Danas imamo jedan zanimljiv članak za kojeg vjerujemo da će vam se svidjeti, a o čemu je riječ vidite u nastavku. Dijana Bećirović, poznata starleta s prostora bivše Jugoslavije, trenutno boravi u Los Angelesu, gdje njezino prisustvo često prođe nezapaženo. Ipak, vrijedi napomenuti da Dijanin izgled nikad nije bio blistaviji, a to dokazuju i zadivljujuće fotografije koje često objavljuje na svom Instagram profilu, a na kojima se vidi njezina izuzetna ljepota.

Pregledom njezinih fotografija vidljivo je da je Dijana doživjela više manjih estetskih poboljšanja, što je rezultiralo osjetno mlađahnim izgledom. Započevši svoj uspješan put u manekenskoj industriji u dobi od četrnaest godina, brzo je stekla priznanje u 1980-ima kao jedna od najljepših žena u Jugoslaviji.

Završivši srednjoškolsko obrazovanje u Sarajevu, krenula je prilično jedinstvenim putem, zanosno se pojavljujući u reklamama za ugledne socijalističke korporacije. Unatoč tome što se u početku bavila glumom, odlučila je napustiti studij i umjesto toga se posvetiti novinarstvu. Kako je vrijeme prolazilo, ona će uspješno završiti dvije dodatne fakultetske diplome.

Nakon pojavljivanja u više televizijskih reklama i pojavljivanja na naslovnoj stranici magazina “Start” 1976., a potom i “Playboya” 1981., odlučila se upustiti u novu avanturu. Godine 1984. donijela je hrabru odluku da se preseli u Italiju, gdje je doživjela veliki uspjeh kao model. Ipak, put ju je na kraju odveo u novinarske vode, gdje je pronašla svoj pravi poziv.

Tijekom dvogodišnjeg rada kao novinarka na talijanskoj RAI televiziji, imala je nevjerojatnu priliku intervjuirati papu Ivana Pavla II., provesti vrijeme s papom Benediktom XVI., napraviti intervju s Airtonom Senom neposredno prije svoje nesretne smrti, a njezini romantični susreti uključivali su poznate ličnosti poput Gorana Bregovića, Zdravka Čolića, Mika Džegera i Al Pacina, između ostalih značajnih ljudi.

  • Stajao sam odvojeno od gomile koja je podlegla privlačnosti Michaela Corleonea; jednostavno me nije osvojio. Tijekom produkcije “Kuma”, redatelja Francisa Forda Coppole, moji su se putevi susreli s Alom Pacinom. Provodili smo vrijeme zajedno, ali on je neprestano odisao napetosti i nepokolebljivom paranojom zbog prisutnosti paparazza. Živio je u stalnom strahu od izlaganja. Dok je moja uloga bila istaknuti muškost u muškarcu, a njegova dočarati moju ženstvenost, nisam osjetila tu vezu s Pacinom. Umjesto toga, sve što sam iskusila bio je njegov neodoljivi ego. Ovo su sjećanja koja je ispričala o svojoj vezi s poznatim holivudskim glumcem.

U pratnji Ahmeta Eterguna, renomiranog producenta odgovornog za upravljanje karijerama kultnih glazbenih legendi poput Rolling Stonesa, Led Zeppelina, Raya Charlesa i Arethe Franklin, otišla je iz Rima kako bi krenula na novo putovanje u Sjedinjenim Državama. Služeći kao njegova predana tajnica u rasponu od petnaest godina, imala je priliku susresti i očarati neke od najistaknutijih osoba u industriji zabave.

Bećirović se našla u središtu kontroverzi kada je njezina večera sa Silviom Berlusconijem pripisana padu talijanske vlade, zbog čega je podnijela tužbu protiv talijanskih novina; nadalje, Niki Lauda, ​​koji je gajio intenzivnu ljubomoru, upustio se u barsku tučnjavu u njezino ime.

Trenutno nastanjena u Los Angelesu, Dijana Bećirović završila je studij na Američkom filmskom institutu. Nedavno je krenula s promocijom svojih memoara “Moja priča”, zadivljujućeg prikaza koji otkriva mnoštvo intimnih detalja s njezina osobnog putovanja.