Internetom kruže tračevi o navodnom razvodu između Jennifer Lopez i Bena Afflecka, a najistaknutija glasina je da Ben trenutno živi sam u njihovoj kući u Brentwoodu, prenosi “TMZ”. Ni Jennifer ni Ben nisu dali nikakve službene izjave, pa je sve ostalo samo na nagađanjima.

Što je odjednom potaknulo te glasine? Upravo se stišala nedavna šuškanja o desetljećima dugoj pomirbi. Prema izvješću tabloida “InTouch”, koji je navodno razgovarao s anonimnim izvorom, sada je očito da je njihova veza okončana, a ovoga puta za to nije kriv Ben! Insajder je također otkrio da se Ben već preselio, i iako će uvijek imati ljubav jedno za drugo, ona ne može imati kontrolu nad njim, a on nju ne može promijeniti.

Prema njihovim tvrdnjama, obje osobe priznale su osobni rast i stjecanje mudrosti iz prošlih pogrešaka, ali još uvijek postoje određeni značajni problemi koji su uzrokovali njihovo prvotno razdvajanje.

Početni izgled svega je ostao nepromijenjen dok zaruke nisu naprasno prekinute.

Prije zapaženih veza Marka Anthonyja i Alexa Rodrigueza, Jennifer Garner i Ane de Armas, bilo je vrijeme kada su dvoje najistaknutijih ličnosti Hollywooda, Ben i Jennifer, zajedno pronalazili ljubav.

Omiljeni dvojac poznat kao Benifer nosio je titulu najobožavanijeg para tijekom ranih 2000-ih. Unatoč razlazu 2004. godine, njihova je romansa koju njeguje Hollywood ponovno zaživjela nakon 17 godina. Njihovo zajedničko pojavljivanje na brojnim crvenim tepisima nagovještavalo je ponovni susret, a 2023. su i službeno izmijenili zavjete.

Godine 2001. dvoje holivudskih glumaca, koji su bili na vrhuncu svog statusa slavnih, prvi put su se susreli radeći zajedno na snimanju romantične komedije “Gigli” 2003. Iako sam film nije bio uspješan, ipak je tijekom tog vremena da se između njih počela stvarati posebna veza.

Tijekom tog razdoblja JLo je još uvijek bila zakonski vezana za svog drugog supruga, plesača Chrisa Judda. Međutim, nakon što je njezin razvod od Judda bio služben, ona i Affleck javno su objavili svoju vezu. Razvod je službeno dogovoren 2003. U studenom 2002. poduzeli su sljedeći korak i zaručili se. Prije zaruka surađivali su na još jednom filmskom projektu, a Affleck se čak i nezaboravno pojavio u kultnom spotu za pjesmu “Jenny From the Block”. Njihova je veza izazvala značajnu medijsku pozornost, njihove su fotografije krasile naslovnice brojnih publikacija, a paparazzi su pomno pratili svaki njihov korak.

Tijekom intervjua s Diane Sawyer, J. Lo radosno je objavila svoje zaruke, izražavajući svoje strahopoštovanje prema zadivljujućem 6,1-karatnom ružičastom dijamantu koji joj je Affleck darovao, nazvavši ga najnevjerojatnijim prizorom koji je ikada ugledala.

Prema izvješćima, navodno je potrošio nevjerojatnih 2,5 milijuna dolara na dijamantni prsten.

Samo nekoliko dana prije zakazanog vjenčanja, par je objavio zajedničku izjavu u kojoj je otkrio odgodu ceremonije. 22. siječnja 2004. konačno su odlučili raskinuti zaruke i prekinuti vezu.

Nesretnu vijest službeno je objavio predstavnik JLo.

“MTV” je dobio priopćenje koje potvrđuje vijest da je Jennifer Lopez raskinula zaruke s Benom Affleckom. Tijekom ovog izazovnog vremena, ljubazno vas molimo da poštujete njezinu potrebu za privatnošću.

Pjevačica se u lipnju 2004. udala za kantautora i bliskog pratitelja Marka Anthonyja. Njihova zajednica je 2008. rodila blizance, kćer Emu Munjiz i sina Maksa Munjiza. No, njihova bračna veza prekinuta je 2014. pošto su se odlučili rastati.

JLoina knjiga, Prava ljubav, objavljena 2014., daje reflektivni prikaz burnog razdoblja koje je uključivalo njezinu objavu rastanka od Afflecka i kasnijeg braka s Anthonyjem.

Upravo u trenutku kada sam vjerovala da Ben i ja krećemo na životno putovanje vječne ljubavi, naša je veza naglo prekinuta, ostavivši me slomljenom i doživjevši moje prvo iskreno slomljeno srce. Osjećao sam se kao da mi je srce nemilosrdno istrgnuto iz grudi. U svojim najdubljim trenucima usamljenosti tražio sam utjehu u društvu drugoga, očajnički žudeći za nekim tko bi mogao ispuniti prazninu i učiniti da se osjećam voljeno. Točno tri dana nakon dana kada sam trebala razmijeniti zavjete i objaviti svoju privrženost drugom muškarcu, Mark je ponovno ušao u moj život.

Razlozi za otkaz

Prema intervjuu za “Elle”, otkrila je da do prekida nije došlo odmah, već se odvijao tijekom sljedećih mjeseci.

Duboko u sebi, u dubini svog bića, bio sam nepokolebljivo uvjeren da je moja budućnost isprepletena s njegovom. Ta je spoznaja odzvanjala u meni, ali put naprijed činio se varljiv i neizvjestan. Strah od naše moguće propasti ispunio me jezom. Pustiti nekoga koga istinski voliš mučno je iskustvo, koje je teško shvatiti u ovom trenutku. Emocionalno, nedostajalo mi je kapaciteta i razumijevanja za snalaženje u svemu tome. Osvrćući se na našu prošlost, priznala je da je možda naša nezrelost odigrala ulogu, budući da još nismo bili spremni poduzeti se napornim putovanjem koje prati brak.

Prema “Grazii”, Ben Affleck vjeruje da je medijska pažnja odigrala značajnu ulogu u propasti njihove veze, s otprilike 50 posto štete. Ideja da je njihova zajednica prezrena i smatrana odbojnom i štetnom bila je nešto u čemu obje strane nisu željele sudjelovati.