– Predrag Mijatović je bez sumnje u top 10 fudbalera ikada, koji su se pojavili sa ovih prostora. Njegova karijera počinje iiz podgoričke Budućnosti, nakon toga prelazi u Partizan, a glavni pik karijere mu je Real Madrid, gdje je osvojio i titulu prvaka Evrope. Danas govorimo o njegovom privatnom životu, koji je uvijek sakupljao jako veliku pažnju domaće javnosti. 

Nakon raskida veze s Elenom Karaman i razorne tragedije gubitka četrnaestogodišnjeg sina Andreja, sreća se konačno osmjehnula Peđi Mijatoviću.

Nakon četvrt stoljeća poznanstva s Anetom, Mijatović se još jednom podsjetio na dubinu ljubavi. Brak Peđe Mijatovića u javnosti je stup stabilnosti, a rođenje kćeri Nine, Nađe i Lole svjedoči o njihovoj trajnoj ljubavi.

Aneta posjeduje sve kvalitete koje svaki muškarac može poželjeti. Ona utjelovljuje snagu, hrabrost i inteligenciju, vodi me prema optimalnom putu i pomaže mi u donošenju dobrih odluka. Često je opisujem kao izvanredno, izvrsno biće neusporedive dobrote.

Bivša reprezentativka Jugoslavije, koja je prvi put iskusila “ludi kamen” sa 21 godinom, ponosno je izjavila da je prigrlila i mene i mog bolesnog sina, prihvatila nas kao da ga je sama rodila, mane i sve.

  • Elena Karaman, kćerka Verice Rakočević, bila je poznata po izuzetnoj ljepoti. S nepunih 19 godina ljubav je pronašla u zagrljaju nogometaša Predraga Peđe Mijatovića. Njihova je ljubavna priča cvjetala tijekom mladosti, a kako se šuška, njihova je veza bila jedna od najburnijih veza u javnosti.

Kada dvije osobe žive zajedno, prirodno je da se njihovi postupci i ponašanja isprepliću i utječu jedno na drugo. U našem slučaju, Peđa i ja imali smo skladnu dinamiku gdje smo međusobno balansirali gluposti. I dan danas, kad god bacim pogled na nogomet, a to se događa samo kad je on na terenu, ne mogu se opustiti. Moji osjećaji osciliraju između osjećaja ponosa i silnog neprijateljstva. Ponekad sam na ovaj sport gledala kao na strašnog protivnika, nekoga tko mi je ukrao muža u mojim najočajnijim trenucima.

U svojoj ispovijesti 1998. godine izrazila je ponos što ima dvoje djece s muškarcem koji ju je udaljio od važnih životnih događaja poput rođendana, godišnjica, porođaja i bolesti.

U mom sadašnjem stanju, želim da ostanem u nadi da Peđa nije bio svjestan muke i patnje koju sam proživjela, kao ni moje bolesti, koju je odlučio zanemariti. Prestala su Lukina propitivanja o igranju nogometa s Andreom, a meni je sinulo da je bezbrižnost koja je karakterizirala prve godine mog braka nestala zauvijek. Iako Madrid ima veću estetsku privlačnost od Beograda, ovaj potonji je moj grad, i posjeduje nematerijalnu kvalitetu koja Madridu nedostaje. Takvi su osjećaji izraženi po povratku u Beograd.

Nakon što je prošlo neko vrijeme, Peđa Mijatović i Elena Karaman jednako su se prisebno suzdržali od razgovora o svom padu, što je rezultiralo potpunim prekidom međusobne komunikacije.