Nivo kontroverze oko života Kejt Midlton nastavlja da eskalira, a nedavna tvrdnja koja je kružila na društvenim mrežama ostavila je ljude zaprepašćenim.

Brojne pristalice kraljevske porodice sada dovode u pitanje istinitost ove tvrdnje i željno traže odgovore. Danima su se globalni razgovori i pisana izvještavanja usredsredili na Kate Middleton, ali detalji oko njenog zdravlja ostaju obavijeni velom misterije.

Nagađanja su se pojačala nakon objavljivanja montirane fotografije na kojoj je princeza od Walesa veselo pozira sa djecom. Razlozi za tajnovitost ovih informacija ostaju nejasni, ali proliferacija zapanjujućih glasina i dalje postaje sve glasnija.

Ima li istine iza novonastale teorije zavjere koja trenutno kruži? Neočekivana smrt Thomasa Kingstona u Gloucestershireu, koji je čekao dijete sa Kate Middleton, dovela je do misteriozne situacije oko princeze. Neobične okolnosti oko smrti ovog člana kraljevske porodice, zajedno sa svim pratećim detaljima, izazvale su zabrinutost i smatraju se neprikladnim. Na TikToku se spominje da je ranije bio u vezi sa Pippom Middleton, sestrom vojvotkinje od Kembridža, a nakon te veze održavao je stalnu komunikaciju sa Kate, čak je išao čak i do toga da ju je nazvao nakon što je podvrgnuta operaciji. .

Unutar ove online zajednice, pojedinci izražavaju svoju zabrinutost zbog eskalacije proliferacije teorija, ali istovremeno razmišljaju o tome šta je pred nama. Neki članovi uživaju u neredu koji okružuje princezu, dok drugi tvrde da je moralno neprihvatljivo propagirati takve tvrdnje. Okolnosti u kojima trenutno živi pružaju savršeno tlo za razmnožavanje pojedinaca koji napreduju u teorijama zavjere.

Ova ideja je, međutim, veoma sporna jer insinuira da je Kejt, koja je u braku sa Vilijamom od 2011. i sa njim deli troje dece, bila u nevjeri. Nadalje, to nagoveštava mogućnost neobičnih okolnosti koje okružuju Kingstonovu smrt. Palata je dobila poruku upozorenja od stručnjaka koji savjetuju da se ne objavljuju dodatne informacije o Kate Middleton i kralju Charlesu kako bi se izbjegla pojava novih spekulacija. Nadalje, stručnjaci su preporučili rješavanje nedavnog incidenta u Photoshopu hitnim dijeljenjem nove slike, prijedlog koji je sud odlučio da zanemari.