Da li i vi imate problema sa krvnim pritiskom?

Ukoliko je Vaš odgovor DA onda je ovo pravo mjesto za Vas. U nastavku članka možete pogledati kako ćete na najlakši mogući način regulisati vaš pritisak. 

Već duže vrijeme patim od visokog krvnog tlaka. Međutim, kada sam otišla svom kardiologu, bio je jako iznenađen mojim promjenama.

4 žlice starog recepta pomogle su u uklanjanju skokova krvnog tlaka. Vrijeme je pokazalo da je prirodno liječenje učinkovita i prirodna metoda. Zbog toga se sve više ljudi okreće alternativnoj medicini.

MJEŠAVINA ĐUMBIRA, LIMUNA I ČEŠNJAKA

Ovaj recept dolazi iz Njemačke. Eliksir sadrži tri moćna sastojka: limun, češnjak i đumbir.Svaki od njih zasebno je vrlo koristan, no spojeni u lijek mogu činiti čuda.
Češnjak
poznat je po svojim antibakterijskim, antiseptičkim i antivirusnim svojstvima. Češnjak sadrži razne elemente u tragovima: natrij, kalij, kalcij, cink, fosfor, bakar, koji pozitivno djeluju na krvne žile. Osim toga, češnjak je bogat vitaminom C, B6, manganom i vlaknima.

Korijen đumbira poznat je kao odličan prirodni izvor antioksidansa.Također je vrlo koristan za osobe koje pate od probavnih problema.

Đumbir se smatra nevjerojatnom biljkom sa svojstvima protuotrova. A aktivni sastojak gingerol koji sadrži učinkovito je sredstvo za prevenciju i liječenje raka debelog crijeva.

Konačno, limun je skladište vitamina C. Voće ima alkalna svojstva koja reguliraju kiselost organizma.Osim toga, citrusi pozitivno utječu na opće stanje organizma jačajući imunološki odgovor i poboljšavajući metaboličke procese.

Mješavina češnjaka, limuna i đumbira kuhana u vodi odličan je i učinkovit lijek u borbi protiv začepljenja arterija i hipotenzije.
VISOKOTLAČNI STROJ ZA REZANJE NAVOJA

– 4 limuna sa korom
– 4 glavice bijelog luka
– 2 kašike rendanog đumbira
– 2 kašike vode