– Duško Tošić je od prije 4 godine prekinuo brak, doduše ne i zvanično sa Jelenom Karleušom, sa kojom je u braku preko 20 godina. Vjerujemo da ste svi upoznati sa time, da ga je ona prevarila sa bosanskim fudbalerom Ognjen Vranješom, i sve j eizašlo na vidjelo, a cijeli slučaj je dobio i sudski epilog.

Trenutni fokus medijske pozornosti vrti se oko ponovnog susreta Duška Tošića i Jelene Karleuše, dominirajući raspravama na raznim platformama. Novine su preplavljene viješću o pomirenju Jelene Karleuše i Duška Tošića, a njihov odvjetnik Nikola Premović dao je uvid u rasplet priče. Tošićev odvjetnik opovrgnuo je navode o pomirenju s pjevačicom, ističući da razgovori o mirnom razlazu još traju. Premović, koji zastupa Jelenu Karleušu, potvrdio je da se trenutno vode pregovori o sporazumnom razvodu Karleuše i Duška Tosića.

Osiguravajući izravan kontakt s Karleušom i njezinim odvjetničkim timom, Premović se i dalje nada da će uskoro doći do mirnog i skladnog rješenja, a prioritet će biti dobrobit njihovih malodobnih kćeri. Također, Premović je odlučno opovrgao sve navode drugih medija na ovu temu, ustvrdivši njihovu potpunu netočnost. Drugi mediji navode da su se Jelena i Duško sporazumno dogovorili da pomire svoj brak, a za to su okrivili Duškovu sestru Katarinu. Vrijedi napomenuti da je Katarina održavala redovitu i opsežnu komunikaciju s Jelenom, upuštajući se u dugotrajne razgovore o nizu tema. Primijetivši blisku vezu koju je dijelila s bratom i šogoricom, brzo je shvatila da je njihov razvod bio ishitrena odluka. Imajući to na umu, preuzela je na sebe da Dušku i Jeleni stvori priliku za temeljit razgovor i preispitivanje okolnosti u kojima se nalaze.

Duško Tošić, profesionalni nogometaš iz Srbije, od 2021. godine igra lijevog beka za turski klub Kasimpaşa, a nastupao je i za reprezentaciju Srbije. Rođen 19. siječnja 1985. u Zrenjaninu, Tošić je profesionalnu karijeru započeo u OFK Beogradu. Tijekom svoje karijere imao je priliku predstavljati nekoliko klubova u različitim zemljama. Ovi klubovi uključuju Socho u Francuskoj, Werder u Njemačkoj, Queens Park Rangers u Engleskoj, Crvenu zvezdu u Beogradu, Besiktas u Turskoj i Gwangju u Kini. Tošić je za reprezentaciju Srbije debitirao 2006. godine i upisao 26 nastupa uz jedan gol do 2018.

Nogometni put započeo je u zrenjaninskom Proleteru, a kasnije se pridružio OFK Beogradu za koji je odigrao 80 utakmica i postigao šest golova. . Nakon što je proveo u OFK Beogradu, preselio se u francuski Sochaux, gdje je postigao uspjeh osvojivši Kup Francuske u samo jednoj sezoni. Nakon toga, za Tošića su se zainteresirali skauti raznih klubova u Italiji, Njemačkoj i Španjolskoj. Ususret nadolazećoj sezoni sklopio je ugovor s Werderom iz Bremena koji je trebao zaključiti 2011. No, početkom 2010. klub iz Bremena odlučio je posuditi Tošića Duizburgu.

Umjesto da prisustvuje potpisivanju ugovora, srpski nogometaš donio je odluku o raskidu ugovora s Werderom, oduzimanjem iznosa od 1,2 milijuna eura, kako bi postao igrač bez ograničenja i pridružio se engleskom Portsmouthu. 12. veljače 2010. Tošić je stavio pero na papir i službeno potpisao s Portsmouthom. Međutim, zbog nesigurnog financijskog stanja kluba u to vrijeme, nisu ga uspjeli registrirati. Unatoč trijumfalnoj pobjedi Portsmoutha nad Southamptonom rezultatom 4-1 u petom kolu FA kupa, Tošić nije uspio ući na teren. Kao rezultat toga, 25. ožujka 2010. posuđen je Queens Park Rangersu, engleskom drugoligaškom klubu, na ostatak sezone.