Nakon razlaza s Draganom Mirković, Toni Bijelić suzdržava se od čestih medijskih promocija. Unatoč tome, on ostaje u potpunosti predan svojoj profesiji, a nedavna izvješća pokazuju da sada živi u zajedničkoj rezidenciji koja se nalazi u Njemačkoj sa svojom novom partnericom.

Nakon razlaza od poznate folk pjevačice Dragane Mirković, poduzetnik Toni Bijelić doživio je značajne promjene u osobnom životu. U početku se odlučio povući s društvenih mreža, vjerojatno u potrazi za utjehom i mirom daleko od nametljivih pogleda javnosti. Unatoč tome, na kraju se odlučio ponovno integrirati u područje društvenih medija, pokazujući neusporedivu razinu angažmana dok je koristio te platforme za izražavanje svojih najdubljih emocija i misli. Njegove objave na društvenim mrežama mnogi tumače kao namjerno isprovociranje Dragane, svoje bivše supruge s kojom je u braku dva i pol desetljeća.

Dodavši ulje nagađanjima, Toni je nedavno objavio kasnonoćnu objavu koja je samo pojačala glasine. Njegovi pratitelji ostali su oduševljeni kada je podijelio iskrenu fotografiju sebe sa svojim dragim ljubimcem i družicom. Popraćen natpisom ukrašenim emotikonom srca i riječima “Moj dragi prijatelj i ljubav mog života”, Toni nije ostavio mjesta sumnji o tome gdje leži njegova naklonost. Kako bi naglasio značaj njegove objave, pozadinska glazba u pratećem videu bila je dirljiva pjesma Jašara Ahemovskog, “I have love for all humankind”. Ova pažljivo odabrana melodija dodatno je učvrstila istinsku i iskrenu poruku koju je Toni prenosio.

Od objave njihovog razvoda mediji su prepuni nagađanja o razlozima raspada njihova dugogodišnjeg braka. Kružile su glasine da je Toni bio nevjeran Dragani te da se u Opatiji, gdje je navodno kupio ekstravagantnu vilu, upustio u novu vezu s drugom ženom. No, Toni je nedavno odbacio te optužbe, žestoko negirajući bilo kakvu istinu u ovim tvrdnjama. U intervjuu za “Hype TV” Toni Bijelić odlučno je opovrgao sve nedjela u odnosu na Dragana, rekavši: “Optužbe za nevjeru su potpuno neutemeljene i izmišljene. Odbijam dopustiti da mi itko diktira ili zadire u moj osobni život, dom i brak.

Toni je odlučno izrazio da su neprestane glasine koje kruže neutemeljene i da je njegova jedina želja voditi miran život, slobodan od neprestanog nadzora i osude javnosti. Odabirom povratka na društvene mreže može se zaključiti da nastoji vratiti vlast nad vlastitim životom i predstaviti svoju perspektivu svijetu. Dok su neki od njegovih sljedbenika i dalje skeptični prema njegovim tvrdnjama, postoje oni koji ga nepokolebljivo podržavaju, čvrsto vjerujući u istinitost njegovog iskaza. U trenutnoj burnoj životnoj fazi, Toni Bijelić nastoji sačuvati dostojanstvo i optimističan pogled usmjeravajući svoj fokus na pojedince i aktivnosti koje ga vesele.

Štoviše, njegov česti angažman na raznim platformama društvenih medija potencijalno bi mogao funkcionirati kao sredstvo za upravljanje emocionalnim teretom koji je rezultat njegovog razvoda. To mu služi kao način da se izrazi i uspostavi značajne veze s drugima, što mu pomaže u procesu suočavanja. Toni Bijelić, poznati poduzetnik, postao je poznat po ljubavnoj vezi s nadaleko hvaljenom folk pjevačicom Draganom Mirković. Podrijetlom iz Hrvatske, usmjerio je svoje akademske i profesionalne napore prema području poslovanja i ekonomije, postigavši ​​u konačnici zapažene uspjehe u odabranom području.

Odrastajući u Hrvatskoj, Toni Bijelić gajio je duboko zanimanje za ekonomiju i biznis. Nakon završetka srednjeg obrazovanja nastavio je dalje studirati ekonomiju i menadžment, stekavši temeljne sposobnosti koje će mu nedvojbeno biti od velike vrijednosti u budućim nastojanjima. Toni je započeo svoj profesionalni put u području trgovine i nekretnina, odmah pokazujući svoju izvanrednu sposobnost za poslovnu administraciju i strategije za budućnost. Uz nepokolebljivu predanost i snažnu etiku marljivog rada, uspeo se da postane uspješan poduzetnik s raznolikim portfeljem ulaganja u više sektora.