Pjevačica Selma Bajrami na svojim je društvenim mrežama podijelila fotografiju s hitne pomoći na kojoj se vidi povrijeđeno lice.
Odnosno, Selma nije otkrila razlog zašto je bila u bolnici i nije ništa objavila nakon ove fotografije.Fotografijom je svakako uznemirila brojne obožavatelje, au komentarima je dobila samo riječi podrške.

Nekoliko sati kasnije pjevačica se oglasila na društvenim mrežama.

“Nasilje nad ženama je ozbiljan problem koji zahtijeva hitnu pozornost i djelovanje. Riječ je o kršenju temeljnih ljudskih prava koje nanosi nepopravljivu štetu pojedincima i društvu u cjelini.Kako bismo smanjili nasilje nad ženama, mi kao društvo moramo surađivati ​​na mnogim razinama.

Jedan od njih je podizanje svijesti, edukacija i pomoć žrtvama. Važno je da svatko od nas preuzme odgovornost i osudi sve oblike nasilja. Nije važno jesmo li žrtve ili svjedoci. Vidimo da svakog mjeseca budu ubijene najmanje tri žene.To je užasno. A nitko ne zna koliko žena pati psihički i fizički… ZATO NE OKREĆEMO GLAVU KADA VIDIMO NASILJE. Prijavimo, poduzmimo nešto i spasimo nečiji život – rekla je Selma.

(P.S.Ne šalim se, ovo je fotografija sa snimanja spota za pjesmu “Dama”, koja između ostalog govori o borbi žena sa svim mogućim problemima i daje jasnu poruku da to nije da nikad ne treba odustati. “Korak po korak, dan po dan – SVE ĆE BITI BOLJE…”, dodao je Bajrami.