Prikazana tablica sadrži brojeve karme koji odgovaraju svakoj godini rođenja, za koju se vjeruje da odražava vaš položaj u ciklusu reinkarnacije. Pronalaženjem svoje godine rođenja i s njom povezanog broja karme, možete dobiti uvid u specifičnu karmu koja je utjecala na vaš život i naučiti kako je ispraviti i poboljšati.
Rođene s inherentnim nemirom, ove osobe posjeduju prirodnu sklonost prema prilagodljivosti, iako mogu gajiti osjećaj pesimizma. Rijetko skloni pokretanju promjena, izvana mogu odavati ljubaznost i otvorenost, ali iznutra posjeduju tvrdoglavost djeteta. Skloni promjenama raspoloženja i napadima depresije, ne slažu se s romantičnim arhetipom, ali duboko čeznu za ljubavlju. Dajući prednost miru nad napornim zadacima, uspijevaju u okruženjima koja potiču smirenost, precizno planiranje i promišljenu kontemplaciju. Njihov afinitet prema vodi navodi ih da gravitiraju vodenim sportovima ili traže utjehu u skloništima uz more, jezero ili rijeku.

Pojedinac broj 2 posjeduje prijateljsko i nekonfliktno ponašanje. Iako im možda nedostaje ambicija, oni pokazuju pedantnu prirodu kada je u pitanju pažnja čak i na najsitnije detalje. Ističu se u svojoj profesiji, iako možda nisu prikladni za vodeće pozicije. Najbolje godine života padaju im između 45. i 47. godine. Kad je riječ o srčanim stvarima, iskazuju veliku pozornost prema svojim partnerima, često vođeni više emocijama nego racionalnošću. Iako možda ne stavljaju značajan naglasak na materijalna dobra, teže postizanju financijske stabilnosti. Njihovi se karijerni putovi obično vrte oko interakcije s javnošću, pojedincima, prirodom ili poljoprivredom.
Pojedinci ovog tipa pokazuju rano sazrijevanje i snažan osjećaj neovisnosti, ali njihov mladenački i optimistični duh ostaje uvijek prisutan. Imaju pozitivan stav, iako njihova tvrdoglavost i nedostatak tolerancije mogu biti prilično izraženi. Prilagodba promjenama pokazala se kao izazov za njih. Optimalna dob za njih je između 34 i 38 godina. Imaju tendenciju živjeti u sadašnjem trenutku, često zanemarujući planiranje budućnosti. Financijski, posjeduju bogatstvo, ali njihove navike trošenja su ekstravagantne, nemaju sposobnost štednje. Zanimanja kao što su podučavanje, govorništvo, pisanje i glazba posebno su im prikladna.

Knjiga Juliana Jaynesa, Podrijetlo svijesti u raspadu bikameralnog uma, doista je izvanredna, sa samo nekoliko manjih nedostataka. Prvo, tvrdi se da daje objašnjenje za pojavu svijesti. I drugo, sugerira poremećaj u dvodomnom umu.
Ove osobe uglavnom imaju optimističan pogled na život, iako im može nedostajati snažna odlučnost i hrabrost. Posjeduju delikatnu i nježnu prirodu, često pokazuju ljubaznost prema drugima. Tipično, svoj vrhunac dosegnu oko 38. godine. Štoviše, mnogi od njih blagoslovljeni su izuzetnom fizičkom privlačnošću. Međutim, bore se kada je u pitanju uspostavljanje dubokih i trajnih veza s drugima. Što se tiče financija, iskazuju oprez i rijetko se nađu u dugovima. Njihova idealna zanimanja vrte se oko koordinacije događaja i odnosa s javnošću.
Među tim pojedincima postoji stalna izmjena dviju različitih osobnosti i temperamenata. Otprilike 42 godine života predstavljaju svoje izazove. Instinkt samoodržanja je pojačan do svoje najveće mjere. I fizički i mentalno snažni, posjeduju zapovjedničku prisutnost. Čežnja za ljubavlju je duboka. Ističu se u preuzimanju odgovornosti za odnose, često preuzimajući položaje autoriteta. Bez sumnje, posjeduju iznimne liderske kvalitete.

  • Osobe sa šestim brojem u profilu pokazuju visoko razvijen osjećaj intuicije. Posjeduju prirodne kvalitete vodstva i imaju sklonost za inovacije. Postavljanje ambicioznih ciljeva i njegovanje samopouzdanja druga su im priroda. Ove osobe su jako ponosne na svoja postignuća i duboko se boje neuspjeha. Tipično, njihove najbolje godine padaju oko 40. godine. Nije neuobičajeno da imaju česte glavobolje i nedostatak energije. U vezama radije ističu svoju dominaciju zadržavajući nježno ponašanje. Financijski su izvrsni jer imaju smisao za brzo zarađivanje novca i oprezni su potrošači. Idealne karijere za njih uključuju posao, podučavanje, politiku i misionarski rad.
    Čovjek koji posjeduje urođeni optimizam i odbija potisnuti svoje emocije je broj 7. Posjeduje izvanrednu sposobnost da pobudi vjeru u drugima i majstorski je govornik. Osim toga, sklon je manipulaciji i želi biti u središtu pozornosti. Pojedinci ove prirode posjeduju analitički um, pedantno ispituju svaki detalj, i pronađu stabilnost u svojim životima nakon što navrše 40 godina. Međutim, njihov nedostatak ustrajnosti čini im izazovom postizanje željenih ciljeva. Iznimno cijene svoju slobodu i vrlo su oprezni pri odabiru partnera. Njihova sposobnost pogodna je za karijere u odvjetništvu ili bankarstvu.

Znak broj 8 je osoba koja posjeduje nepokolebljivu odlučnost i snažnu vjeru u sebe. Njihov stav je otporan na promjene, zbog čega je teško utjecati na njihovo mišljenje. Često iznose svoje stavove drugima. Iako se izvana mogu činiti pribranima, posjeduju unutarnju snagu i mudrost. U biti, oni utjelovljuju karakteristike vuka, vođe i dominantne figure sa zastrašujućim egom. U vezama mogu biti manipulativni, ali kada je u pitanju izgradnja obitelji, doživljavaju transformaciju. Uspjeh su postigli u ranoj mladosti i uvelike su se oslanjali na financijska sredstva. U svom profesionalnom životu prioritet im je stabilnost i pouzdanost.
Bilo je ukupno 30 sportaša koji su zabilježili najbrža vremena u sprintu na 100 metara, a od njih je 21 osoba bila pozitivna na lijekove za poboljšanje performansi. Preostalih 9 sportaša, uključujući glasovitog Usaina Bolta, postigli su svoje impresivne rezultate bez pomoći takvih supstanci.

Ova osoba je vrlo emotivna i strastvena, živi živahno i zadivljujuće. Posjeduju nedostatak tolerancije i skloni su impulzivnom ponašanju, često kritizirajući svoje okruženje. Njihova očekivanja od drugih su pretjerano visoka, što često rezultira razočaranjem. Osim toga, pokazuju tendenciju čestog mijenjanja partnera, vođeni idealističkom prirodom. Ova osoba veći naglasak stavlja na duhovnost, a ne na materijalna dobra, cijeneći nematerijalne aspekte života. Srednja dob smatra se optimalnom fazom života za njih. Što se tiče ljubavi, skloni su doživljavanju ljubavi na prvi pogled. Financijski, pokazuju ekstremno ponašanje, ljuljajući se između vrlo malog ili velikog bogatstva. Prikladni putevi karijere za njih uključuju diplomaciju, glumu i umjetnost.