– O Svetlani Ražđnatović, po pitanju emocija, srpski novinari su uvijek pazili šta i kako pišu. To je jednostavno tako, jer se zna da je ona opasna, a i realno od smrti Željka Ražnatovića Arkana 2001 godine, ona i nije imala neke ozbiljnije emotivne veze.

Vladan Lukić, bivši nogometaš Crvene zvezde, svojedobno je bio u ljubavnoj vezi s Cece Ražnatović. Njihova veza započela je 1989. godine kada je Ceca imala 16, a Vladan 18 godina. Kružile su glasine da razmišljaju o zaručništvu, no planovi su im se promijenili kada je Vladan nakon godinu dana otišao u vojsku, pa su zajednički odlučili prekinuti vezu. Za to vrijeme u medijima se dosta spekulisalo da je Cecina popularna pjesma “Da ga vidim” posvetila upravo Vladanu.

  • Prije nekoliko godina bivši jugoslavenski reprezentativac organizirao je veselo slavlje u jednom beogradskom restoranu u povodu vjenčanja svoje kćeri Sare. Sara je izrazila želju da Ceca nastupi na svadbi, a Vladan se potrudio da joj ispuni želju. Tijekom događaja, pjevačica je iskoristila trenutak da se prisjeti njihove zajedničke povijesti, izjavivši: “Danas sam ovdje zbog veze koja traje otprilike tri desetljeća. Kad smo Vlada i ja tek počeli izlaziti, on je točno znao s kim se upušta s – pjevačicom, ali šalu na stranu, Sarina je želja bila da danas nastupim, a vidim da su svi raspoloženi.

Tijekom intervjua iz 2009. godine, bivši partner Cece Ražnatović podijelio je svoje mišljenje o njihovoj ljubavnoj vezi, rekavši: “Naša veza nastala je tijekom tinejdžerskih godina, potaknuta ljubavlju. Kao mladi ljudi, uživali smo u društvu jedno drugoga i njegovali smo blisku vezu koja je trajala U rasponu od dvije do tri godine izmiču mi sjećanja, jer su se naši putevi prirodno razišli, što nas je navelo da se raziđemo , budući da našim životima nije bilo dodirnih tačaka.

Svetlana Ražnatović, poznata pod umjetničkim imenom Ceca Ražnatović, poznata je i polarizirajuća ličnost na području Balkana. 14. lipnja 1973. godine otišla je na svijet u Žitoraži, ljupkom srpskom gradiću. Još u svojim ranim godinama pokazala je prirodnu sklonost glazbi i vokalu, dobivajući nepokolebljivo ohrabrenje od svojih roditelja.

Počevši od adolescencije, Ceca je krenula na svoj profesionalni put. Svoj izniman vokalni talent i scenski nastup pokazala je na raznim domaćim natjecanjima i festivalima, osvajajući publiku svojim magnetskim šarmom. Prijelomni trenutak u njezinoj karijeri nastupio je 1988. godine kada je pobijedila na renomiranom glazbenom natjecanju za djecu održanom u Sarajevu.

  • Po prvi put profesionalno surađujući, Ceca je udružila snage sa skladateljem, tekstopiscem i producentom Milićem Vukašinovićem, koji je pronicljivo prepoznao njezin talent i podržao je u stvaranju njenog nastupnog albuma. Objavljen 1988., njezin debitantski album “Cvetak zanovetak” odmah je doživio veliki uspjeh, osvojivši publiku diljem bivše Jugoslavije. Ceca se brzo uzdigla do statusa ikone folk glazbe, privlačeći gomile vjernih obožavatelja na svoje naelektrizirane koncerte. No, njezin se osobni život često našao pod lupom javnosti. Njezina ljubavna veza i potom brak sa Željkom Ražnatovićem, poznatijim kao Arkan, vođom srpske paravojske, izazvali su značajnu pozornost medija i javnosti. Zajedno su na svijet dočekali dvoje djece: sina Veljka i kćer Anastaziju.

Nakon Arkanove smrti 2000. godine, Ceca se našla u teškoj situaciji. Ipak, ustrajala je i trijumfalno se vratila u glazbenu industriju. Unatoč raznim kontroverzama i preprekama koje su joj se našle na putu, Ceca je ostala omiljena i cijenjena pjevačica na Balkanu.

Ceca Ražnatović, prava svjetiljka narodne glazbe, svojim je albumima uporno postizala vrhunske uspjehe, dok su njezini očaravajući nastupi privlačili gomile vjernih obožavatelja. Osim svojih glazbenih nastojanja, Ceca se posvetila i humanitarnim nastojanjima, velikodušno dajući svoja sredstva i vrijeme kako bi pomogla onima koji se suočavaju s poteškoćama. Bez sumnje, Cecino trajno nasljeđe kao utjecajne osobe na Balkanu i dubok utjecaj njezine glazbe na generacije koje su slijedile učvrstili su njezin status ikone.