Suzana Jovanović, supruga Saše Popovića, nedavno je postala bogatija za 15 milijuna eura, no nije uvijek bila u sličnoj financijskoj situaciji.

Otkrila je da je već u osnovnoj školi zarađivala, a kao mala je prvi put pjevala na svadbi:“Profesor glazbe je prvi primijetio moj talent. Bio sam najglasniji i najgrlatiji u zboru (smijeh), a onda sam uz podršku zbora počeo svirati kao solist.

U školi sam uvijek govorio: “Vidjet ćeš, bit ću slavan”, iako ne znam zašto sam inzistirao na tome. S petnaest sam godina počela nastupati po domovima kulture, a bila sam i dio folklorne skupine. Bila sam svestrana, voljela sam sve vezano uz glazbu”, rekla je Suzana i dodala:

“Jednog dana susjedi su slavili svadbu i pozvali me da dođem malo zapjevati.Bila sam djevojčica, djevojčica, u šatoru punom gostiju, bili su i svirači i pjevačica, a ja sam tada znala samo deset pjesama.

https://www.instagram.com/p/CP8KTaMnjuH/?utm_source=ig_embed&ig_rid=20348b52-70cd-4fe9-9873-98cd9843ddf1

Orkestru sam odmah rekao da mi nitko ništa nije naručio jer ništa drugo ne znam. Sjećam se da su glazbenici primali toliko savjeta da su rekli: “Pa zašto smo došli ovamo?” Na kraju smo podijelili napojnicu i svi su bili sretni.Od tog trenutka moj pjevački poziv uzeo je maha – prisjeća se Suzana.