– Dugo vremena se nije govorilo o Miljani Kulić, i rijaliti programu Elita. Uveliko je opala zainteresovanost publike za Elitom, jer je Zadruga puno više bila gledana. Međutim, Miljana Kulić je uvijek veliki magnet za publiku koja je gleda….

Nakon diskvalifikacije Miljane Kulić iz “Elite 7” zbog neočekivanog odlaska iz Bijele kuće u Niš u ranim jutarnjim satima, društvene mreže su preplavile spekulacije o mogućem ponavljanju njenih postupaka i njenom izboru da ne čeka finale reality showa. Iznenadni Miljanin ispad, koji se dogodio samo pet dana prije superfinala, prema mnogima je direktna posljedica njenog bivšeg dečka Lazara Čolića Zole. Kako doznaje “Republika”, insajder iz obitelji Kulić otkrio je da je motiv njezina odlaska nerazdvojno povezan s njezinim bivšim partnerom. Prema poznatom pojedincu poznatom kao Miljani, postoji zbunjujuće ponašanje koje pokazuje Miksi.

Čini se da nije u stanju izdržati blizinu Zole, potencijalno zbog straha da bi je mogao nadmašiti po rangu. Sama pomisao na ovakav ishod nedvojbeno bi slomila njezinu odlučnost i umanjila njezin entuzijazam. S nepokolebljivom odlučnošću preuzela je na sebe povlačenje iz ovogodišnjeg natjecanja, trijumfirajući na svoj izvanredan način. Kao što je Zola otkrila u nedavnim otkrićima, njezini prioriteti za ovu sezonu bili su drugačiji. Njihov primarni naglasak bio je na njihovoj ljubavi i bili su spremni napustiti sve obveze kako bi otišli kao ujedinjeni par.

Cijelo vrijeme trajanja natjecanja trajala je njezina optimistična želja za pomirenjem, sve do vrhunskog superfinala. Međutim, Zolino nedavno priznanje nedvosmisleno je ukazivalo na to da je njihov odnos došao u nepopravljivo stanje, a svima je postalo očito da je imao namjerne namjere sabotirati njezine šanse za uspjeh. Unatoč svom razočaranju, na kraju je donijela odluku distancirati se od njega tijekom finala i natjecati se protiv njega.

“Ovakav ishod je povoljniji”, otkrio je pouzdani izvor. Budući da je kazna za svojevoljno istupanje jasno navedena u ugovoru potpisanom prije ulaska u reality show, Kulićeva će odluka rezultirati velikim financijskim gubitkom. Ukratko, produkcijski tim pod nazivom “Elita” obavijestio je učesnike da je Miljana Kulić diskvalifikovana, a televizija Pink planira da traži nadoknadu od 50.000 eura kako je navedeno u ugovoru. Nakon diskvalifikacije, Miljana Kulić se namjerno odlučila za šutnju zbog koje su svi bili zaintrigirani i željno iščekivali njenu perspektivu.

Dodatni tekst:

“Jesu li svekrve, svekrve i majke vaše omiljeno društvo za bijeg na more?” – ovaj komični uvod postavlja pozornicu za zabavnu anegdotu koja se odvija na grčkoj plaži, potičući preispitivanje mudrosti koja stoji iza odabira partnera za odmor. Andrija iz Srbije je u duhovitoj objavi na Facebook grupi “Grčka život” podijelio anegdotu o svom sumještaninu koji je početkom ove godine napravio sličnu grešku.

  • Neiskusan je vjerovao da bi idealan izbor bio odlazak sa svojim ili ženinim roditeljima, da bi kasnije požalio. Uz našu lokaciju na plaži, nalazi se obitelj koja potječe iz naše blizine. Sastoji se od mlađeg bračnog para i dvije mlade djevojčice, starosti otprilike 4-5 godina, a prate ih i majka supruga i majka muža. Tijekom cijelog dana čovjek doživljava stalne neuspjehe. Postavlja kišobrane, napuhava madrace, pravi pauze za kavu i uživa u razigranim trenucima na pijesku. Svi ovi napori usmjereni su na održavanje osjećaja mira u kućanstvu.

Čovjek priznaje da se ovi napori mogu činiti trivijalnim, ali se i dalje nada da će privremeni izazovi na kraju nestati. Taj je osjećaj izrazio Srbin, koji je također primijetio bjelinu njihove okoline. Kako se približava vrijeme za moj drugi mojito, on vodi djecu u njihove sobe na spavanje. U međuvremenu, zmajar ostaje na plaži, potpuno bezbrižan. Pogledi nam se susreću otkrivajući njegovo neočekivano nezadovoljstvo ovakvom vrstom odmora, ali za njega sada nema lijeka. Sve je počelo njegovom greškom koju je napravio u veljači ili ožujku, kada je na naizgled bezazleno pitanje bezazleno odgovorio “Što mislite da bismo trebali donijeti…?”

Da, tada se činilo kao dobra ideja da djeca budu s nama kako bismo se mogli malo opustiti. Kakav dokaz našeg nedostatka iskustva… Ali ozbiljno, možete li vjerovati? Tko dovodi svekrve na godišnji odmor, a kamoli oboje u isto vrijeme? Razmislite o ideji ili rješenju koje može poslužiti kao pomoć tijekom putovanja. Svojom izjavom izmamio je smijeh brojnih pripadnika spomenute skupine. Pametni Srbin vješto je izbjegao upit, ali je pritom dao dragocjenu preporuku kako spasiti dotičnu osobu.

Razmotrite scenarij, poput potrebe za pomoći na putu, a sada zamislite da vam je potrebna pomoć na plaži. Evo ideje: diskretno komunicirajte kimanjem ili pogledom i raspitajte se je li osoba upućena u mehaniku. Ako trebate pomoć s vozilom, odvedite ih na piće. Ova pametna taktika sigurno će impresionirati vašeg svekra! Ova rečenica opisuje neprestano iskustvo koje doživljavamo svaki dan, tijekom cijele godine. Nekoliko pojedinaca odgovorilo je politički nastrojenim odgovorima. Prema riječima Srpkinje, greške ove osobe mogu se pripisati utjecaju majki, svekrva, muževa i žena, ali i Boga i djece. Bilo je i onih koji su priznali da nemaju potrebe za dodatnim članovima obitelji dok su na moru.

Napisao je da većina muškaraca ima na raspolaganju cijelu godinu od 365 dana. Osim toga, najzgodniji izgovor im je da provode vrijeme s djecom, iako ih nema nigdje. Dodatni trošak je bio posebno za našu korist! Srpkinja Mila ponovno je otvoreno podijelila svoje osobno iskustvo putovanja i odmora kod bake i djeda. Prije par godina odlučili smo povesti i svekrvu na odmor. Proveli smo dva dana zajedno s njom i djecom, a onda smo moj partner i ja krenuli na putovanje na Santorini i Paros, ostavivši baku i djecu u hotelu. Ovaj dogovor je dobro funkcionirao za sve uključene.

Klinci i bake mogli su se opustiti u hotelu, bez brige oko kuhanja i obroka, jer su se od jutra do mraka prepuštali sladoledu, potpuno besplatno. U međuvremenu, moj partner i ja uživali smo u miru našeg odmora koji je podsjećao na dobra stara vremena. Pred kraj smo se ponovno okupili na proslavi tinejdžerskog rođendana i odlučili produžiti boravak na moru za dodatna dva dana.