– Koliko god ne volili Jovanu Jeremić, jednostavno mora da priznate da na ovaj ili onaj način plijenu pažnju svojih gledalaca. Malo je naporna za gledati na televiziji, konstantno sebe tavlja u prvi plan, a totalno je nekulturna prema svojim gostima, koje uvijek bira po svojoj mjeri. Ponekad zna da bude i jako neugodna, a ima odriješene ruke, pošto je miljenica Željke Mitrovića.

Veliku popularnost Jovana Jeremić stekla je kao jutarnja voditeljka na televiziji Pink. No, za poznavatelje novinarstva i iskusne u promatranju profesionalnih novinara, evidentno je da Jovana Jeremić itekako zaostaje za pravom voditeljicom. Njezino ponašanje zna iritirati gledatelje, a oni koji je jako cijene obično su oni koji se uključe u Zadrugu, gdje se spaja mnoštvo priča. Karijeru je započela kao novinarka na Happy televiziji, no kada joj je Milomir Marić pružio priliku da vodi reality show i razgovara s raznolikim gostima, zdušno je ugrabila priliku. Neodoljiva ponuda da se pridruži Pinku prošlog ljeta natjerala ju je da bez oklijevanja prihvati. Uvidom u jutarnji program postaje vidljivo da zadaci koji su pred njim nadilaze mogućnosti prosječnog pojedinca.

Međutim, Jovana posjeduje jedinstvenu sposobnost da se s njima nosi bez napora. Ovaj izniman talent nije zaobišao Željka Mitrovića koji joj je dao potpunu autonomiju u oblikovanju programa. Nesumnjivo je da je Milica Mitrović najvatreniji Jovanin zagovornik. Nepokolebljiva podrška između njih dvoje dodatno je ilustrirana nedavnim incidentom koji se odigrao tijekom vikenda, a dogodio se pred našim očima. Milica je Rokaj Joletu poslala poruku koja joj je bila prilično neugodna. Ne sviđajući joj se Jovana, nije gubila vrijeme da podijeli njihov razgovor na svom Instagram nalogu.

Vrijedno je spomenuti kako njezin Instagram profil broji nevjerojatnih 200.000 pratitelja, što je dokaz njezine goleme popularnosti. Voditeljica Jovana Jeremić trenutno je u ljubavnoj vezi s biznismenom Draganom Stankovićem. Prema njezinim riječima, u fazi su izgradnje kuće daleko od prometnih beogradskih ulica. Nakon što je već kupio parcelu, Stanković je u fazi osnivanja nekretninskog projekta koji će se zvati “Vila Jovana”, a izgradnja je u tijeku. Nedavno je Jovana Jeremić za Informer ispričala da su ona i Dragan u fazi izgradnje vlastite vile.

  • Ova vila služit će im kao osobno utočište, pružajući im sve elemente potrebne za sreću. Jovana je preuzela brigu o dizajnu eksterijera i interijera i nije mogla biti oduševljena. Izrazila je svoju radost što je za nju izgrađena kuća koja nosi njezino ime. Danas je viđena kako snima iz svoje tek dovršene vile. Na trijemu svoje kuće, Jovana je marljivo odradila jutarnji trening, uhvativši očaravajući pogled na rijeku i okolnu prirodu u videu koji je kasnije podijelila na Instagramu. Bazen koji se nalazi u dvorištu trenutno nije u funkciji. Svoj napredak u mršavljenju i agilnost Jeremić je pratiteljima demonstrirala vježbajući na strunjači, u tajicama i topu koji je istaknuo njenu vitku građu.

Potkraj prošle godine Javnost je otkrila ljubavnu vezu Jovane Jeremić i Dragana Stankovića. Unatoč tome što je njihova veza započela tek u listopadu te iste godine, obje su osobe uvjerene u svoju želju za zajedničkom budućnošću. Unatoč voditeljevom dosljednom isticanju svoje nemogućnosti da živi bilo gdje osim u Beogradu, njezina se perspektiva promijenila nakon susreta s njim. Posvetivši mnogo vremena Draganu na lokacijama izvan grada, naposljetku su odlučili izgraditi svoje idealno prebivalište daleko od glavnog grada Srbije. Izvan Beograda, Stanković je kupio parcelu na kojoj je trenutno u tijeku izgradnja vile pod nazivom “Vila Jovana”. U luksuznoj nekretnini upravitelj će uživati ​​u nizu pogodnosti uključujući bazen, voćnjak i slikoviti pogled na rijeku.

