U nedavnom gostovanju u emisiji Goce Tržan “Ako progovorim” proslavljena folk pjevačica Ceca Ražnatović iznijela je dosad neobjavljene aspekte svog osobnog života. Među iznenađujućim otkrićima bila je i činjenica da Cecin bivši partner potječe iz inozemstva. Ovo neočekivano otkriće iznenadilo je i medije i javnost jer smo mislili da smo već upoznati s Cecinom ljubavnom poviješću. Pjevačica je tijekom emisije izrazila svoju duboku naklonost prema srpskim muškarcima i našem posebnom načinu razmišljanja, naglasivši da u budućnosti neće moći ostvarivati ​​veze s pojedincima iz drugih kultura.

“Jednostavno mi nije moguće izvršiti taj zadatak. Posjedujem duboku naklonost prema našim muškim kolegama. Način razmišljanja naših muškaraca mi je nedvojbeno privlačan i oni zauzimaju poseban položaj u mom srcu. Iako sam nailazio na prilike za angažman s nepoznatim pojedincima, oni nikad ne shvate vaše namjere kada ih vodite u neistražena područja. S druge strane, naša vrsta razumije čak i najosnovnije upute, kao što je kada izgovorite rečenicu ‘Idemo'”, oduševljeno je izjavila Svetlana. zračeći od sreće, prilikom gostovanja u emisiji “Ako progovorim”.

Ljubav nedvojbeno posjeduje ogromnu snagu kao pokretačka snaga, ali ipak mora biti popraćena određenim granicama. Privlačnost blistavih učinaka ljubavi inherentno osvaja i muškarce i žene. Unatoč tome, odlučan sam u svom odbijanju da trpim bilo kakve okolnosti samo na temelju površnog izgleda ili društvenih očekivanja. Moja sloboda i mir su mi od najveće važnosti, čak i ako to zahtijeva graciozan odlazak i suočavanje s potencijalnim nadzorom drugih. Značajno je napomenuti da bi mu bivša partnerica Cece Ražnatović uzvratila naklonost samo ako bi zadržala prijatno ponašanje. Proslavljena folk pjevačica Ceca istaknula je nepokolebljiv stav da odbija ostati u nezadovoljavajućoj vezi samo radi mišljenja javnosti. Čvrsto je izjavila da je ravnodušna prema prosudbama drugih, dajući vlastitu sreću iznad svega.

Ceca je priznala poteškoće s kojima se susreće tražeći partnera koji će je istinski osvojiti, budući da je navikla na svoju neovisnost i samopouzdanje. Dodatno je istaknula kako njezina financijska situacija nema utjecaja na nju jer se sama izdržava i sama zarađuje.

Na Gocino pitanje da li sebe vidi kao ženu predodređenu za veličinu, Ceca je odgovorila zadivljujuće i tjerajući na razmišljanje.

Razmišljajući o svojoj poziciji zavodljive i opasne žene, Ceca je razmišljala o konceptu neizbježnosti i njenom trajnom utjecaju. Razmišljala je: “Zaboravljaju li me brzo? Apsolutno ne, nikad.”

BONUS TEKST

Osjećate li umor, letargiju i nedostatak energije nakon buđenja? Možda ove simptome pripisujete pojavi proljetnog umora. Međutim, važno je biti oprezan jer ovi pokazatelji mogu biti znakovi upozorenja na značajniji temeljni problem.

Usred raširene rasprave o proljetnom umoru, ključno je biti oprezan i prepoznati da umor može ukazivati na temeljne zdravstvene probleme značajnije prirode. Nedovoljna prehrana, sjedilački način života, komplikacije sa štitnjačom, anemija i kronične bolesti među potencijalnim su čimbenicima koji pridonose vašoj nemilosrdnoj iscrpljenosti.

U slučaju da imate osjećaj umora i osigurate dovoljnu količinu sna, ključno je uzeti u obzir dijabetes kao potencijalni faktor. To je posebno važno za osobe starije od 45 godina, one s prekomjernom težinom ili one s obiteljskom predispozicijom za dijabetes.

Simptomi depresije obuhvaćaju više od samog emocionalnog stresa; mogu se očitovati kao umor i stalni osjećaj umora. Ovo stanje mentalnog zdravlja nadilazi osjećaje tuge i može predstavljati fizičke znakove, uključujući stalnu iscrpljenost, poremećaje u obrascima spavanja i smanjeni apetit.

Kako biste poboljšali svoje opće blagostanje i održali optimalnu razinu energije, preporučljivo je uključiti veću količinu svježih namirnica u svoju prehranu, osobito onih koje obiluju vitaminom C. Osim toga, bitno je dati prednost konzumaciji vitamina B kompleksa i vitamina D, jer igraju vitalnu ulogu u jačanju živčanog sustava i održavanju zdrave energetske ravnoteže. Preporuča se ograničiti unos šećera i prerađene hrane kako biste spriječili nagli val energije praćen brzim padom i osjećajem iscrpljenosti.

Bavljenje tjelovježbom još je jedna opcija koju treba razmotriti. Iako možda nije najprivlačniji izbor, održavanje dosljedne rutine tjelesne aktivnosti ima potencijal uvelike poboljšati vaše emocionalno stanje i potaknuti vašu vitalnost. Preporuka je da svakodnevne šetnje na otvorenom pređu u naviku, pišu Vijesti.me.