– Pošto nam se polako bliži kraj mjeseca, astrolozi diljem svijeta već uveliko prave nove horoskope, a na vama je da izaberet kome najviše vjerujete. Jako veliki procenat osoba vjeruje ruskim astrolozima, a mi danas govorimo o horoskopu iz ugla jednog srpskog stručnjaka.

U značajnom astrološkom događaju, Jupiter se vraća u znak Blizanaca nakon razdoblja od 12 godina. Astrolog Vladimir Vlajić donosi uvide u implikacije ove pojave za osobe rođene u znaku Blizanaca, kao i za ostale znakove horoskopa. Pratite emisiju “150 minuta” na Prvoj i saznajte više. Osobe u znaku Ovna prioritet bi trebale biti dobrobit grla. Oni koji su slobodni doživjet će val koketnih susreta, stavljajući snažan naglasak na fizičku privlačnost. Za njih je ključno da budu oprezni i provjere status veze svojih romantičnih interesa. Oni koji imaju pretrpan raspored mogu doživjeti napade ljubomore. Skretat će pozornost na sebe i neminovno uspoređivati ​​partnera sa sobom.

  1. Na poslovnom planu doći će do oživljavanja projekata koji su dugo stagnirali. Nadolazeći tjedan svjedočit ćemo mnoštvu značajnih veza i ključnih odluka. Bikovi ciljaju donji dio kralježnice, izazivajući zabrinutost. Iako slobodni pojedinci mogu imati priliku upoznati nekoga na svom radnom mjestu, mogu oklijevati oko uspostavljanja veze. Čini se da imaju mješavinu starih i novih veza, ali moj savjet je da krenete naprijed i otpustite prošlost. Ovo je posebno korisno za zaposlene pojedince, jer se mogu usredotočiti na vlastite poslove dok njihov partner čini isto, stvarajući skladnu ravnotežu.

Što se tiče karijere, koja im je od velike važnosti, Jupiter im je omogućio malo opuštanja. Vjerojatno će postići uspjeh, predstavljajući prekrasnu priliku za istraživanje dodatnih izvora prihoda. Mnogi će razmisliti o ulaganju u nekretnine, što je mudra odluka koja može donijeti značajne koristi. Dok Jupiter ulazi u znak Blizanaca, on služi kao snažna zaštita za osobe Blizance u znaku i one u podznaku. Ovaj nebeski događaj donosi razlog za slavlje i među Vodenjacima i Vagama. Obično povezan sa srećom i ekspanzijom, Jupiterova prisutnost označava značajne promjene koje su pred nama.

Iako se Blizanci mogu povremeno susresti s problemima povezanim s prehladom, općenito su zaštićeni. Međutim, važno im je dublje proniknuti u određene stvari i napraviti dugoročne planove za sljedećih 12 mjeseci, a ne samo ovaj tjedan. Oni koji nisu vezani uživat će u radostima flerta, privlačenja pažnje i otkrivanja novih prilika za vezu. Uz ispunjene rasporede, osobe Blizanci imaju priliku razmotriti brak kao opciju. Poslovno područje ima ogroman potencijal, s prilikama za ponovno uspostavljanje starih kontakata, osiguravanje novog zaposlenja ili čak upuštanje u poduzetničke pothvate.

Zdravlje dišnog sustava od najveće je važnosti za osobe rođene u horoskopskom znaku Rak. Oni koji su trenutačno slobodni mogli bi imati priliku upustiti se u koketne interakcije, bilo na internetu ili na radnom mjestu. Međutim, ovi susreti vjerojatno neće dovesti do konkretnih obveza. Pojedinci koji vode zaposlene živote mogu se osjećati tjeskobno, što može nenamjerno utjecati na njihove odnose. Iako to može ometati njihov ukupni učinak, to nije razlog za ozbiljnu zabrinutost. Poslovni sektor može donijeti mnoštvo odgovornosti i obaveza, ali budite uvjereni, sve će na kraju završiti uspješno. Rakovi posjeduju sposobnost rješavanja financijskih pitanja i napredovanja u svojim nastojanjima.

Vrijedi napomenuti da Rakovi već duže vrijeme doživljavaju pozitivnu fazu. Agresivna narav lavova očituje se dok napadaju grlo, dok im krvni tlak ostaje nizak. Lavovi koji nisu vezani privući će interes osobe jedinstvene i nekonvencionalne, iako mogu pokazati određenu rezervu. Zauzet raspored može rezultirati fluktuacijom komunikacije, ali neće predstavljati prijetnju njihovim odnosima. Drugi dio tjedna donosi malo poboljšanja, a za vikend je na rasporedu kratki bijeg.

