Bora Draljača je naš poznati srpski pjevač koji je doživio veliku životnu tragediju kada je suprugu Vericu pronašao obješenu u parku kod tadašnjeg hotela Jugoslavija. Bora ni nakon mnogo godina nije shvatio zašto je Verica odlučila da okonča svoj život.

Bila je to teška i bolna tragedija koja je Drljaču ostavila u velikoj neizvjesnosti i nikako nije mogao shvatiti kako je uspio preživjeti i boriti se. Prisjetio se života pokojne Verike u velikom i bolnom trenutku, ali kada je pronašao njeno oproštajno pismo, sadržavalo je samo dvije kratke rečenice.

Još ​​uvijek nosim Werykinu bol.Nije mu bilo prvi pokušaj samoubojstva. Bio je to prvi put da je popila Saka Talbeta i uspio sam je naći onesviještenu u našoj kući. Brzo sam je odvukao na VMA i tamo je spašena. Nisam znao zašto je to učinio i još uvijek mi nije jasno. Vjeruj mi.Mislim da joj ništa nije falilo pored mene jer je Imap na sve kimala.

U trenutku je ostala sama u kući. Djeca i ja nismo bili tu.Kad sam ušla u stan, vidjela sam da je tamo oproštajno pismo. Sve čega se sjećam bila je rečenica koja je glasila: “Tako sam umorna, žao mi je, čuvaj našu djecu.”