Opširno se pisalo o vezi Cece Ražnatović i Goce Božinovske, a kružile su brojne glasine o njihovom zategnutom odnosu. Ova nagađanja pojačala su se kada je Goca bila primjetno odsutna sa vjenčanja Veljka i Bogdane, a Ceca je uzvratila nedolaskom na vjenčanje Mirka Šijana i Bojane Rodić.

Zanimljivost javnosti što Ceca Ražnatović misli o sinu Goce Božinovske, kojeg nesumnjivo sve češće susreće na obiteljskim okupljanjima, od jučer je zadovoljena. Objavljivanjem paparazzo snimaka s nedavne proslave u kući Ražnatovića, povodom dolaska trećeg Cecinog unuka i sestre Bojane Rodić, ova informacija više nije tajna.

Kroz fotografije se može vidjeti kako se Ceca srdačno i nasmiješeno pozdravlja s Mirkom i Bojanom, upuštajući se u ugodan razgovor s Mirkom, ali zadržala je vedar izraz lica.

Osim što Ceca ima pozitivno mišljenje o sinu Goce Božinovske, nedavno je otkrila da s Gocom ima prijateljski odnos i da među njima nema negativnih osjećaja.

Goco i ja imamo fantastičan odnos. Iako nemamo priliku viđati se svakodnevno, to ne umanjuje snagu naše veze. Ne osjećamo se obveznima stalno ručati ili piti kavu zajedno. Goco je nevjerojatno uspješna žena s uspješnom karijerom i ne oslanja se ni na koga da bi stekla priznanje ili potaknula razgovor. Ne zanimaju me tračeri i njihova mišljenja nemaju nikakav utjecaj na mene. Apsolutno je apsurdno sugerirati da smo upleteni u bilo kakve nesuglasice, pojasnila je Goco u izjavi za medije.

BONUS TEKST

Svetlana Veličković, poznata i kao Ceca, rođena je u selu Žitorađa kod Prokuplja kao najstarije dete Mirjane i Slobodana Veličkovića, učiteljice i trgovca. Njezinoj radosti nije bilo kraja kada je stigla njezina sestra Lidija, s kojom je čeznula za društvom za igru. S nepunih devet godina prvi put se uhvatila mikrofona na obližnjem vjenčanju, osvojivši prisutne svojim prepoznatljivim hrapavim glasom koji će ubrzo postati njezin zaštitni znak.

Sve vrijeme školovanja u osnovnoj i srednjoj veterinarskoj školi Ceca je dane posvetila učenju, a večeri je izdvajala za pjevanje. Na nastupe ju je pratio otac Slobodan, a jednom od takvih prigoda njen je talent prvi primijetio Mirko Kodić, renomirani skladatelj i harmonikaš. Kao rezultat toga, ponuđen joj je prvi profesionalni ugovor s PGP RTS-om i nastavila je snimati svoj debitantski album “Cvetak zanovetak” 1988. Ovaj album pokazao se velikom prekretnicom u njezinoj karijeri, dovodeći je do osvajanja prestižne nagrade nagradu za najuspješniju debitanticu Ilidžanskog festivala i vinula je prema vrhuncu pop glazbene scene.

Godine 1989., sa samo 15 godina, producirao je svoj debi album pod nazivom “Ludo srce” i popeo se na pozornice diljem bivše Jugoslavije. Sljedeće godine izlazi njegova druga ploča, “To, Miki”, koja je doživjela izuzetan uspjeh s prodajom od nevjerojatnih 360 tisuća primjeraka. U to vrijeme nabavio je i svoje prvo vozilo, Mazdu 626, te aktivno sudjelovao u dovršetku kuće svojih roditelja u Žitorađi.

Godine 1991., na svoj 18. rođendan, Ceca je objavila album “Babaroga”, a potom je započela pjevačku karijeru u inozemstvu. Tijekom burnog razdoblja raspada Jugoslavije i rata u BiH, nastupala je isključivo u dijaspori i suzdržavala se od snimanja nove glazbe. Uz Cecu su se povezivale razne ljubavne veze s uglednim ličnostima, među kojima su Vladan Lukić, istaknuti igrač Crvene zvezde, zagonetni Dejan Marjanović Šaban, a kasnije Hajrudin Samardžić Har, bivši nogometaš banjalučkog Borca i vlasnik više europskih noćnih klubova. . Međutim, odlučila se ne baviti niti komentirati ova nagađanja o svom osobnom životu.