Slađa, supruga pjevača Radiše Trajkovića Đanija, postala je poznata po brojnim kozmetičkim zahvatima koji su joj dramatično promijenili mladolik izgled. Fotografija pod nazivom “Prije i poslije operacije” na kojoj se nalazi Slađa pojavila se na jednom Instagram profilu, a otkriva njezin prijašnji blijed ten i tanke usne, koje su sada u potpunom kontrastu s njezinim trenutnim izgledom nakon niza poboljšanja, uključujući i korištenje botoksa.

Folk pjevačicu razveselio je pogled na njen mladenački izgled koji je doveo do braka koji je trajao više od dva desetljeća i rezultirao rođenjem troje djece. Bitno je napomenuti da se nedavno u medijima provukla vijest o razvodu Marka, sina Slađe i Đanija, i njegove supruge Minje. Svoje mišljenje o ovome podijelila je i Slađa. – Što se tiče razvoda, potpuno mi nisu poznati detalji – rekla je Slađa. Odlučila je ukloniti njihove zajedničke fotografije, a pojavili su se žamori koji sugeriraju da ima poteškoća s Instagramom, kako je tada navela. Nedavno je Đani, proslavljeni srpski folk pjevač, na Instagramu objavio dirljivu fotografiju kojom je pokazao slogu i sreću u svojoj obitelji. Na slici su Đani, njegova voljena supruga Slađa, njihova preslatka beba i Slađin posinak iz prošlog braka.

Đani, rođen u Prištini 27. siječnja 1973. godine, osnovno je obrazovanje završio u mjestu rođenja. Tokom godina on i Slađa postali su roditelji dvojice sinova, Miloša i Marka, te kćerke Sofije. Unatoč Đaninoj žudnji za još jednom kćeri, njegova žena imala je drugačije namjere. Ipak, obitelj im i dalje donosi neizmjernu sreću i zadovoljstvo. Slađa, koju muče glasine o nevjeri oko njezinog supruga, tješi se spoznajom da se on uvijek vraća u njihov dom.

Đani pozitivno gleda na veze svog sina Marka s poznatim osobama, među kojima je i Tijana Ajfon, jer vjeruje da će te interakcije dati vrijedne životne lekcije. Kružile su priče da je Đani platio Tijani 500 eura da Marku pomogne oko gubitka nevinosti. S druge strane, Goran, Đanijev brat, suočio se s pravnim problemima i odslužio jednogodišnju zatvorsku kaznu jer je provalio u stan starije žene i ukrao 15.000 dinara. Đani ima zategnute odnose s kolegama iz estrade, jer ih doživljava kao prevarantske i bahate osobe. Nažalost, zbog prekomjernog kockanja i opijanja, Đani se kod zelenaša zadužio pozamašnih 200.000 eura. Zbog toga je bio primoran prodati svoju kuću u Mirijevu po sniženoj cijeni. Uz primitak od 120.000 eura, Đani je posudio preostala potrebna sredstva te se s obitelji preselio u Frankfurt, gdje trenutno žive u stanu.

BONUS TEKST

Pjevač Radiša Trajković Đani već godinama održava skladan brak sa suprugom Slađom, što je mnogima nepoznata činjenica. Ono što malo tko zna je da Slađa ima izvanbračnog sina Nikolu, koji trenutno živi u Americi.

Naime, Đanijeva supruga više od dvadeset i pet godina majka je sina Nikole kojeg je rodila bez braka.

“Čovjek s kojim sam bila u vezi, koji je Nikolin otac, nije bio moj suprug. Nikola, moj sin, rođen je izvan braka. Danas ima 26 godina i živi u Americi. Tamo je uspješno završio studije, stekla dva različita fakulteta, a trenutno radi kao izuzetan mlad čovjek, koji posjeduje kvalitete poput ljepote, inteligencije, kulture i obrazovanja, Slađa je otkrila prije dvije godine u intervjuu za “Pink”. djeca održavaju kontakt sa svojim polubratom, a ispričala je i kada je posljednji put vidjela Nikolu.

Tijekom Nikolinih posjeta Srbiji tijekom ljeta, moja druga djeca imaju priliku ostati u kontaktu s njim. Oni međusobno komuniciraju kada on ima slobodnog vremena. Zanimljivo, više se moje djece čuje s njim nego ja. Prošlo je dosta vremena otkako sam ga zadnji put vidio; konkretno, bilo je to prošle godine kada smo Sofija, Marko i ja imali priliku upoznati ga. Nažalost, Miloš u to vrijeme nije bio u Beogradu, pa je propustio priliku da ga vidi. Na pitanje o Đaninom susretu s vanbračnim sinom i prirodi njihovog odnosa, Slađa je odgovorila: