– Veljko Ražnatović je uvijek bio na udaru javnosti, jer je sin itekak opopularnih roditelja Kako i sam izjavljuje uvijek je sve imao na dohvat ruke, a u mladosti je radio sve pogrešne stvari. Međutim, prije nego je upoznao svoju današnju suprugu, odlučio je da povuče ručnu, da prestane ići po kasinima, i pare trošiti na gluposti. 

Veljko Ražnatović godinama živi u Titelu sa suprugom Bogdanom i sinovima. Nedavno je otkrio razloge iza svog izbora da užurbanu prijestolnicu zamijeni spokojnim seoskim životom. Prema vlastitom priznanju, Beograd mu nije pružio nikakve pozitivne lekcije. S vremenom je raslo moje uvjerenje da Beograd nije idealna destinacija. Čini se da je svaki aspekt života u Beogradu manjkav, a svaki uspjeh koji se ondje postigne ima svoju cijenu. To je slično plovidbi u opasnom jezercu koje vrvi krokodilima.

  • On je to otvoreno priznao, dodavši da nema afiniteta prema noćnim klubovima i da vrijeme radije provodi uz tamburaše. Kao dijete, bio sam veliki glazbeni entuzijast, s opsežnim popisom pjesama koje sam nestrpljivo tražio. Moja potrošnja na glazbu bila je prilično pretjerana, zbog čega su me neki etiketirali kao degenerika. U mladosti sam se bavio kockanjem, posebno ruletom, koji se pokazao i izvorom trijumfa i poraza. S vremenom sam imao priliku istražiti sve što Beograd nudi. Veljko Ražnatović je u emisiji “Lagano podcast” izrazio uvjerenje da bi kao bokser dobio veću afirmaciju da nije sin poznatih roditelja.

Mnogi su zatečeni njegovim odabirom da prigrli izazovan i intenzivan način života povezan s boksom. Veljko priznaje da ljudi često stvaraju pretpostavke na osnovu njegove slavne majke Cece, ali on je ta očekivanja odavno nadmašio. Samouvjereno tvrdi da je sam prokrčio svoj put u svijetu boksa. Samo nekoliko dana nakon što je na svijet donijela trećeg sina Isaija, Bogdana Ražnatović već je izašla iz rodilišta. Veljko Ražnatović po dolasku u porodilište plijenio je pažnju brojnih pojedinaca zbog specifičnog detalja koji se posebno istaknuo.

Naime, Veljko i Bogdan izašli su iz rodilišta sa sva tri sina sigurno smještena u jednoj nosiljci. Veljko je u pratnji prijatelja najprije uzeo stvari iz rodilišta prije nego što je krenuo po Bogdana i njegovog sina. Nosiljka za bebe, ukrašena zadivljujućom ilustracijom tigra, uključena je u paket s kolicima po cijeni od 1632 eura. Paloma Faith, uspješna engleska pjevačica i tekstopisac, kreativni je um koji stoji iza dizajna kolica.

Rođenje Isaijevo na Dedinju se radosno slavi. Povodom dolaska malog Isaija upriličeno je veselo druženje u vili na Dedinju. Među brojnim javnim ličnostima na slavlju koje je potrajalo do kasnih večernjih sati bila je i Viki Miljković, kuma Svetlane Cece Ražnatović. Podsjećamo, Bogdana Ražnatović treći put se podvrgla carskom rezu, a ona i Veljko za sina su odabrali ime Isaia, ime koje ima značajno značenje.