Ovaj tjedan predstavlja povoljnu priliku za Lavove koji traže posao u državnim institucijama, jer mogu očekivati ​​napredak i opći uspjeh. Kod osoba rođenih u horoskopskom znaku Djevice mogu se pojaviti želučani problemi. Oni koji su nevezani mogli bi doživjeti obilje koketnih susreta. Okolnosti se neprestano mijenjaju, držeći ih angažiranima i zaintrigiranima. U poslovnom području čuje se upozorenje, savjetujući im da budu oprezni s posuđivanjem. Predstoje brojne obveze, ali će kašnjenja biti minimalna. Podrška kolega je dostupna i savjetuje se da tu pomoć maksimiziraju. U konačnici se očekuje pozitivan ishod. Grlo Vaga trenutno se suočava s valom napada.

Privlačnost samaca prema suprotnom spolu je pojačana, privlačeći njihovu pozornost. Potencijalna pojava mlađe jedinke koja često kreće na putovanja ili specijaliziran za pravo može doći u njihove živote. Oni koji vode užurbane živote otkrit će da su se njihovi odnosi poboljšali, dopuštajući im da konačno dođu do daha. Ovo je vrlo povoljan period za razmišljanje o drugom braku. Poslovni sektor napreduje, posebno u područjima povezanim s obrazovanjem, interakcijama sa strancima ili mogućnostima u inozemstvu. Čekaju ih sretne okolnosti.

Cijeli ovaj tjedan imaju priliku oživjeti dosadašnje suradnje. Škorpioni bi ovaj tjedan mogli osjetiti pojačanu nervozu. Samci mogu očekivati ​​dolazak zrele i ozbiljne osobe u svoj život. Škorpioni posjeduju živu energiju koja je vrlo privlačna. Vrlo je vjerojatno da će ova osoba biti nevjerojatno uspješna i poznata u svom području. Škorpioni su trenutno okupirani i održavaju jaku komunikaciju sa svojim partnerima. Profesionalno područje donosi neočekivane promjene, uključujući mogućnost davanja otkaza ili promjene posla. Postojala je značajna količina tjeskobe, što ukazuje da je vrijeme za promjene. Ove transformacije će dovesti do financijskih dobitaka.

Moja preporuka je Škorpionima da razmisle o promjeni posla jer će to dovesti do napretka i napredovanja. Pozor za sve strijelce: budite oprezni zbog mogućih ozljeda. Oni koji su slobodni i nevezani će trijumfirati nad nekim, jer imaju na umu određenu metu. Ovaj tjedan je ispunjen aktivnostima i nepredvidljivostima. Određene osobe mogu donijeti odluku o sklapanju braka. Strijelci imaju značajan utjecaj na pitanja srca. Poslovni sektor nudi brojne mogućnosti za rast i napredak. Sretan raspored planeta osigurava da je sve što je povezano sa stranim narodima izuzetno povoljno.

  • Okosnica Jarca trenutno se suočava s napadima. Pojedinci koji nisu vezani imaju potencijal naići na romantičnu vezu bilo kroz svoje profesionalne napore ili tijekom planiranog izlaska. Ponuda kritike ili ohrabrenje vama dragoj osobi zahtijevat će značajan napor. Međutim, ovo može biti nesigurna situacija, jer je najbolje dopustiti im da sami riješe motivacijski aspekt. Poslovni sektor cvjeta. Jarci obično posjeduju pasivniju prirodu.

Bio bi potreban značajan događaj da ih potakne da promijene svoje stajalište. Srećom, na pomolu je povoljnije razdoblje za financijska pitanja. Vodenjacima mora biti prioritet zdravlje krvnih žila. Pojedinac iz njihove prošlosti ponovno izranja na površinu, potencijalno dovodeći do ponovnog oživljavanja stare veze. Ovaj tjedan zaposlenim Vodenjacima nudi priliku da se prepuste i uživaju u životu.

Poslovni sektor isprepleten je značajnim zakonskim rješenjima koja potiču pozitivne transformacije i pomake. Utjecaj Jupitera donosi oduševljenje i tjera ih naprijed. Financijske prilike doživjet će lagano poboljšanje. Osobe Ribe trebale bi biti oprezne dok se kreću kroz promet. Oni koji su slobodni mogli bi se susresti s uzbudljivom mogućnošću ponovnog povezivanja s nekim iz svoje prošlosti ili s nekim koga već poznaju, što će zapaliti strastvenu vezu.

Ovaj tjedan bit će prvenstveno usmjeren na rješavanje svih kriza koje se mogu pojaviti, predstavljajući povoljnu priliku za to. Što se tiče poslovnih nastojanja, postoji snažna sklonost promjenama, a nebeska tijela su usklađena kako bi pružila podršku u provođenju tih transformacija. Dok se bave papirologijom, važno je da Ribe vode računa o svojoj tendenciji da postanu previše opuštene kada komuniciraju s osobama koje imaju značajnu važnost u njihovim profesionalnim životima.