– Relja Popović je jedn od rijetkih domaćih pjevača, koji se uopšte puno medijski ne eksponira. To je jednostavno tako, a ima razloga za takvo nešto . Pored toga što je kvalitetan pjevač, podsjećamo, on je u braku sa kćerkom od Nade Topčagić. Slijedi i priča o njegovom ocu, za koju zna jako malo ljudi na estradi. 

Prolaz: Unatoč tome što je jedan od najuspješnijih glazbenika u zemlji, Relja Popović (34) dugo je šutio o svom privatnom životu, što je dovelo do nagađanja o tome da prikriva svoje albansko podrijetlo.

Partner Nikolije Jovanović rijetko je iznosio detalje o svojoj obitelji i odrastanju, koje je bilo daleko od bezbrižnog i neumornog, pa je njegova jedna javna izjava na tu temu bila još značajnija.

  • S nepune godine i pol tragično je doživio gubitak oca. Relja je ispričao razgovor s majkom o tome koliko je teško usporediti tugu njihovog prijatelja, koji je ostao bez oca u dobi od 14-15 godina, s vlastitim iskustvom gubitka Reljinog oca kada je imao samo godinu i pol. Pitanje kome je gore i kada lakše podnosi odlazak voljene osobe ostaje izazovno odgovoriti.

Već duže vrijeme kruže glasine da je Faruk Begoli, cijenjeni glumac i profesor glume, Reljin otac. Ova nagađanja proizlaze iz činjenice da je Reljina majka Zoja Begoli poznata i zanosna balerina. Iako su bili u braku, važno je napomenuti da Faruk Begoli nije Reljin biološki otac.

Srđan Popović, poznati sportski novinar, Reljin je otac.

Relja je 2021. godine jasno dao do znanja da je izjava da mu je Faruk Begoli otac potpuno lažna. Vrlo je jednostavno, jer Relja ima isto prezime kao majka i otac, Begoli. Stoga bi bilo vrlo nevjerojatno da se preziva Popović. Neki su pojedinci čak pokušali stvoriti narative koji sugeriraju da Relja pokušava prikriti svoje albansko podrijetlo. No, čak i da je Relja albanskog podrijetla ili bilo koje druge sredine, nikada ne bi imao potrebu skrivati ​​svoje podrijetlo. Jednako gaji ljubav prema svim narodima i pojedincima dobrog srca, a istovremeno zanemaruje one koji nose loše namjere.

Popović je u intervjuu za emisiju Balkanskom ulicom otkrio da je njegov otac imao karijeru sportskog novinara, a značajan dio svog života posvetio je renomiranim novinama Večernje novosti. Zanimljivo, u istoj je nakladi radio i Popovićev stric, inače majčin brat. Vrijedi napomenuti da je njegov otac bio vatreni navijač sportskog kluba Partizan.

Utjecaj njegova oca odigrao je značajnu ulogu da postane odani navijač Partizana.

Relja se priseća poslednje večeri očeve egzistencije koju je delio sa sportistima Partizana. Ta se tradicija održala tijekom godina, jer čak i sada održava vezu s timom. Sport i Partizan ostavili su neizbrisiv trag u životu njegova oca, a Relja je nesvjesno krenuo sličnim putem upisavši diplomu novinarstva i otkrivši strast prema pisanju. Bilo je to slučajno približavanje, susret duša koji se dogodio bez ikakvog fizičkog susreta.

Dodatne vijesti:

Pretpostavka da imati slavne roditelje jamči bezbrižan i luksuzan život bez problema uobičajena je zabluda mnogih.

Jonathan Berkeri, sin poznatog pjevača Toma Jonesa, jedan je od onih koji su se osobno uvjerili da situacija nije uvijek onakva kakvom se čini.

  • Unatoč pozamašnom bogatstvu slavnog glazbenika od preko 175 milijuna dolara, njegov sin nije bacio oko ni na cent. Zapravo, on živi siromašnim životom kao beskućnik, oslanjajući se na prosjačenje za hranu. Tragično, nesretne okolnosti koje su dovele do njegove teške situacije mogu se pratiti unatrag do jednog događaja – nedopuštene afere koja je naposljetku rezultirala prekidom njihove veze.

