Prošlo je već neko vrijeme o novostima da se Haris Džinović rastao od svoje supruge Meline, koja ga je navodno prevarila sa drugim. Bilo je mnogo izjava od pjevača koje su naišle na kitike, a današnji članak je posvećen njima.

Neotkriveni događaji u privatnom prebivalištu Meline i Harrisa i dalje izmiču većini. Ipak, postoji osoba s ekskluzivnim pristupom informacijama – dadilja koju zapošljava Džinović – koja se hrabro odlučila otkriti istinitost situacije.

Srpska javnost ostala je zatečena iznenađujućim razvodom, posebno zbog pjevačevog otkrića da je Melina otišla bez ikakvog opravdanja. Dodatno je naveo da je prestala komunicirati s njihovom djecom, a vidljivo je da Đina više ne prati svoju majku na Instagramu.

Unatoč tome što je sve uhvatila nespremne, bivša dadilja ostala je ravnodušna i nastavila je s detaljnim opisom navodnih incidenata koji su se dogodili u kućanstvu Džinović.

Iako me kraj njihovog braka nije iznenadio, moj glavni fokus je na dobrobiti njihove djece. Neimenovana osoba, prethodno zaposlena kao dadilja, dijeli taj osjećaj i želi ostati anonimna (iako urednici znaju njezino puno ime).

Od samog početka sam se našao zaokupljen tekućom pričom o Harrisu i Melini kako je prikazano u medijima. Ipak, misli mi često odlutaju do Gine i Kana, o kojima sam se brinula dok su bili mnogo mlađi. Čak iu svojoj mladoj dobi djeca posjeduju istančan osjećaj zapažanja i nisu uvijek u skladu sa svime što se događa u njihovoj okolini.

Zanimljivo je da se njihova veza s Harisom uvijek činila jačom, dok su prema Melini osjećali strah. Kad god bi se upuštali u nestašne dogodovštine, često bih im kod Meline pružao alibi. Učinilo mi se čudnim što bi djeca bila bliže njoj, s obzirom na Harisova česta odsustva. Međutim, moje razumijevanje postalo je jasno kada sam otkrila da su djeca svaki dan provodila samo nekoliko sati s Melinom. Izrazito sjećanje ostaje na našem ljetovanju u Bečićima, gdje smo boravili veći dio sezone. Pretpostavljao sam da će njih četvero biti zajedno, a ja ću imati zasebnu sobu. Na moje zaprepaštenje, to nije bio slučaj.

U jednom dijelu hotela boravili su Haris i Melina, dok smo djeca i ja bili u drugom. Tijekom našeg vremena tamo, bio sam društvo djeci, brinuo se da budu budni na vrijeme za doručak, pratio sam ih na plažu i pridružio im se u večernjim šetnjama. Kao netko tko je prije čuvao Džinovićevu djecu, jasno se sjećam da sam svako jutro prva ustajala i rezervirala prvo mjesto kraj bazena za Melinu, jer djecu nije voljela voditi na plažu.
Tijekom svih mojih susreta s Harisom, u potpunosti sam uživao u njegovom društvu. Posjedovao je talent za humor i uvijek se raspitivao o dobrobiti djece i mojoj sposobnosti da njima upravljam. Naprotiv, Melina je izrazila svoju zabrinutost u vezi s mojim smislom za modu. Ljubazno mi je predložila da pođem sa mnom u kupnju kako bih nabavila “tradicionalniju” odjeću. Međutim, ljubazno sam odbio njezin velikodušni prijedlog, jer su mi dani bili ispunjeni energičnim aktivnostima s djecom i radije sam se odijevao u udobnu odjeću.

Unatoč mom početnom oklijevanju, odlučno je tražila da osobno operem cijelu njezinu kolekciju odjeće, čak i najintimnije odjevne predmete poput gaćica i donjeg rublja, umjesto da ih povjerim u praonici. U tom trenutku mi se pojam predaje počeo uvlačiti u um. Njezina neprestana propitivanja o svakoj sitnoj pojedinosti poslužila su kao otkriće da joj treba više od same dadilje; žudjela je za osobnim asistentom koji bi udovoljio svakoj njezinoj želji. Zapravo, čak je uzviknula: “Pozdrav!” i izričito je izjavio da Melina nije od onih koje treba smatrati obzirnim poslodavcem.

Tijekom intervjua za spomenuti medij, bivša skrbnica Đine i Khana otkrila je da je Melina prije njihovog odlaska u Crnu Goru naglasila da telefon mora uvijek biti dostupan, čak i dok su u inozemstvu. Melina je uvjeravala dadilju da će ona pokriti troškove. No, po povratku u Beograd, Melina je naprasno odbacila svaku odgovornost, izjavivši: “Nisam umiješana”. Zbog toga je dadilja znatan dio svoje mjesečne plaće morala izdvojiti za račune za mobilni telefon. Osjećajući se ogorčenom situacijom, dadilja je na kraju donijela odluku prekinuti veze s obitelji.