Iznenađujućim spletom događaja, poznati pjevač Nikola Rokvić krenuo je pješice u Grčku, s plemenitom namjerom prikupljanja sredstava za obnovu odjela dječje onkologije. Oduševljeni smo što danas možemo podijeliti zapanjujuće ažuriranje! Zahvaljujući nepokolebljivoj podršci njegovih predanih Instagram pratitelja, prikupljen je impresivan iznos od 200.000 eura.

Ovu dirljivu vijest prenijela je i Bojana Barović, cijenjena supruga Nikole Rokvića. Naš cilj je postignut s velikim uspjehom! Na ovu značajnu proslavu Svjetskog dana obitelji, pobjedničkim smo žarom ostvarili svoj izvorni cilj. S nepopustljivom odlučnošću i nebeskom pomoći, grabimo naprijed prema Aegini.

Krenuli smo u novi pothvat da unesemo radost i sreću u živote djece! Poznati pjevač Nikola oglasio se na Instagramu kako bi izrazio svoju srdačnu zahvalnost, a uzbudljivu vijest podijelila je i njegova supruga, prekrasna Bojana Barović koja mu pruža nepokolebljivu podršku. Krenuvši pješice, Nikola Rokvić je započeo svoje značajno putovanje u Grčku, s jedinim ciljem da posjeti štovani manastir Svetog Nektarija Eginskog.

Ovog 24. dana njegova izvanrednog putovanja, njegova je supruga ispunjena ogromnim divljenjem. Kontinuirano obavještava javnost o izvanrednim postignućima svog voljenog supružnika. Nakon izazovnog devetnaestodnevnog putovanja, Nikola je iskoristio trenutak za razmišljanje o svojim iskustvima nakon što je stigao do prijevoja Dorjan u blizini jezera, koji je označio njegov ulazak u Grčku. “Dame i gospodo, drago mi je objaviti da sam uspješno prešao granicu s Grčkom i da trenutno prolazim livadama ove izuzetne nacije koja oduzima dah.

Zračeći optimizmom, Nikola Rokvić izrazio je divljenje zadivljujućoj ljepoti prirodnog krajolika. Uz iskrene želje za dobro zdravlje i blagoslove svih, također je podijelio uzbudljivu vijest o uspješnoj kolekciji od 19 milijuna [valuta]. Dok nastavljaju svoj put prema svom cilju, žarko se molio za Božji blagoslov nad svakim pojedincem. Ovog puta cilj im je donijeti radost i sreću djeci, a nepokolebljivom odlučnošću se približavaju svom cilju.

S osjećajem uspjeha razmišlja o svom uspješnom pothvatu, a njegovo oduševljenje dijeli i njegova supruga Bojana Barović. Ističe značaj vazmene liturgije, ističući njezinu važnost. Nikola Rokvić, poznati pop pjevač iz Srbije, rođen je 6. siječnja 1983. godine u Beogradu, Srbija. Pokazujući izuzetan glazbeni talent od malih nogu, svoju glazbenu karijeru započeo je u tinejdžerskim godinama. Još kao dijete Nikola je pokazivao duboku ljubav prema glazbi i prirodnu sklonost prema pjevanju. Godine 2003. predstavio je svoj debitantski album “Without You”, koji je bio katalizator njegovog trijumfalnog glazbenog putovanja. Dobivši pozitivne kritike, album je proizveo hitove na vrhovima ljestvica poput “Ti si ta” i “Zelene oči”, učvrstivši njegov uspon do zvijezda. Nikolina zadivljujuća karizma i izvanredna vokalna moć zavoljeli su ga brojnim obožavateljima diljem Balkana.

S neusporedivom razinom talenta, njegov se glas isticao iz gomile, očaravajući publiku i gurajući ga do neviđene zvijezde. Tijekom svoje slavne karijere, Nikola je proizveo mnoštvo albuma i singlova koji su osvojili vrhove ljestvica i koji su duboko odjeknuli među slušateljima, uključujući među ostalima hitove poput “Once you fall in love”, “Idu nam dani” i “Pola dva”. Spajajući elemente pop i folk glazbe, njegov je osebujni zvuk stekao obožavanje obožavatelja svih generacija, zaradivši široko priznanje.

Osim po uspješnoj glazbenoj karijeri, Nikola je poznat i po svojim dobrotvornim nastojanjima. Aktivno sudjeluje u brojnim humanitarnim projektima i događanjima, koristeći svoj utjecaj za pomoć onima kojima je pomoć najpotrebnija. Iznad svega, Nikola Rokvić je predan suprug i otac. Uz suprugu Bojanu i njihovo dvoje djece, vodi ispunjen i ugodan život, vješto usklađujući obiteljske i profesionalne obveze.