– Ana Kokić je definitivno pjevačica koja je sada već davne 2003 godine napravila pravi dar mar na domaćoj sceni. Njena jako velika popularnost trajala je do početka 2010 godine, kada se u potpunosti gubi sa scene. Saznalo se da tada ima jako tešku dijagnozu, da se odselila na selo i da skoro ni sa kim uopšte ne komunicira.

U godinama od 2005. do 2010. Ana Kokić, priznata pjevačica, doživjela je zapažene trijumfe. Često uspoređivana s Natašom Bekvalac zbog zajedničke plavokose ljepote, Kokićevi romantični pothvati, nažalost, pokazali su se manje sretnim. Njezina nesretna zajednica sa srpskim vaterpolistom Nikolom Rađenom naposljetku je dovela do razvoda, što ju je natjeralo da se upusti u razdoblje samoće.

“Nikola i ja dijelimo snažnu vezu. Moramo razlikovati našu povezanost, i kao bivših supružnika i kao roditelja. Naše međusobno poštovanje prvenstveno je ukorijenjeno u zajedničkoj odgovornosti za našu djecu. Nema potrebe za neprijateljstvom; nekad smo imali Ispunjavamo zajedničko vrijeme, a sada smo došli do trenutka kada stvari stoje najbolje”, rekao je Kokić za “Kurir”. Stoga im djeca služe kao zajednička točka koja ih spaja, a on svaki vikend marljivo preuzima njihovu djecu i posvećuje im kvalitetno vrijeme.

Sinulo joj je da su njezine dvije kćeri, Nina i Tea, njezina prava ljubav te da će je muškarci samo kočiti u napredovanju u životu. U posljednje vrijeme okupirana je brojnim koncertima u skandinavskim zemljama, gdje su ona i njezini kolege glazbenici bili prilično uspješni što se tiče zarade. Jedna od njezinih zapaženih suradnji bila je ona s Acom Lukasom, iako se o njihovoj vezi spekuliralo, među njima se nikada ništa bitno nije dogodilo.

Nakon razlaza s Nikolom Rađenom, Ana Kokić se s djecom preselila u majčinu kuću na Banovom brdu. Pjevačicu izuzetno cijene susjedi koji o njoj imaju samo pozitivne riječi. Često posjećuje lokalne trgovine, djeluje prirodno i bez šminke, upušta se u razgovor sa ženama iz susjedstva iz djetinjstva, uvijek odiše pozitivnim stavom, a njezine kćeri, prema općem mišljenju, odlikuju se iznimnim manirima.

Bez sumnje, Ana je vješto primjenjivala odgojne tehnike koje joj je usadila obitelj. Njezina nepokolebljiva veza s majkom Brankom osigurala je da je stalno dobivala neviđenu podršku.

Majčina ljubav je sila bez premca, bez premca u snazi. Sposobnosti majke su bezgranične; njezina intuicija i mudrost su bez premca. Bez oklijevanja, majka je spremna žrtvovati vlastiti život za dobrobit drugoga. Ne postoji nitko poput majke. Kad se majka smije, sve na svijetu izgleda dobro. Neophodno je cijeniti i obožavati naše majke, jer nam posvećuju svoje živote. Na ovaj poseban dan u srpnju, pjevačica je gospođi Branki izrazila iskrene želje, nazivajući je kraljicom. Pjevačica je uz zajedničku fotografiju stavila hashtag “najbolja mama na svijetu”.

  • Anin otac Stevan, koji je bio zaposlen na tržnici, s njom nije imao neku posebnu vezu. U rasponu od dvadeset godina i Ana i njezina sestra Maja suzdržavale su se od komunikacije s njim. Međutim, prije njegove smrti, donijeli su odluku da ga posjete i daju mu oprost za sve nepravde iz prošlosti. Ovu su priču prenijele i neke beogradske novine. Međutim, pojedinci koji su dublje razumjeli okolnosti otkrili su da je Stevan otišao mirno, jer mu je cijeli život na prvom mjestu bilo pomirenje odnosa s kćerima.

Ana je dala jasno objašnjenje prepreke koja je stvarala poteškoće.

Kad je otišao iz naših života, više nisam vidio težinu njegove majke i njegove razdvojenosti. Njihov zakonski razvod dogodio se 1999., što se poklopilo s vremenom bombardiranja. U početku smo održavali kontakte, no postupno su se smanjivali. Nakon što sam shvatio da sam uvijek ja bio taj koji je inicirao kontakt sa svojim ocem, donio sam odluku da prestanem pritiskati za to. Bio je to težak izbor, ali… Nisam ga vidio nekoliko godina. Čak i sada, to mi ostaje izazovno, iako je u ranim fazama bilo znatno napornije.

Pred kraj njegova života ostalo je neodgovoreno jesu li se doista pomirili, pa je pitanje njihova pomirenja ostalo neriješenim.