Proteklih godina brojni su Rusi odlazili u Srbiju s nadom u svjetliju budućnost, a iako su se mnogi odlučili nastaniti, značajan dio činile su Ruskinje koje su svoju pravu ljubav otkrile unutar granica Srbije.

Zadivljujuća Angelina, jedna od Ruskinja koje su se odlučile za partnera iz Srbije, nedavno je na TikToku rasvijetlila razloge za to. U odgovoru na pitanje “Zašto izgleda da Ruskinje gravitiraju srpskim muškarcima? Što nas izdvaja?” Angelina je dala sljedeće objašnjenje:

  • Sav sadržaj koji proizvodim temelji se na mojim osobnim susretima i iskustvima mojih poznanika koji su povezani s pojedincima iz Srbije. Boraveći u Srbiji duže od dvije godine, mogao sam uočiti razlike između Srba i Rusa. Najvažnija razlika je u tome što je kod Srba obitelj uvijek na prvom mjestu. Po dolasku u Srbiju bila sam zapanjena koliko vremena muškarci posvećuju svojoj djeci. Ovo je u oštroj suprotnosti s iskustvima mojih ruskih prijatelja, jer nitko od njih nema oca u životu. Angelina je izrazila svoje čuđenje ovim oštrim kontrastom.

Osim toga, istaknula je i činjenicu da Srbi pokazuju znatno pribranije i manje konfrontirajuće držanje u odnosu na Ruse.

Još jedno zapažanje koje sam iznio je da žene u Srbiji muškarci više cijene u usporedbi s njihovim kolegama u Rusiji.

Za razliku od Rusije, gdje je sport dobro razvijen, ali nema interesa većine muškaraca, Srbija se ističe kao zemlja u kojoj se mnogi momci aktivno bave sportom.

Simpatična Angelina je u završnoj riječi istaknula kontinuirani razvoj obiteljskih vrijednosti u Srbiji, suprotstavljajući ih nepostojanju takvih vrijednosti u Rusiji. Prema njezinim riječima, mlađoj generaciji u Rusiji nedostaje interes za stvaranje obitelji i rađanje djece.

Nekoliko djevojaka iz Srbije izrazilo je svoje neslaganje s njom.

Jedna od naših djevojaka naglasila je da njihov nedostatak agresije nije slučajnost; nego je to jasan pokazatelj njihovog nepristojnog ponašanja.

Angelina je primila čestitke muškaraca koji su se divili vrijednostima koje ona zastupa.

U odjeljku za komentare netko je izrazio želju za više žena poput nje, dok je druga osoba pitala zna li neku slobodnu ženu za svog brata Srbina. U međuvremenu, muškarac po imenu Bojan podijelio je svoje sklonosti prema Ruskinjama, navodeći njihovu različitu etničku pripadnost i percipirano odbacivanje feminističkih vrijednosti za koje vjeruje da ih žene u njegovoj zemlji nameću zbog ljubomore. Ovaj komentar srpskog čovjeka bio je i ogorčen i nepristojan.

BONUS TEKST

Apiterapija, ključna komponenta prirodne medicine, obuhvaća korištenje pčelinjih proizvoda za liječenje specifičnih zdravstvenih stanja, kao i njihovo uključivanje u svakodnevnu prehranu za promicanje dobrobiti i prevenciju bolesti kod ljudi i životinja. Primjena pčelinjih proizvoda u apiterapiji nadilazi oralnu konzumaciju i uključuje lokalizirane tretmane, kao što su lokalna uporaba meda za pomoć u zacjeljivanju rana koje sporo zacjeljuju, otopine propolisa za suzbijanje gljivičnih infekcija na stopalima i herpesa, terapijska primjena pčelinji otrov za reumatske bolesti i uključivanje matične mliječi u kreme protiv starenja, među ostalim primjerima.

Bitno je naglasiti da pčelinjim proizvodima organizam ne može odoljeti, za razliku od sintetičkih proizvoda. Kompleksan sastav i sinergijski učinci pčelinjih proizvoda čine ih neprocjenjivim u očuvanju zdravlja i liječenju raznih bolesti. Popularnost pripravaka koji sadrže med, pelud, propolis i matičnu mliječ sve je veća zbog njihovog blagotvornog djelovanja na organizam.

Učinkovitost meda kao ljekovite tvari ovisi o kalibru meda i specifičnom biljnom izvoru iz kojeg potječe. Zbog svog osebujnog sastava, med posjeduje vrijedna antimikrobna i antioksidativna svojstva. Štoviše, med služi kao visoko probavljiva hrana koja trenutno nadoknađuje osiromašene razine energije, dok njegova produljena konzumacija pridonosi poboljšanoj fizičkoj izdržljivosti i mentalnoj ravnoteži. Sirovi med i propolis sadrže fitonutrijente koji su pokazali potencijal u prevenciji razvoja raka. Nadalje, kombinirani utjecaj flavonoida prisutnih u medu, propolisu i peludi, kada se koriste zajedno s drugim lijekovima, značajno utječe na prevenciju i liječenje tumora.

Dokazano je da redoviti unos meda povećava prisutnost korisnih antioksidansa u krvotoku, koji imaju antibakterijska svojstva.

Tradicionalni lijekovi odavno su prepoznali ljekovita svojstva meda u ublažavanju simptoma gripe i prehlade. Opsežna istraživanja su uvjerljivo pokazala da med služi kao optimalni prirodni zaslađivač za osobe s dijabetesom tipa 2 i povišenim razinama kolesterola.

  • Ljekovita svojstva meda su višestruka, jer ne samo da pospješuje apsorpciju i učinkovitost lijekova, već i pročišćava organizam eliminirajući štetne tvari. Njegove terapeutske prednosti proširuju se na liječenje različitih stanja, uključujući gastritis, čir na želucu i crijevne infekcije, kao i regulaciju lučenja želučane kiseline i detoksikaciju jetre. Med se također koristi u liječenju ginekoloških problema, ublažavanju jutarnjih mučnina i liječenju respiratornih bolesti kao što su kronični bronhitis, bronhijalna astma, rinitis, alergijski rinitis, faringitis, sinusitis i laringitis. Nadalje, pomaže kod anoreksije ili gubitka apetita, normalizira rad crijeva, ublažava zatvor i pomaže kod hemoroida.