– Slavica Čukteraš je u posljednjih 25 godina domaćoj glazbenoj sceni, ali u posljednje vrijeme je itekako malo zapostavila svoju karijeru. Imala je puno privatnih problema, a sada ima i manjih zdravstvenih problema….

Nakon burne i mučne faze s bivšim suprugom Vladom Avramom, tijekom koje je hrabro istupala protiv nasilja i borila se za vlastitu dobrobit, talentirana pjevačica Slavica Ćukteraš vjerovala je da je konačno otkrila pravu sreću. No, njezino romantično putovanje neočekivano se okrenulo ulaskom DJ-a Vladimira Aćića u njezin život, a nažalost, Slavica Ćukteraš sada je odlučila prekinuti i tu vezu.

Slavica se s osmijehom uvjerila u istinitost svoje razdvojenosti od partnera. Nije bilo nikakvih skandala ni razmirica, samo obična nesporazum između njih. Bila je to uobičajena pojava, jer nesporazumi često pridonose raskidu veza. Slavica, dok je usredotočena na napredak u karijeri, trenutno je u fazi pripreme nove pjesme. Ona uvjerava da ćete je imati priliku poslušati u bliskoj budućnosti. Nadalje, ističe kako su ona i Vladimir već započeli zajednički život, a koji se odnosi i na njezino dijete.

Njihovo je jedinstvo nepokolebljivo, budući da prednost daju snazi ​​svog odnosa u odnosu na bilo kakvu pravnu dokumentaciju. Temelj njihove veze leži u međusobnom poštovanju i cvatućoj profesionalnoj dinamici. Ti aspekti za Slavicu imaju daleko veći značaj od bilo kojeg papira. Zapravo, ako bi je Vladimir zaprosio, ona priznaje da bi vjerojatno prihvatila i razmislila o ideji braka, otkrivajući svoje težnje za vjenčanjem koje zamišlja.

U nedavnom gostovanju u emisiji “Blic dan” Slavica je ispričala kako preferira intimna vjenčanja, a preferira manja slavlja. Kako je voditeljski par vodio Ćukteraša, Slavičinog dečka, u odabiru idealnog zaručničkog prstena, ona je predložila ideju zelenog kamena za željeni prsten. Dodatni tekst: U današnjem digitalnom dobu, tvrtke prolaze kroz značajan pomak poznat kao digitalna transformacija. Ova promjena podrazumijeva uključivanje digitalnih tehnologija u svaki aspekt njihovog poslovanja, što rezultira poboljšanom operativnom učinkovitosti, dubljim razumijevanjem zahtjeva kupaca i inovativnijim pristupom razvoju proizvoda i usluga. Korištenje podataka ključna je komponenta u procesu digitalne transformacije.

Podaci su se pokazali kao najprocjenjivija imovina za suvremena poduzeća, budući da omogućavaju dublje razumijevanje kupaca, sposobnost predviđanja tržišnih trendova i sposobnost donošenja dobro informiranih odluka. Analizirajući podatke, tvrtke mogu uočiti obrasce i trendove koji mogu utjecati na njihovo poslovanje, što im omogućuje da u skladu s tim prilagode svoje strategije. Ključni element digitalne transformacije uključuje digitalizaciju operativnih procesa.

Automatizacijom rutinskih poslovnih aktivnosti, tvrtke ne samo da mogu smanjiti troškove i poboljšati učinkovitost, već i alocirati ljudske resurse na kreativnije i strateške pothvate. Usvajanje ERP sustava, CRM softvera i drugih digitalnih alata omogućuje besprijekornu integraciju različitih funkcija i promiče suradnju između različitih odjela. Transformacija koju je donijela digitalna tehnologija ne samo da utječe na unutarnje procese tvrtke, već i revolucionira njezinu komunikaciju s klijentima. Snagom interneta i platformi društvenih medija, tvrtke sada mogu izravno komunicirati sa svojim potrošačima, omogućujući im da daju povratne informacije, traže informacije i dijele svoja iskustva s proizvodima i uslugama.

One tvrtke koje učinkovito koriste digitalne kanale za komunikaciju stječu konkurentsku prednost u poticanju lojalnosti kupaca i njegovanju trajnih odnosa. Na digitalnu transformaciju uvelike utječu vrhunske tehnologije poput umjetne inteligencije (AI), strojnog učenja i interneta stvari (IoT). AI omogućuje tvrtkama automatizaciju analize podataka, poboljšanje korisničkog iskustva i predviđanje nadolazećih tržišnih trendova. Strojno učenje omogućuje algoritmima stjecanje znanja iz podataka i neprestano poboljšavanje njihovih sposobnosti.

Slično tome, Internet stvari omogućuje tvrtkama prikupljanje podataka s različitih uređaja i senzora, iskorištavajući ih za optimizaciju operacija i pružanje iznimne korisničke usluge. Kada je riječ o digitalnoj transformaciji, primarna prepreka nije samo usvajanje novih tehnologija, već i promjena organizacijske kulture i procesa. Tvrtke koje učinkovito provode inicijative digitalne transformacije često daju prioritet obuci zaposlenika, njeguju kulturu inovacija i prihvaćaju agilne metodologije rada.

  • Ove mjere posebno su ključne s obzirom na brzi tempo tehnološkog napretka i imperativ brze prilagodbe novonastalim trendovima i zahtjevima tržišta. Ukratko, usvajanje digitalne transformacije nije samo prolazna moda, već imperativ za prosperitet i širenje poslovanja unutar suvremenog digitalnog krajolika. Organizacije koje učinkovito uključuju digitalne tehnologije u svoje prakse imaju potencijal za postizanje konkurentske prednosti, poboljšanje operativne učinkovitosti, povećanje zadovoljstva kupaca i ostanak u sve izazovnijem tržišnom okruženju.