoljan, navodi pjevačica. Pjevačica je prije nedavnog snimanja otvoreno pričala o teškim fizičkim patnjama koje je proživjela zbog svog zdravstvenog stanja, a osvijetlila je i neočekivani izbor njenog supruga Armina u dvije runde. Unatoč tome što je razveselila žiri, natjecateljica priznaje da joj je vrijeme na pozornici bilo daleko od jednostavnog.

– Ovo mi je bio najzahtjevniji nastup do sada, ali sam izuzetno zadovoljan. Kako napredujemo, primjećujemo sve više zamršenosti, što također donosi nervozu i stres. Nosi ogromnu količinu odgovornosti, ne samo u smislu pjevanja, već i u smislu stajlinga, ponašanja i cjelokupnog paketa. Suci sada pomno ispituju svaki detalj, što ga čini još većim izazovom. Međutim, zadovoljan sam svojom izvedbom i izravno sam prošao dalje. Zahvalan sam Bogu na ovoj prilici. Šejla se osvrnula i na tračeve da se natjecatelji boje suočiti s njom u duelu jer je zbog svog izuzetnog glasa od početka važila za jednog od favorita.

Odgovorila je, izražavajući nesigurnost kako odgovoriti na situaciju, priznajući da su svi preostali kandidati strašni protivnici. U nedavnoj epizodi “Zvezda Granda” ne samo da je oduševila publiku izuzetnim nastupom i repertoarom, već je dobila i komplimente za svoj besprijekoran stajling. Prema njezinim riječima, u uskoj kožnoj haljini osjećala se apsolutno najbolje na pozornici. – Ovo je definitivno moj stil, moram reći da ovaj look dosta lijepo izvlačim pa vjerujem da je ovo savršen izbor. Ima dašak rock and rolla, sofisticiranosti, mladolikosti, modernosti i privlačnosti. Malo je reći da mi je ovo pravo, baš ga volim – uzviknula je Šejla.