– Danas kada se pogledaju portali od raznih klinika u regiji, tamo možete da pronađete jako puno usluga koje pružaju plastičnu korekciju lica, ali i tijela. U odnosu na prethodne godine, cijene su danas i više nego pristupačne, te se može svašta uraditi za relativno pristojnu cijenu….

Nevjerojatna metamorfoza Dilek, koja se odlučila za estetske zahvate poput rinoplastike i blefaroplastike, skupila je više od 26.000 lajkova na društvenim mrežama. Na nedavno podijeljenim slikama djeluje nevjerojatno mladoliko, a neki komentatori čak sugeriraju da nalikuje vlastitoj kćeri. Brojni komentatori izrazili su skepsu u realnost i izvedivost postizanja ovakvih učinaka, ali pobližim uvidom u činjenicu da su ove fotografije objavljene na službenom Instagram profilu turske klinike koji se može pohvaliti s gotovo 600.000 pratitelja, postaje vidljivo da utjecaj i utjecaj estetska i plastična kirurgija daleko nadilazi ono što se vidi na prvi pogled.

Jeste li primijetili promjenu boje očiju? Pažljivi pojedinci istaknuli su da su oči ove žene doživjele transformaciju iz smeđih u zelene. Međutim, daljnjom istragom kroz komentare pokazalo se da ona zapravo nosi kontaktne leće u boji. Uz botox, najznačajnije promjene donijele su rinoplastika i blefaroplastika, koje su imale presudnu ulogu u transformaciji.

Rinoplastika, također poznata kao operacija nosa, predstavlja značajan izazov u području estetske medicine zbog svoje komplicirane prirode. Trenutno je rinoplastika među pet najtraženijih plastičnih operacija u svijetu. To ne iznenađuje jer nos igra ključnu ulogu u definiranju cjelokupne estetike lica, zauzimajući središnju poziciju i ostavljajući jasan vizualni učinak na pojedinca. Kirurška korekcija vjeđa, poznata kao blefaroplastika, uključuje uklanjanje viška kože i masnog tkiva, što rezultira otvorenijim očima.

Što mislite o nedavno transformiranoj gospođici Dilek? Slobodno nam ostavite komentar ispod. Otkrijte najnovije vijesti i događaje tako da postanete dio naše Viber i WhatsApp zajednice, pretplatite se na naš newsletter ili pristupite informacijama na Google News.

Dodatni tekst:

Nakon što je donijela tešku odluku da prekine vezu s Lazarom Granićem, pjevačica Milica Todorović sada se suočava s izlaskom na vidjelo do sada neobjavljenih detalja o njihovom zajedničkom vremenu.

Prema izvoru Alo!-a, Milica i Lazar su se odmah povezali i nisu gubili vrijeme da se upuste u ljubavnu vezu. U početku je njihova strast zasjenila sve razlike koje su postojale među njima tijekom prva dva mjeseca. Međutim, kako je vrijeme odmicalo, Milici je sve više smetala Lazareva nezrelost, iako se ustručavala da na njega vrši bilo kakav pritisak ili da ga mijenja. Umjesto toga, nadala se da će s vremenom doživjeti spontanu transformaciju. Kako je vrijeme prolazilo, bilo joj je sve teže šutjeti o problemima koji su je mučili.

U njemu nije mogla uočiti nikakav osjećaj ozbiljnosti ili istinske želje da izgradi značajniju budućnost. Lazarova predodžba dobrog provoda podrazumijevala je izlaske, zabavu, putovanja i šale, a ona je odavno došla do točke u kojoj je žudjela za skladom, mirom i partnerom s kojim bi mogla zamisliti osnivanje obitelji. Nažalost, nije osjećala tu povezanost s njim, a proteklih nekoliko tjedana postalo je nepodnošljivo. Boljelo ju je kad bi je zagrlio i poljubio, a vrijeme provedeno zajedno postupno se smanjivalo.

Umjesto da se upusti u razgovor o njihovoj vezi, on se nastavio ponašati kao nezrelo dijete. Na kraju je došla do svoje točke pucanja, sastala se s njim i prekinula vezu. Iako su i dalje prisutni na društvenim mrežama, nesumnjivo je to definitivan kraj, potvrdio je pouzdani izvor. Prema izvoru, iako su se zajednički složili da će održavati prijateljstvo, ona nije više mogla stati uz njega, unatoč pokušajima da bude empatična prema oboma. Raskid se pokazao većim izazovom za njega nego za nju, jer je Milica već duže vrijeme planirala kako da se izvuče iz emotivne zavrzlame.