Pjevačica Tea Tairović na društvenim mrežama podijelila je fotografiju na kojoj je potpuno bez šminke.

S nonšalantno svezanom kosom, nedostatkom šminke i slušalicama koje krase, vidljivo je da prihvaća svoju marljivu narav i nimalo se ne libi obožavateljima otkriti svoju autentičnost. Navikli smo gledati Theu u pripijenim haljinama, svjedočeći njezinoj zadivljujućoj scenskoj prisutnosti, no postoji i druga njezina strana koja se pojavljuje u ležernom odijevanju.

Podsjećamo, samo nekoliko sati prije važnog bosanskohercegovačkog koncerta našla se na hitnoj s teškom ozljedom zbog koje joj je stavljena longeta na ruku.

Nedavno je podijelila svoju fotografiju, pokazujući zavoj koji joj krasi ruku, zajedno s iskrenom porukom.

U svojih relativno kratkih 28 godina života doživio sam nesreću da sam slomio obje ruke. Međutim, kao odlučna balerina, odbijam odustati ili se previše forsirati. Čini mi se da mi svake godine prije izdavanja albuma nešto pođe po zlu. Začudo, ovaj put je sve prošlo glatko, što me zapravo malo uplašilo (iako je to dobra stvar u usporedbi s prijašnjim nezgodama). Ali nemojmo na tome duljiti. Ozljeda nije teška i brzo se oporavljam. Dakle, pripremite se za sjajne nastupe u Orašju, Kumanovu, Parizu i Tuzli, gdje ću plesati i pjevati kao nikada prije. I zapamtite, ako ja to mogu, možete i vi!

BIOGRAFIJA

Trenutno je Tea Tairović vrlo cijenjena pjevačica na Balkanu, koja osvaja publiku svojim neosporivim talentom, magnetskom osobnošću i zadivljujućom pojavom. Javnost je prvi put upoznala Teu Tairović kada je sudjelovala u cijenjenom glazbenom natjecanju Zvezde Granda, gdje je prepoznat njezin golemi potencijal koji jamči obećavajuću budućnost bez obzira na plasman.

Rođena u Novom Sadu 1996. godine, Tea Tairović poznata je pjevačica i plesačica. Njezino sudjelovanje u glazbenom natjecanju Zvezde Granda 2013. i 2015. steklo je veliku slavu, osvojivši i publiku i žiri. Godine 2014. predstavila je svoj debitantski singl, koji je stekao široko priznanje, potaknuvši je da stvori niz kasnijih hitova koji su osvojili vrhove ljestvica.

Njezin debitantski album “Balkania”, objavljen u svibnju 2022., izazvao je značajan interes i postigao izuzetan uspjeh.

Tea Tairović je od svoje treće godine uronjena u baletnu umjetnost, disciplinu kojoj se posvetila. Njezina strast i predanost prepoznati su u svjetskim razmjerima, jer je na cijenjenom Svjetskom prvenstvu u show danceu osvojila impresivno drugo mjesto. Osim svoje ekspertize u baletu, Tea je također izbrusila svoje vještine u standardnim i latinoameričkim plesovima, kao iu zadivljujućim stilovima baleta i jazz baleta.

Nakon završetka školovanja u cijenjenoj Gimnaziji “Svetozar Marković”, upisala je Filozofski fakultet Sveučilišta u Novom Sadu. Od ranog djetinjstva gajila je žarku želju da nastavi karijeru u pjevanju, a Beyoncé joj je bila krajnja inspiracija. Trijumfirala je u ostvarenju svog sna i trenutno je jedna od najistaknutijih pjevačica na Balkanu.

Rođena 1996. godine, Tea Tairović je potomak Božice Bobe Malević i Zorana Tairovića. Božica, rodom iz Crne Gore, nije samo voditeljica, već i medijska menadžerica i profesorica. U međuvremenu, Zoran, multimedijalni umjetnik, prethodno je bio savjetnik potpredsjednika srpske vlade, specijaliziran za koordinaciju pitanja Roma.

Od rane četvrte godine Tea je uronjena u svijet plesa, pokazujući svoj izniman talent tako što je osvojila drugo mjesto na cijenjenom Svjetskom prvenstvu u show danceu. Njezino je usavršavanje obuhvaćalo raznolik raspon plesnih stilova, uključujući standardne i latinoameričke plesove, balet i jazz balet. Nakon uspješno završene osnovne škole u Gimnaziji “Svetozar Miletić” u Novom Sadu, Tea je odlučila nastaviti svoju strast prema psihologiji tako što je upisala studij psihologije u svom voljenom gradu.