Seka Aleksić se suočila s brojnim neprijatnostima, posebno od strane korisnika društvenih mreža. Tipično, jedna objava na široko korišćenoj društvenoj mreži X ima moć da izazove poplavu lažnih informacija i obmana.

Ne prepuštajući ništa slučaju, Seka Aleksić je brzo donijela značajnu odluku nakon što se pojavila objava koju možete vidjeti u nastavku: Sa zajedničkom posvećenošću porodičnim vrijednostima i dubokom željom da zatvori priču koja je pogodila sve, hrabro je istupila, znajući da i ona i njen partner njeguju svoje sinove Jovana i Jakova i njeguju svaki dragoceni trenutak proveden sa njima.

Seka je nepokolebljivo izjavila: „Odbijam da komentarišem ovu stvar! To je apsolutno lažno! Ukoliko imate porodicu i plašite se Boga, to nećete objaviti”, rekla je Seka.

Veljko je u prošlosti javnosti predstavljan kao “švajcarac srpskih korijena”, a njihovu romantičnu priču često su upoređivali sa filmom “Telohranitelj” sa Vitni Hjuston i Kevinom Kostnerom.

Inače, Seka je veoma pobožna i često u intervjuima spominje praštanje: “Opraštala sam dosta, tako da nemam šta posebno da ističem, ali mislim da je opraštanje ljudska priroda i izreka “Mi smo veliki samo kada opraštamo” je tačna.”