– Kao što i sami možete da vidite po naslovu našeg današnjega članka, govorimo o Dari Bubamari, koja u posljednje vrijeme želi malo pažnje za sebe. Nije snimala jako dugo neke nove pojesme, nije koncertno aktivna, vidimo je samo po Instagramu. Sada je krenula kao kolegica Jelena Karleuša da diže prašinu na društvenim mrežama na aktuelnim temama.

Poznata kao “novosadski Zvrk”, Dara Bubamara stekla je ogromnu popularnost u ovim krajevima. Sa karijerom koja se proteže preko tri decenije, njen izuzetan talenat je evidentan u činjenici da je svako mesto na kojem nastupa stalno prepuno.

Tokom svog nedavnog nastupa u emisiji “Amidži Show”, Dara Bubamara ne samo da je razgovarala o svojoj najnovijoj pjesmi, već je zaronila i u nekoliko gorućih tema u nacionalnoj javnoj sferi, stavljajući poseban akcenat na temu razvoda.

Dara Bubamara je, oslanjajući se na svoje lično razumijevanje Harisa i Dragane, razgovarala o njima na način koji je pokazao da je upoznata sa ovim osobama.

Kada je u pitanju Haris, nepotrebno je prisluškivati ​​pojedincu koji je učestvovao u lažnim radnjama. Očuvanje nečijeg dostojanstva je, po mom mišljenju, od najveće važnosti. Ne pripisujem krivicu nikome, jer svi posjedujemo različite osobine. Ako naiđem na izazove, naći ću utjehu unutar granica svog ličnog stanovanja, uporno odbijajući da se uključim u bilo kakav diskurs koji ugrožava moj osjećaj samopoštovanja.

  • Osvrćući se na svoju prošlost, Dara Bubamara je izrazila čežnju za skromnim i zdravim životom, prisećajući se dana kada je sa roditeljima i bratom boravila u skromnoj kući od 33 kvadratna metra. Uprkos tome što je kupila više stanova, cijenila je vrijeme provedeno u bliskom zagrljaju svoje uže porodice. Takođe, spomenula je i razvod Dragane Mirković.

Izražavam žaljenje zbog nesrećne situacije razvoda Dragane Mirković. Iako su razvodi uvijek izazovni, ključno je priznati njen ogroman talenat pjevačice i njen izvanredan karakter, koji joj nesumnjivo garantuje svijetlu budućnost. Obeshrabrujuće je svjedočiti njenoj tuzi, ali je od vitalnog značaja zadržati perspektivu i shvatiti da to nije nepremostiva prepreka. Ono što je važno, oni su dostojanstveno podnijeli svoju rastavu, uzdržavajući se od upuštanja u bilo kakve agresivne ili senzacionalne radnje, kao što je javno iznošenje pritužbi ili ličnih afera, što ja lično smatram neukusnim.

Pošto je i sama prošla kroz dva razvoda, jedan od biznismena Lazara Dugalića i drugi od Milana Kesića, oca njenog sina Koste, Dara je saosećala sa ženama koje zarađuju 200 ili 300 evra, ali nemaju pravo na alimentaciju.

Poznata pevačica Dara Bubamara, poznata po dva neuspešna braka, donela je odluku da raskine obe veze. Lazar Dugalić i Milan Kesić, vrsni biznismeni, bivši su muževi Dare Bubamare. Sada, hajde da ispitamo trenutni status njenih odnosa sa ovim osobama. Lazar Dugalić, cenjeni biznismen i bivši supružnik Dare Bubamare, u poslednje vreme primetno je odsutan iz očiju javnosti. Nakon burne petogodišnje ljubavne veze, pevačica je žarko ispovedala svoju večnu privrženost Lakiju.

  • Bila je 2002. godina kada je Dara na tajan način prihvatila Lakijev prijedlog. Međutim, njena radost je bila kratkog veka jer se ubrzo suočila sa posledicama svojih postupaka kada je sledećeg dana ubrzo osuđena za šverc automobila u Nemačkoj.

Nakon raspada prvog braka, Dara je stupila u romantičnu vezu sa preduzetnikom Milanom Kesićem, za kojeg se udala 2007. godine. Milan i Dara su se i zvanično razveli 2017. godine, ali ne pre nego što su na svet dočekali sina Konstantina. Unatoč zaključku njihove bračne zajednice, njihova veza opstaje zbog nepokolebljive posvećenosti zajedničkom potomstvu.

Milan je jednom prilikom rekao medijima da je njegova veza sa Darom oduvek bila i ostaje izuzetno jaka. Opisivanje prirode njihove veze predstavlja izazov zbog njene zaista neuporedive prirode. Njihova veza nikada nije bila ograničena na granice konvencionalnog braka; umesto toga, cvetao je prvenstveno na osnovu njihovog dubokog prijateljstva i zajedničkog poštovanja.