Mlađi Lisijen Laviskontot ušao je u romantičnu vezu s poznatom pjevačicom Shakirom, koja je od njega starija 16 godina. Ova veza nastala je tijekom njihove suradnje na glazbenom spotu za Shakirinu pjesmu “Punteria”, gdje je Laviskontot glumila njezinu pratilju na ekranu. Intimna priroda njihovih scena i kasnijeg druženja potaknuli su glasine o romantičnoj upletenosti.

Unatoč njihovoj nevoljkosti da otvoreno razgovaraju o svojoj vezi, Lisijen je spomenuo suradnju s poznatom pjevačicom, zbog čega su mnogi nagađali da ne može prikriti svoju ljubav.

Prema pisanju “US tjednika”, rekao je da je Shakira iznimna umjetnica koja je ostavila neizbrisiv trag u svijetu. Njezina nepokolebljiva predanost svom zanatu, njezino obožavanje svojih obožavatelja i njezina želja za životom služe kao ogroman izvor inspiracije. Nastavio ju je opisati ne samo kao nevjerojatno lijepu, već i kao osobu neizmjerne vrijednosti, što ju je učinilo jednom od najznamenitijih osoba koje je ikada susreo.

S 31 godinom Lisien, poznati britanski glumac, nadaleko je poznat po ulozi Alfieja u popularnoj seriji “Emily u Parizu”. Naime, on se ističe kao Emilyin inauguracijski romantični interes nakon njezinog odvajanja od profesionalnog nogometaša Gerarda Pikea.

Nakon 12 godina veze, Shakira i Pike odlučili su se rastati 2023. godine, a iza njih su ostala dva sina, Saša i Milan.

BIOGRAFIJA

Shakira Izabel Mebarak Ripolj, nadaleko poznata kao Shakira, kolumbijska je filantropkinja, pjevačica i tekstopisac. Rođena 2. veljače 1977. u Barranquilli u Kolumbiji, od djetinjstva se bavi glazbom i trbušnim plesom. Samo njezino ime postalo je sinonim za njezin talent u glazbenoj industriji. Shakira je stekla slavu u Latinskoj Americi svojim albumima Pies Descalzos i Donde Estan los Ladrones, prodanih u više od 10 milijuna primjeraka u regiji. Probijanjem na američko tržište s petim albumom Laundry Service i hit singlom “Whenever, Whenever” učvrstila je svoj status renomirane umjetnice.

Nastavljajući s uspjehom, Shakira je izdala još četiri albuma, sa singlovima koji su osvojili vrhove ljestvica kao što su “Hips Don’t Lie”, “She Wolf” i “Loca”, koji se i danas vrte u eteru. Njezina službena pjesma za Svjetsko nogometno prvenstvo 2010., “Waka Waka,” drži rekord kao najprodavanija pjesma s tog događaja. Ne samo da je prodan u više od 10 milijuna primjeraka, već je i njegov glazbeni video prikupio nevjerojatnih 2 milijarde pregleda na YouTubeu, što ga čini jednim od najgledanijih videa na platformi. Shakira, poznata umjetnica, drži rekord za najprodavanije hitove u 2000-ima, s četiri njezine pjesme koje su bile među prvih 20. Značajno je da je pokazala svoju stručnost kao glazbeni trener na “The Voice” tijekom godina 2013. i 2014.

Njezin 11. album, El Dorado, postigao je izniman uspjeh, striman je nevjerojatnih 7 milijardi puta na YouTubeu i Spotifyju, čime je učvrstio svoje mjesto jednog od najstreamanijih albuma u povijesti. Ovo je postignuće potaknulo Shakiru da postane najslušanija umjetnica u svijetu u 2017. Kao priznanje za njezin izniman talent, nagrađena je s 3 nagrade Grammy, 13 nagrada Latin Grammy, 5 nagrada MTV Video Music Awards, 7 nagrada Billboard Music Awards i 39 nagrada Billboard Latin Glazbene nagrade. Nadalje, njezin utjecaj u industriji zabave ovjekovječen je zvijezdom posvećenom njoj na poznatom Hollywood Walk of Fame.

S procijenjenom prodajom albuma od oko 140 milijuna, Shakirin utjecaj na glazbenu industriju je neporeciv. Osim svojih glazbenih postignuća, aktivno se bavi humanitarnim radom kroz svoju zakladu Pies Descalzos. Njezina posvećenost filantropiji donijela joj je mjesto među 100 najutjecajnijih žena u svijetu časopisa Forbes od 2012. do 2015. Osim toga, 2017. je prepoznata kao jedna od najznačajnijih globalnih liderica. Vrijedno je napomenuti da Shakira služi kao UNICEF-ova ambasadorica, što dodatno potvrđuje njezinu predanost pozitivnom utjecaju na svijet.

Shakira, rođena 2. veljače 1977., dolazi iz Barranquille, Kolumbija. Ona je jedini potomak Williama Mebraka Chadida, rođenog New Yorka, i Nidije Ripoll Torrado, porijeklom iz Španjolske. Značenje njenog imena na arapskom je “zahvalna”. Osim toga, ima osmero polubraće i sestara iz očevog prethodnog braka. Odrastajući, većinu svojih godina formiranja provela je u Barranquilli, gradu smještenom na karipskoj obali Kolumbije. U dobi od sedam godina dobila je na dar pisaći stroj kojim je pisala poeziju.

  • Kad je napunila osam godina, skladala je pjesmu inspiriranu prometnom nesrećom svog polubrata i očevom četverogodišnjom tugom. Njeno školovanje odvijalo se u katoličkoj školi, gdje je zbog svoje hiperaktivnosti često bila izbacivana s nastave. Nadalje, suočila se s odbijanjem od strane školskog zbora zbog kritika učitelja zbog njezinog snažnog vibrata, uspoređujući ga sa zvukom koze.

U to je vrijeme otkrila svoju strast za zabavljanjem, dok je svojim kolegama iz razreda pokazivala svoje vještine trbušnog plesa i pjevanja. S 13 godina Monika Arica, poznata i kao Monica Ariza, uspješno je nagovorila Ćiru Vargaza, direktora glazbene kuće Sony Columbia, da joj ponudi ugovor. Unatoč prvotnom odbijanju, njezina druga audicija očarala je sve, što je dovelo do toga da Shakira potpiše ugovor za svoja sljedeća tri albuma.