Jonesova predanost braku bila je vidljiva u njegovoj gotovo šest desetljeća dugoj zajednici s Melindom, koja je tragično završila 2016. No, trajanje njihova braka nije jamčilo vjernost, budući da je slavni pjevač bio u višestrukim izvanbračnim vezama. Nagađanja sugeriraju da je na vrhuncu svog uspjeha možda bio u vezi s nevjerojatnih 250 žena. Iako je istinitost ovih glasina neizvjesna, jedna je indiskrecija dovela do rođenja njegova izvanbračnog sina.

Tijekom posjeta Sjedinjenim Državama u listopadu 1987., Jones se susreo s Catherine Berkeri, koja je prije bila uključena u industriju modela. Prije njihovog susreta, Catherine je radila kao direktorica hotela, ali njezine su težnje bile usmjerene na postizanje prepoznatljivosti kao modela. Unatoč njezinom azijskom podrijetlu, Catherine je u dobi od osam godina usvojila američka obitelj.

Nakon kratke ljubavne veze koja je trajala samo tri dana, Ketrin, koja je tada imala 24 godine, iznenađujuće je otkrila da čeka dijete. U mjesecu lipnju 1988. godine na svijet je dočekala sina po imenu Jonathan. Nakon toga je uslijedila mučna pravna bitka kojom se borila da pjevač i službeno prizna svoje očinstvo.

  • Na temelju rezultata DNK testiranja, presudom američkog suda iz 1989. Tom Jones definitivno je utvrđen kao biološki otac djeteta. Unatoč ovim konkretnim dokazima, Jones je ustrajao u negiranju svog očinstva. Kako bi izbjegao sudski proces, Jones je pristao na nagodbu od 50.000 funti s Catherine i nakon toga je bio dužan plaćati mjesečnu alimentaciju od 1.700 funti dok njegov sin ne navrši 18 godina. Nažalost, Tom je bio odsutan iz Jonathanova života, a spekulira se da nikada nisu imali priliku sresti se licem u lice.

Poznati 83-godišnjak jednom je priznao da tijek događaja nije bio smišljen. Da je postojao plan, bila bi ponuđena pomoć nefinancijske prirode. Međutim, to nije bio slučaj. Podleganje iskušenju bio je jedini čimbenik koji je doveo do ovakvog ishoda.

Nažalost, Jonathanov život, u dobi od 35 godina, obilježen je ogromnim nedaćama. Proživio je fazu beskućništva, tražeći utočište u skloništima za odrasle i pronalazeći utjehu na klupama u parkovima. U adolescenciji se okrenuo narkoticima kao sredstvu da se nosi s dubokim osjećajem napuštenosti od oca. Višestruka uhićenja povezana s drogom dodatno su otežala njegove borbe.

Prema intervjuu za “Daily Mail” iz 2013., korijen svog bijesa pripisao je ocu. Trebalo mu je neko vrijeme da to u potpunosti shvati, ali je kao dijete izražavao svoj bijes napadajući i tražeći očevu pažnju. Taj se bijes izrazito manifestirao tijekom njegovih školskih dana, jer se često sukobljavao s vršnjacima i neprestano branio svoje postupke.

Nakon izlaska iz zatvora, Jonathan se našao u nezavidnoj situaciji da mora pohađati rehabilitaciju. Međutim, njegove su okolnosti bile daleko od idealnih. Godine 2018. svjedoci su ga primijetili kako pjeva serenade prolaznicima na ulicama New Jerseyja uz očeve melodije, držeći u rukama natpis na kojem je pisalo: “Potrebna financijska pomoć”. Navodno je boravio u prihvatilištu za beskućnike, a skromnu zaradu ostvarivao je honorarno radeći u tvornici, sklapajući namještaj.

Unatoč pokušajima da uspostavi kontakt s ocem Tomom i polubratom Markom, nije dobio odgovor. Njegova namjera nije bila tražiti pomoć, nego potaknuti vezu među njima.