– Porodica Ražnatović je od prije tri dana postala bogatija za još jednog člana u obitelji. Rođen je i treći sin, koji je dobio tradicionalno ime koje potječe iz Biblije. Danas je dan, kada Bogdana izlazi iz bolnice, a osim Veljka i Ceca i Anastasija su jako sretne.

Neraskidiva veza Veljka i Anastasije Ražnatović svedoči o njihovoj bliskoj vezi. Samo dva dana nakon Isaijinog dolaska, i Anastasija i Veljko oglasili su se na Instagramu i podijelili svoje iskrene emocije. Iako su osnovali vlastito domaćinstvo i više ne žive s roditeljima, Veljko i Anastasija Ražnatović i dalje održavaju nepokolebljiv odnos. Anastasia je krenula na jedinstveno putovanje iz Seville kako bi obilježila rođenje trećeg sina svog brata, Isaiaha. Fešta je bila zaista prekrasna, a Cecina kći iskoristila je priliku i svom suprugu Nemanji Gudelju otpjevala serenadu uz iskrenu melodiju.

Dok razmišljam i željno iščekujem daljnje druženje na druženju, naviru sjećanja na oca Željka Ražnatovića. Veljko i Anastasija Ražnatović na svom su Instagramu podijelili potresan video iz “Kralja lavova” na kojem se vidi kako se Simba prisjeća svog voljenog oca. Trenutak kada se Simba zagleda u ogledalo i promatra odraz svog kraljevskog i zastrašujućeg oca, Kralja lavova, ima dubok značaj. Anastazija i Veljko itekako su svjesni praznine koju ostavlja odsustvo njihova oca. Veljko Ražnatović, proslavljeni srpski boksač, rođen je 10. prosinca 1996. godine, a i dalje živi u Beogradu.

Njegovi roditelji su Željko Ražnatović Arkan i Svetlana Ceca Ražnatović, omiljena folk pjevačica. Tijekom svog djetinjstva Veljko je, zajedno sa svojom sestrom Anastasijom, izazivao veliku pozornost medija zbog svoje prisutnosti u javnosti. Praćenje majke na koncerte i razni medijski angažmani samo su pojačavali pozornost. Dok je prolazio kroz tinejdžerske godine, Veljku su sukobi s navijačima i zaštitarima u klubovima postali uobičajena pojava, što je rezultiralo njegovim čestim pojavljivanjem u srpskim tabloidima.

  • No, Veljko je 2015. otkrio boks kao ispušni ventil za svoju agresiju. Iako priznaje svoje inherentne atletske sposobnosti, priznaje da mu je u početku nedostajalo poriva da podnese potrebne žrtve za profesionalnu karijeru u sportu. Ključni trenutak u Veljkovoj bokserskoj karijeri dogodio se u Jagodini u ožujku 2018. godine, označivši njegov prvi značajniji trijumf. Veljkov krajnji cilj je doći do cijenjene titule prvaka u svojoj težinskoj kategoriji.

Osim toga, njegova ozloglašenost seže i izvan boksačkog ringa zbog romantičnih veza s Lunom Đogani i Mašom Terzić, kao i druženja sa starletama Sorajom Vučelić i Natašom Šavijom. Veljko Ražnatović, rođen 1996. u Beogradu, najstarije je dijete Željka Ražnatovića Arkana i poznate folk pjevačice Cece Ražnatović. Veljko ima tri polubrata Mihaila, Vojina i Nikolu, kao i tri polusestre Mašu, Sofiju i Anđelu. Njegova sestra Anastasija Ražnatović mlađa je od njega dvije godine. Nažalost, njihov otac smrtno je stradao iz vatrenog oružja 15. siječnja 2000. godine u hotelu “Intercontinental” u Beogradu.

Tako je Veljka i Anastasiju odgajala majka Svetlana, te teta Lidija i njezina obitelj. Budući da je Veljko bio dosta mlad kad mu je otac umro, ne sjeća ga se. Obitelj Ražnatović naišla je na daljnje prepreke kada je Ceca uhićena 2003. tijekom akcije Sablja, istrage o atentatu na bivšeg srbijanskog premijera Zorana Đinđića. Ceca i njezina sestra Lidija bile su umiješane u optužbe za posjedovanje veće količine nedozvoljenog vatrenog oružja i zlouporabu sredstava Nogometnog kluba Obilić.