– Ušli smo polako u drugu polovicu mjeseca juna, i sada je idealno vrijeme da vidimo kojim to znakovima slijedi jako uzbudljiv period. Prvi na spisku koji će itekako da profitira u narednom mjesecu jeste ovan.

Astrolozi predviđaju da će se prva pojava punog Mjeseca dogoditi 22. lipnja, točnije na drugom stupnju horoskopskog znaka. Potom će se sljedeći puni Mjesec pojaviti 24. srpnja, na 30 stupnjeva. Ovo usklađivanje označava nepokolebljivu pozornost svemira prema stvarima kojima upravlja znak Jarac, uključujući elemente kao što su status, profesionalna putanja i društveni položaj. Značajno, ovo uključuje izbore koji se odnose na brak i razvod, promjene u karijeri, stjecanje državljanstva i slične odluke koje mijenjaju život. Intrigantan aspekt Jarca koji je pozicioniran točno na raskrižju karmičkih čvorova u Ovnu i Vagi je taj što dovodi do formiranja Velikog križa na nebu tijekom punog mjeseca 22. lipnja i 24. srpnja.

  • U nadolazećem mjesecu susrest ćemo se s transformativnim situacijama koje će nam preokrenuti živote, ostavljajući nam osjećaj kao da smo iznenada gurnuti na raskrižje na kojem moramo promijeniti svoj kurs ne jednom, već gotovo dva puta. Ovaj astrofenomen će imati najveći utjecaj na pet određenih znakova. Ovan Poput munja, dva puna mjeseca utjecat će na vaš životni sektor i težnje, omogućujući vam da odlučite o statusu vaše veze (ženite li se vjenčati ili razvesti) i putanji karijere.

Utjecaj vašeg vladajućeg planeta tijekom ovih lunarnih događaja će oblikovati ishode. Dana 22. lipnja, astrološki znak Bika će dominirati, donoseći događaje usredotočene na financijska pitanja. Nadalje, drugi događaj će se dogoditi 24. srpnja, gdje se Mars u Blizancima poravnava s Jupiterom, nagovještavajući značajno putovanje ili obrazovnu priliku koja će imati izravan utjecaj na vaš profesionalni put.

Rak Tijekom ljeta možete se naći preokupirani pitanjima o svom privatnom životu, budući da će sektor vašeg partnera doživjeti prisutnost ne samo jednog, već dva puna mjeseca. To bi moglo dovesti do situacije u kojoj prvotno donesete odluku u vezi s određenim pojedincem, samo da bi se okolnosti promijenile i natjerale vas da preispitate svoj izbor. Osim toga, kada stigne puni Mjesec, vaša karta će prikazati formaciju aspekta Velikog križa, što ukazuje da će odluka koju donesete imati izravnu vezu s vašom životnom situacijom i društvenim položajem.

Ovo nebesko poravnanje također može dovesti do značajnih promjena u stvarima srca, kao što su razvod ili velike promjene u romantičnim vezama, za određene pojedince. Vaga Unutar vaše astrološke karte, Pun Mjesec se manifestira u aspektu Velikog križa s vašim Suncem, signalizirajući izazovne okolnosti unutar vaše obiteljske dinamike. Imate mogućnost preseljenja ili predviđanja značajnih promjena koje se događaju unutar granica vašeg kućanstva. Vaša životna svrha također može biti isprepletena sa situacijom, potičući potpuno preispitivanje vašeg puta i konačne sudbine. Na primjer, možete se odlučiti za povratak na svoje sadašnje zanimanje oslanjajući se na prihod od najma da biste održali svoj stil života.

Osim toga, značajni događaji mogu se dogoditi u vezi s vašim roditeljima. Jarac Pod utjecajem punog Mjeseca dogodit će se značajno poravnanje, formirajući Veliki križ s vašim znakom, što ukazuje da ćete se suočiti s ključnim odlukama koje će oblikovati vašu sudbinu. U ovom određenom trenutku, žarišna točka budućih odluka vjerojatno će se vrtjeti oko odnosa i stanovanja, kao što je naznačeno čvorom u sektoru obitelji i nekretnina. Osim toga, dobivanje neke vrste dokumenta, kao što je putovnica ili potvrda, može biti važno tijekom ovog vremena.

Riba Tijekom pojave punog Mjeseca doživjet ćete pojačanu svijest o njegovom značaju i karmičkim implikacijama, na što ukazuje Saturnov položaj u vašem znaku. Ovo nebesko poravnanje sugerira da će se značajni događaji dogoditi u vašoj neposrednoj okolini, u rasponu od otpuštanja cijelog tima do ključnih odluka o odnosima. Na primjer, blizak prijatelj može neočekivano otkriti svoje duboke emocije prema vama, što će u konačnici promijeniti vaše buduće planove. Osim toga, vjerojatno je da biste mogli primiti vijest o trudnoći u ovom razdoblju, budući da je pun Mjesec usklađen s temama djece i ljubavi.