BONUS VIJEST:

FK Crvena zvezda ga je 2005. godine dovela u klub s ciljem da potvrdi svoju nadmoć u srpskom nogometu i ostvari trijumf u europskim natjecanjima. Valter Zenga, proslavljeni talijanski vratar koji je prije toga čuvao mrežu milanskog Intera i reprezentacije, odmah je postao jedna od najslavnijih stranih ličnosti u analima srpskog nogometa. U to vrijeme kao da je atmosfera savršenstva obavijala klub. Zvezdinu početnu sezonu okarakteriziralo je impresivno Zengino postignuće osvajanja dva naslova prvaka, odmah osvojivši srca navijača. Jedan poseban detalj koji će ga zauvijek vezati je crveno-bijela kapa koju je nosio tijekom svih utakmica.

I godinama kasnije navijačima su drage njegove lijepe riječi o Beogradu i Zvezdi. Međutim, nešto je pošlo po zlu. Raluka, njegova 22-godišnja rumunjska supruga, izrazila je negodovanje prema Beogradu. Preseljenje u Srbiju duboko ju je uvrijedilo. Nepoznata prijetnja natjerala mi je žmarce niz kralježnicu… Bili smo predodređeni da budemo prisilno preseljeni u dubinu bivše Jugoslavije, zemlju koja mi je bila potpuno nepoznata, i mjesto koje nisam imao želju istraživati, osim fragmentiranog znanja koje sam posjedovao o stravičnom balkanskom sukobu i gnusnom „etničkom čišćenje” koje se dogodilo godinama prije. Ova je zemlja čak zahtijevala vizu za ulazak.

Beograd 2005. Jezik je bio nerazumljiv, ostavljajući nas potpuno zbunjenima. Monotonija je kapala s naših čela poput teških kapljica. Žudjeli smo za stvarima koje smo ostavili iza sebe. Tabloidi Fotografi i novinari nasrnuli su na nas poput pljačkaških Tatara. To su bili osjećaji koje je izrazila Raluka Zenga, kolumnistica rumunjskog medija, obraćajući se svojim sunarodnjacima. Iznenađujuće, supruga nogometaša nije predvidjela da će njezin suprug i dalje morati raditi nakon umirovljenja iz sporta.

Njezina su očekivanja bila usmjerena na ekstravagantna putovanja u egzotične krajeve, raskošna gastronomska iskustva, idilične plaže, osvježavajuće koktele, elegantne kupaće kostime i zajedničko ostavljanje tragova u pijesku. Iako je Ada Ciganlija mogla poslužiti kao prikladna kulisa za te želje, nije uspjela nimalo zaokupiti Ralukin interes. Ona je, naime, bila katalizator munjevitog odlaska Valtera Zenge s mjesta trenera Crvene zvezde nakon samo godinu dana. Valter Zenga, osvrćući se na svoju trenersku karijeru, priznao je da je u dva navrata napravio značajne pogreške. Prvi kada je otišao iz Katanije, a drugi kada je otišao iz Zvezde. U oba slučaja odmamila ga je privlačnost financijske dobiti. Sada, međutim, shvaća težinu svoje pogrešne procjene.

  • Umjesto da juri za većim plaćama, trebao je ostati u tim momčadima, dopustiti sebi rast i učiti iz svih potencijalnih pogrešaka. Zenga priznaje da su te odluke ne samo utjecale na njegovu profesionalnu putanju, već su ga oblikovale i kao pojedinca. Crvena zvezda svjedočila je Zenginom trijumfu u osiguravanju dva trofeja u jednoj sezoni, što je označilo vrhunac njegovih osvajačkih pothvata. Unatoč nastavku svoje karijere nakon te točke, nije uspio ponoviti svoja prethodna postignuća ni na jednom drugom mjestu. Očito je zašto vrijeme provedeno u Srbiji za njega ima takvu sentimentalnu vrijednost. Događaji koji su uslijedili pokazali su se znatno povoljnijim za njegovu bivšu suprugu.