– Angela Merkel je otišla u mirovinu prije dvije godine, a za sada kako njemački mediji izvještavaju uživa punim plućima. Totalno je batalila politiku, te za sada nema namjeru da se vraća u istu…

Angelu Merkel (70), koju su donedavno Nijemci zvali “Mama”, a ostatak svijeta “Kraljicom Europe”, uvijek smo navikli vidjeti jednostavnu modnu kombinaciju, priličnu ženi njezinih godina i titule. prethodno je držala. Prije dvije i pol godine – njemačka kancelarka. Angela je poznata po tome što živi privatnim životom kakav imaju svi “obični ljudi”. Često je se vidi kako drži čašu piva, za koje navodno kaže da ponekad pije da se opusti. Njezina je odjeća bila klasična, u pravom ministarskom stilu. U slobodno vrijeme planinari, čita, a najviše je ispunjava kuhanjem za sebe i supruga.

Ali čak i takva plemenita dama ima pravo na odmor. Prije nekoliko godina snimljena je na plaži u kupaćem kostimu. Rijetko je viđamo u ležernijoj odjeći, a kamoli u kupaćem kostimu, pa su fotografije prve Njemačke obišle ​​svijet brzinom svjetlosti. Njezin suprug, Joakim Sauer, profesor je na Sveučilištu u Berlinu. Ne voli publicitet pa nije bio ni na inauguraciji Merkel 2005. godine. Uživao je u operi i hodanju, a čak i kad mu je dopušteno letjeti službenim zrakoplovima s Angelom, vozio se niskobudžetnim letovima. Zbog njegovog zanimanja za operu, ali i nedostatka javnosti, Nijemci su ga prozvali “Fantomom iz opere”. Angelu u kupaćem kostimu pogledajte u galeriji. Angela Merkel napustila je politiku 8. prosinca 2021.

Bonus tekst:

Slavna glazbenica Leni Kravic (60 godina) jedna je od najtalentiranijih pjevačica čijem šarmu svaka ljepotica ne može odoliti. On je jedan od najzavodljivijih muškaraca u glazbi. Među dugim popisom žena koje je poljubio ima mnogo ljepotica koje muškarci priželjkuju. Bio je u romantičnoj vezi s Vanessom Paradis te zaručen s Ardeanom Limom i glumicom Nicole Kidman, ali nijedna od tih veza nije završila brakom.

No, Kravic priznaje da posljednjih godina živi potpuno drugačijim stilom života. Okrenuo se duhovnosti, zbog čega je odustao od kaotičnog načina života povezanog s glazbenim zvjezdanjem. Kako je priznao u intervjuu za strane medije, samac je gotovo 10 godina. – Postao sam vrlo odlučan o svom putu, svom načinu života – rekao je. Slavni glazbenik priznao je da je odlučio odustati od fizičke intimnosti dok ne nađe pravu ženu za sebe, a odluku je donio kada je shvatio da postaje poput svog oca.

  • Njegov otac, producent NBC Newsa Si Kravitz, bio je slomljen kada je otkrio da mu je sin imao izvanbračnu aferu dok je bio u braku s majkom glumicom Roxy Roker. Lenny je za The Guardian rekao da se nakon razvoda od glumice Lise Bonetti 1993. počeo ponašati kao njegov otac, zbog čega je patio od depresije. – Nakon razvoda postala sam mu jako slična. Postao sam “igrač” i nije mi se to sviđalo. Ne želim biti ta osoba. Ne volim to. Tako da sam se morala nositi s tim i trebalo mi je puno vremena, puno godina da preuzmem odgovornost i budem disciplinirana i ne dopustim da mi vlastite želje i strasti diktiraju egzistenciju – rekla je Leni jednom prilikom.

Priznao je da je ta disciplina dovela do devet godina apstinencije dok nije pronašao pravu ženu. O svojoj apstinenciji i promijenjenom načinu života, glazbenik je rekao da je to duhovna stvar te da se učvrstio na svom putu i načinu života. Leni je otkrila da ovaj stil života uključuje i druge aktivnosti te strogu disciplinu koje se pridržava, uključujući redovitu tjelovježbu i zdravu prehranu. – Potrebno je puno truda i discipline da bih ostao zdrav.

Recimo, radio sam cijeli dan, davao intervjue, vježbao do kasno i nisam se vraćao kući do 23 sata. Moram nešto pojesti, a nemam vremena za vježbanje. Otišao sam u teretanu u 2 ujutro i vježbao sat i pol. Naravno, nitko, pa ni ja, ne želi vježbati u to vrijeme, ali to je dio moje discipline – radi se o tijelu, umu i duhu. Nadam se da će funkcionirati usklađeno – kaže glazbenik. Klavić je bio u braku s glumicom Lisom Bonet, s kojom je imao 35-godišnju glumicu Zoe, prije nego što se par razveo nakon šest godina braka.