Poruka Dragana Kojića Kebe širi se društvenim mrežama

Nedavno je objavljen popis kandidata koji će sudjelovati na Eurosongu. Dragan Kojić Keba jedno je od najpopularnijih imena o kojem se danima nagađalo.

Popularni folk pjevač prijavio se da ove godine predstavlja Srbiju u Liverpoolu, ali njegova pjesma “Pratim te” nije ušla u najuži izbor.

Pjevač, koji inače ne ulazi u sukobe, nije mogao šutjeti, a poruka Dragana Kojića Kebe naišla je na dobar prijem kod publike. Odnosno, kritizirao je komisiju koja bira pjesme za ovo prestižno natjecanje.

– Uzalud si mi podrezao krila… srcem letim. – napisao je Keba na Instagramu.

Keba nije napisao kome se obraća ovim riječima da mu besplatno podrežu krila, ali na društvenim mrežama se shvatilo kao da folker želi da pošalje ovu poruku jer je pustio svoju fotografiju sa logom Public-a. Srpska crkvena služba u pozadini.

Poruka Dragana Kojića Kebe
Prema odluci žirija RTS-a, Kojićeve pjesme, kao ni pjesme Goce Lazarević, Ivana Milinkovića, Jasne Đokić i drugih narodnih izvođača, nisu sudjelovale u utrci za predstavljanje Srbije na sljedećem Eurosongu.

Poruka Dragana Kojića Kebe tema je o kojoj će se još pričati idućih dana jer tu, čini se, neće biti kraj.Inače, Keba se u Jugoslaviji pokušao probiti prijavivši pjesmu za Euroviziju.