– Lepa Brena se preselila u Beograd još sredinom 80 godina prošloga vijeka, kada je krenula da nastupa sa Slatkim Grehom. Tada još uvijek nije dobro zarađivala, pa je morala da radi i kao bejbisiterka. Jako je malo slika koje datiraju iz tog perioda…

Pripremite se da vas oduševi zapanjujuća fotografija mlade Brenne koja će vas natjerati da preispitate vlastiti vid. Slavna pjevačica Lepa Brena voli se prisjećati i svjesno se trudi sačuvati uspomene na svoje prve godine. Kako bi izrazila taj osjećaj, Brena je nedavno podijelila fotografiju svoje prve osobne iskaznice kada je imala 18 godina, što je oduševilo njezine obožavatelje. Fotografija prikazuje Brennine godine formiranja i ostavlja zaprepaštene sve koji je vide. Čitajte dalje kako biste saznali razlog njihove šutnje…

  1. Na zapanjujućoj fotografiji iz Brenninih ranih godina, jasno je da je imala tamnu kosu umjesto svog sadašnjeg prepoznatljivog plavog izgleda. Tek kasnije u karijeri odlučila je obojiti kosu u plavo, koje je postalo njezin zaštitni znak. Ova nova fotografija Brenne u mladim godinama zasigurno je otkriće za Priyine najveće obožavatelje, koji je vjerojatno do sada nisu imali prilike vidjeti. Kada sam čuo vijest da se Lepa Brena bori s bolešću od koje umire toliko žena, bio sam zapanjen i ispunjen strahom. Komentari na objavu nastavili su se nizati, a mnogi su isticali njezinu prirodnu ljepotu i kako se slaže s njezinom tamnom kosom.

Obožavatelji Brene i Prije pokazali su svoju kreativnost, uporedivši mladalački imidž folk zvijezde s Prijejevim, uočivši sličnosti prije promjena na licu. Usporedba je podijeljena na nekoliko platformi uključujući Svet Novine, Svet Portal, a pojavila se čak i na snimkama zaslona YouTubea. Fotografije Brene u mladosti evociraju uspomene na prijašnji izgled Prije, a crte poput tankih usana, obrva i očiju podsjećaju na nekadašnji izgled Aleksandre Prijović. Sličnost je toliko nevjerojatna da su u šali nagađali da bi između njih dvoje mogla postojati obiteljska veza.

Iako je ovo možda šala, ako je sličnost nevjerojatna kao i šarm, siguran sam da ćete se složiti da je doista nevjerojatna. Razmotrimo dosljednu sposobnost Lepe Brene da oduševi svojim modnim odabirom i jedinstvenim stilom. Tijekom svoje slavne karijere nosila je mnoge haljine koje su zasjenile druge. Ulaskom u 2023. napravila je nezaboravan izbor: upečatljiv crno-zlatni komplet. Crna pripijena haljina zauzela je središnje mjesto, ističući njezinu savršenu figuru. No, izuzetni zlatni ukrasi, koji prikazuju gole ženske figure, izazvali su niz komentara.

Lepa Brena, čije je pravo ime Fahreta Jahić Živojinović, slovi za jednu od najpoznatijih pjevačica u Jugoslaviji. Rođena u Tuzli 20. oktobra 1960. godine, svoje formativne godine provela je u Brčkom, gdje su joj roditelji Abed i Ifeta omogućili skromno i bezbrižno odrastanje. Zajedno sa sestrom Faketom i bratom Farukom, Brena je uživala u školovanju u Osnovnoj školi “Zaim Mušanović” i ponijela prestižnu titulu učenika ove generacije. Dodatno, njena visina od 180 cm također je doprinijela njenoj uspješnoj košarkaškoj karijeri, gdje je trenirala u uglednom brčanskom klubu “Interplet”.

Nadimak Brena dao joj je profesor tjelesnog Vlade Bajera. Na početku srednje škole 17-godišnja Briana sudjelovala je na natjecanju “Mladi graditelji” i osvojila srca publike pjesmom “Sviraj još prijatelje” pokojnog pjevača Kemala Montena. Izvanredan nastup donio joj je prvo mjesto i otvorio joj put do rada s Jade Dexi Bandom, nastupa na plesnom podiju i natjecanja. Brenna je ubrzo započela solo karijeru, marljivo učeći strane pjesme na zahtjev publike, njegujući tradicionalni žanr sevdalinke u udobnosti svog doma.