– O porodici Đoković se na ovim prostorima više-manje, apsolutno sve zna. Mi se danas posvećujemo braći od Novaka Đokovića, koji pored svoga puno slavnijeg brata i nemaju baš puno medijskog prostora na ovim prostoorima. Baš iz tog razloga se Đorđe odselio u Španjolsku jer nije više mogao da podnese silna pitanja o svome bratu. 

Nema sumnje da je Novak Đoković najveći tenisač u povijesti koji je postigao rekorde koje će biti gotovo nemoguće nadmašiti. Javnost je jako zainteresirana za njegov osobni život, posebno za odnose s obitelji. Dijana Đoković, majka ovog izvanrednog sportaša u svijetu tenisa, s ponosom može nazvati ne samo Novaka sinom, već i još dva sina. Marko već duže vrijeme boravi u Španjolskoj s djevojkom, dok se najmlađi Đorđe sa suprugom i djetetom nedavno preselio u Dubai. Zbog njihove rasprostranjenosti, Diana rijetko ima priliku provoditi vrijeme sa svojim sinovima i unucima.

  • Javnost često pogrešno tumači spominjanje šogorice Dijane Đoković u medijima, pod pretpostavkom da se radi o Jeleni, supruzi njenog najstarijeg sina Novaka. Mediji najviše ističu brak Novaka i Jelene, njihovu djecu Stefana i Taru te vrijeme provedeno u Marbelli. No, pravi fokus od početka je uvijek bio odnos Dijane i njezine snahe. Zadivljujuća veza između snahe Dijane Đoković i njezine slavne svekrve pobudila je znatiželju različitih pojedinaca, od učenjaka do uličnih prodavača, koji su fascinirani zamršenošću njihove veze, bilo da se radi o ljubavi ili povremeni nesklad.

Nesklonost ovih spomenutih žena da se otvoreno uključe u rasprave o obiteljskim stvarima rezultira njihovim zatvaranjem unutar granica svojih domova, što u konačnici potiče neprekidni tok tračeva na gradskim ulicama.

Intrigantne životne odluke Dianinih sinova, Marka i Đorđa, potaknule su zanimanje i raspravu oko obitelji Đoković. Marko se upustio u zanosnu avanturu sa zanosnom Brazilkom, dok je Đorđe ušao u brak s dizajnericom Aleksandrom Veselinov prije nego što je započeo novo poglavlje u Dubaiju. Ove zadivljujuće priče pružaju dovoljno materijala za daljnje istraživanje i razgovor.

Utjecaj rijetkih susreta Diane i njezinog najmlađeg unuka Alexandera na njihov odnos ostaje misterij. Špekulacija ima napretek, jer konkretnog odgovora na ovo pitanje nema. Đorđe i Saška uspostavili su uspješan život u Dubaiju, gdje su postigli veliki uspjeh u svojim profesijama.

Njihova odluka da odu najvjerojatnije je bila potaknuta tim faktorom. Diana, budući da je majka, nije imala izbora nego ponuditi nepokolebljivu podršku svojoj djeci i pronaći ispunjenje u njihovoj sreći. Za sveobuhvatno razumijevanje života najmlađeg Đokovića, koji sa suprugom i sinom živi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, najbolji način da steknete uvid je Saškin Instagram profil.

Aktivno komunicirajući sa svojim pratiteljima putem dijeljenja vijesti i događaja, kreatorica kupaćih kostima, odijela i vjenčanica učinkovito dobiva povećanu medijsku pozornost i priznanje.

  • U svojoj posljednjoj objavi na Instagramu, podijelila je da je njezin intimni krug prijatelja bio prisutan na događaju. Tako je javnost mogla zaviriti u novostečeni dom Đorđa i Aleksandre i svjedočiti kako se influencerica provodila dok je Novakov brat bio okupiran svojim radnim obvezama. Ne može se poreći činjenica da je simpatično društvo doživjelo iznimno ugodno iskustvo, što dokazuje i nedavna objava jedne od Aleksandrinih poznanica na društvenim mrežama.

Umjetnik Stanoje Budimkić kroz svoj osobni kut vješto je prenio svoju interpretaciju u opisu fotografije na kojoj je Dubai i pjesma Nataše Bekvalac “Dobro sam”.

Dok razmišljam o trenutnom stanju naše fizičke odvojenosti, postoji posebna melodija koja pogađa žicu mojih emocija. Stanoje, u društvu brata blizanca Stanka, Saška i još jednog pratitelja, svi su spomenuti na fotografiji, koja je nakon toga uz komentar podijeljena na Đoletovom Instagram storyju. Čežnja za tvojom prisutnošću postaje jača svakim trenutkom dok željno iščekujem naš skori ponovni susret.

Dijana Đoković, ranije Žagar, rođena 1964. godine, porijeklom je iz Beograda. Njezin otac Zdenko Žagar rodbinski je vezan uz Vinkovce, gdje je proveo svoje djetinjstvo. U početku služeći vojsku, Zdenko, farmaceut po zanimanju, na kraju se preselio u Beograd radi zaposlenja. Sanda, Zdenkova supruga, pridružila mu se u glavnom gradu nakon završenog medicinskog obrazovanja. Na kraju se obitelj nastanila u Prištini, na Kosovu i Metohiji, jer je Zdenko tamo dobio posao.

Sanda i njezine kćeri u početku su imale optimistična očekivanja za svoj život na tom mjestu, ali nažalost, pokazalo se da je to daleko od ugodnog. Zbog toga su u Nišu ostali četiri godine. Na kraju su se odlučili vratiti u Beograd, gdje je Dijana uspješno završila školovanje u Osnovnoj školi “Sedam sekretara SKOJ-a”. Dijana se tijekom svog odrastanja s entuzijazmom bavila raznim sportskim aktivnostima poput plivanja, odbojke i skijanja.

Njen skijaški put je započela sa 11 godina kada je postala članica Ski kluba Kopaonik. Osim toga, Dijana je uz KUD „Vukica Mitrović“ sudjelovala u zadivljujućim folklornim nastupima, stvarajući draga sjećanja na divna druženja i uzbudljive izlete. Nakon završetka osnovnog obrazovanja posvetila se svojoj strasti prema kemiji i uspješno završila srednju školu prije nego što je upisala Tehnološki fakultet.