– Bližimo se polako kraju mjeseca, i to je vrijeme kada astrolozi imaju pune ruke posla. Jednostavno, svi oni koji prate horoskop i zvijezde, jednostavno žele da znaju da li su u društvu odabranih koji će imati jako puno sreće u narednom periodu….

Pripremite se za mnoštvo transformacija unutar svakog znaka zodijaka, jer se pojavljuje vrlo neobičan astrološki događaj poznat kao dvostruki puni Mjesec. Prema astrolozima, početni Puni Mjesec trebao bi se pojaviti 22. lipnja, zauzimajući prebivalište na drugom stupnju znaka Jarca. Slijedom toga, slijedeći Pun Mjesec će nas počastiti 24. srpnja, pozicioniran točno na pragu od 30 stupnjeva. Kozmički raspored simbolizira nepopustljivu usredotočenost kozmosa na stvari povezane sa horoskopskim znakom Jarca, uključujući društveni status, profesionalna bavljenja i položaj u društvu. Unutar ovog područja, važna razmatranja obuhvaćaju izbore koji se odnose na brak, razvod, promjenu karijere, dobivanje državljanstva i druge transformativne životne izbore.

Zadivljujući element Jarca smješten točno na konvergenciji karmičkih čvorova u Ovnu i Vagi dovodi do pojave Velikog križa u nebeskom carstvu za vrijeme punog Mjeseca 22. lipnja i 24. srpnja. Neposredne okolnosti sigurno će dovesti do značajnih promjena u našim životima, slično kao da se nalazimo na ključnoj točki koja zahtijeva ne samo jednu, već gotovo dvije promjene u smjeru tijekom ovog mjeseca. Ovaj astrološki fenomen izvršit će dubok utjecaj na pet znakova koji su posebno osjetljivi na njegovu utjecaj. Ovan Dva naelektrizirana puna mjeseca imat će dubok utjecaj na vaše životne ciljeve i društveni položaj.

Ovi nebeski događaji osnažuju vas da donesete značajne odluke o statusu vaše veze, bilo da uključuje sklapanje braka ili rastanak, kao i određivanje tijeka vaše karijere. Utjecaj vašeg vladajućeg planeta tijekom ovih blistavih trenutaka će oblikovati ishode koje doživljavate. 22. lipnja, dok Pun Mjesec grli Bika, financijska pitanja će zauzeti središte pozornosti i zahtijevati vašu pažnju. Zatim, 24. srpnja, kozmičko poravnanje Marsa u Blizancima koji se poravnava s Jupiterom nagovještava nadolazeće putovanje ili priliku za obuku koja će izravno oblikovati vaš profesionalni put. Rak Tijekom ljeta vaš će fokus biti zaokupljen pitanjima koja se tiču ​​vašeg osobnog života, budući da sfera utjecaja vašeg partnera zauzima središnje mjesto dva uzastopna mjeseca.

  • U početku se možete naći privučeni određenom osobom, samo da bi se okolnosti promijenile i promijenile vaše gledište. Nadalje, kada stigne Puni Mjesec, prisutnost aspekta Velikog križa u vašoj astrološkoj karti sugerira da će vaš izbor biti zamršeno povezan s vašom životnom situacijom i društvenim statusom.

Vaga Unutar konfiguracije vaše astrološke karte, Pun Mjesec se pojavljuje u aspektu Velikog križa, što ukazuje na prisutnost zahtjevnih okolnosti unutar vaše obiteljske sfere. Može se pojaviti mogućnost preseljenja ili značajnih promjena unutar granica vašeg stana. Ova konkretna situacija također bi mogla izazvati temeljito ispitivanje vaše životne misije, što bi rezultiralo potpunom preispitivanjem vaše odabrane putanje. Kao ilustracija, možete se odlučiti za nastavak svog sadašnjeg posla dok ovisite o zaradi od najma. Nadalje, očekuju se značajni događaji koji uključuju vaše roditelje.

Jarac Tijekom prisutnosti punog Mjeseca dogodit će se značajna sinkronizacija s vašim znakom zodijaka, signalizirajući ključne odluke koje vas čekaju. Vrlo je vjerojatno da će se ti izbori usredotočiti na odnose i vaše mjesto stanovanja, budući da će se čvor budućnosti nalaziti u području obitelji i imovine tijekom ove faze. Osim toga, nabava određenog dokumenta, poput putovnice ili svjedodžbe, bit će vam od velike važnosti u ovom razdoblju.

Riba Duboko značenje i karmička priroda dolaska punog Mjeseca bit će vam očiti zahvaljujući položaju Saturna, vladajućeg planeta, u vašem znaku. Pripremite se za značajne događaje u svom okruženju, uključujući dramatične promjene unutar vašeg tima i ključne odluke u vašim osobnim vezama. Na primjer, suputnik od povjerenja mogao bi neočekivano otkriti svoje iskrene emocije, mijenjajući tijek vaših budućih nastojanja. Dodatno, postoji šansa da tijekom ove faze dobijete vijesti vezane uz potencijalno roditeljstvo, jer je pun Mjesec u harmoniji s područjima ljubavi i djece.