– Sa moderrnizacijom interneta i društvenih mreža, u današnje vrijeme sve ono što se ponekad moglo čitati u pisanoj formi, danas sve to imate na digitalnom nivou. Sanovnik je svojevremeno bio jako zanimljiv, kada su naše majke i bake svako jutro uz kafu gledale šta znači šta ste sanjali prethodnu noć. Mi danas govorimo o tome, šta zapravo znači kada ssanjate pokojnu osobu koja vam je bila draga u životu.

Sanjati preminulu voljenu osobu može biti snažan odraz naše emocionalne povezanosti s tom osobom. Drevna babilonska praksa oneiromantije, usredotočena na dešifriranje značenja iza snova, baca svjetlo na ovaj fenomen. Međutim, tumačenje snova o preminuloj osobi može obuhvatiti širok spektar značenja, uključujući jednostavan vremenski pomak, oplakivanje njihovog gubitka ili čak duboke poruke prenesene njihovom prisutnošću u snu. Važno je napomenuti da ova tumačenja nemaju znanstvenu potvrdu.

  • Obično se smatra da kada netko sanja preminulu osobu nakon razdoblja tugovanja, može dobiti vrijedne uvide ili savjete od preminule osobe. Unatoč tome, ako se to dogodi nedugo nakon smrti osobe, snu možda nedostaju koherentnost i jasno vodstvo. Zamislivo je da pokojnik šuti u snu, što ukazuje na njihovu stalnu prisutnost i budno promatranje sanjača.

Moore predlaže da je uobičajeno da naši preminuli voljeni strpljivo čekaju kraj našeg procesa tugovanja prije nego što nam se obrate, osiguravajući učinkovitu komunikaciju svoje poruke. Ako se pojave u našim snovima, to znači da su uspješno prešli na “drugu stranu” i da napreduju. Osjećat će svoju prisutnost različitim znakovima, kao što je poseban miris, treperavo svjetlo ili određena pjesma koja svira na radiju u tom trenutku. Njihova je svrha prenijeti njihovu vječnu predanost podršci u svakom aspektu naših života. Kada se suočimo s teškom odlukom, nije neuobičajeno doživjeti san u kojem se pojavljuju naši voljeni, pružajući nepokolebljivu podršku kao izvor sigurnosti.

Njihov jedini cilj je osigurati da ste u potpunosti svjesni njihove naklonosti i brige za vas. U slučajevima kada postane imperativ prenijeti poruku upozorenja, oni će se materijalizirati na nekonvencionalan način, odstupajući od svog uobičajenog izgleda. Unutar carstva snova, te izvanredne i neprirodne manifestacije funkcioniraju kao nedvosmisleni signali koji se ne smiju zanemariti.

Iako mogu ostati tihi tijekom sna, njihova izvanredna sposobnost telepatske komunikacije doista je zapanjujuća. Jednostavan osmijeh i graciozan odlazak služe kao nedvojbeni pokazatelj da marljivo nadziru vašu dobrobit. Naša zajednica drži zadivljujuće uvjerenje da ako nas preminula osoba u snu poziva da pođemo s njom, nužno je da se suzdržimo od odgovora, jer to predstavlja izuzetno nepovoljan znak.