Ključ nevjerojatne transformacije Snežane Đurišić i postizanja besprijekorne tjelesne građe otkrila je sama poznata pjevačica. Snežana Đurišić je kroz svoju slavnu karijeru dosljedno slovila za jednu od najizuzetnijih pjevačica na našim prostorima. Nakon što je nedavno proslavila svoj 66. rođendan, s ponosom prihvaća svoju ulogu predane majke dvoje djece i cijenjene bake, odišući aurom gracioznosti i profinjenosti.

Unatoč pritiscima svoje profesije, obično se pridržava zdravog i dosljednog režima prehrane. Ipak, ima slučajeva kada poklekne iskušenju i prepusti se kulinarskim užicima. Pojašnjava da, iako se obično suzdržava od slatkih poslastica, postoje trenuci kada si dopušta kušati i uživati ​​u njihovim slatkim okusima. Pjevačica se tijekom svog boravka u Americi susrela sa značajnim povećanjem kilograma, što je otkrila svojoj kćeri Maji.
Tijekom intervjua otvoreno je priznala da je njezina sklonost uživanju otkrila savršen spoj unutar tajanstvene domene opskurnih kulinarskih praksi. Obožavana pjevačica otkrila je kako im je borba s kilogramima poslužila kao okidač za oslobađanje unutarnjeg borca. Uz odlučnu predanost, marljivo su se pridržavali personaliziranog režima prehrane u razdoblju od dva mjeseca, što je rezultiralo nevjerojatnim uspjehom gubitka 20 kilograma.

  • Zanima vas kako je Snežana Đurišić uspjela skinuti 20 kilograma? Pa, sada možete otkriti njezinu tajnu i krenuti u vlastitu avanturu mršavljenja. Ova očaravajuća priča počinje Snjeguljičinim otkrićem moći lubenice, lako dostupnog voća na današnjim lokalnim tržnicama. U razdoblju od dva mjeseca isključivo je konzumirala lubenice i njihov okrepljujući sok, što je rezultiralo nevjerojatnim preobrazbama. No, važno je napomenuti da Snežana svoj gubitak kilograma ne pripisuje samo ovoj metodi, već i nepokolebljivoj predanosti redovitom vježbanju. S dva do tri treninga tjedno isklesala je svoj stas i postigla željene ciljeve. Ako posjedujete odlučnost da se pridržavate dijete i dosegnete nove visine, neka vas putovanje Snežane Đurišić potakne da lubenicu i tjelovježbu uvrstite u svoju dnevnu rutinu.

Rođena 6. lipnja 1959. u Gornjem Milanovcu, Snežana je prve godine provela u Kraljevu prije nego što se 1971. preselila u Beograd. Trenutno živi u glavnom gradu i nastavlja se baviti svojom strašću prema glazbi. Među njenim zapaženim pjesmama su “Odakle si sele”, “Kiše”, “Srna”, “Pričaj mi, pričaj”, “Kleo se, kleo”, i “Zovem se moje”. Snežana, koja je ranije bila u braku sa pokojnim Slobodanom Gvozdenovićem, ponosi se time što je majka dvoje djece, Maje i Marka.

U dobi od deset godina krenula je na svoje glazbeno putovanje pridruživši se pjevačkom natjecanju za nadobudne umjetnike pod nazivom “Studio 6 daje ti priliku”. Tamo je pokazala svoj talent i osigurala prvo mjesto obradom popularne pjesme Lepe Lukić “Nikad se udati”. Ova važna pobjeda poslužila je kao odskočna daska za njezin inauguracijski singl album, koji sadrži zadivljujuće pjesme “Baki i deki” i “Mami i tati”. Unazad dvije godine, osvojila je publiku na prestižnom festivalu “Beogradsko proljeće” očaravajućim nastupom pod nazivom “Baba je imala sto momaka”.

Svojim očaravajućim nastupom koji je osvojio i publiku i žiri, dobila je jedinstvenu priliku pokazati svoj izniman talent uz cijenjene kolege poput Zorana Lekovića na obilježavanju rođendana Josipa Broza Tita u prestižnom Domu omladine. Prepoznavši njenu nepokolebljivu predanost pjevačkoj karijeri, predsjednik Jugoslavije je bio duboko dirnut i odmah je organizirao preseljenje njenog oca u Beograd, čime je Snežani olakšao upis u renomiranu Gimnaziju.

Tijekom svoje slavne karijere koja traje gotovo pet desetljeća, Snjeguljica je prikupila impresivan izbor postignuća. To uključuje nevjerojatnih 16 izvanrednih solo albuma, 23 albuma koji su pokazali njezin neizmjerni talent, četiri kompilacije koje oduzimaju dah i 11 nezaboravnih singlova. Sarađujući sa cijenjenim umjetnicima poput Šabana Šaulića, Halida Bešlića, Šerifa Konjevića, Miroslava Ilića, Jašara Ahmedovskog, Snežane Savić, Zorice Brunclik i mnogih drugih, Snježana je proizvela bezvremenske duete koji će zauvijek ostati urezani u našim sjećanjima.