Danijela je majka i Tiktoler koja je svojim poklonicima u posljednje vrijeme otkrila nešto posebno što već dugo uvježbava. Tačnije, ova gospođa nije nosila nikakvu odjeću od srednje škole. Ponosno je to pokazala pred svojih 10.000 pristalica.

Ova majka se pojavila u nekakvoj pamučnoj tamnoj noćnoj odjeći. Odlučno je podigla šorts i otkrila da ispod bukvalno nema ničega. Po njoj je to znatno ugodnije i korisnije za nju.

Ha ha, prihvatite moje izvinjenje, ali ne nosim gaćice od srednje škole. Oh ne, ovo je fascinantno. Pisala je uz video, a o njoj je pisao i San. Od tada nisam obukla nijednu.

Da li je prikladnije nositi odjeću može ovisiti o individualnim sklonostima, bolestima i kulturi. Svaki pojedinac ima svoje izuzetne potrebe i potrebe. Neophodno je obratiti pažnju na svoje tijelo, prakticirati dobru higijenu i prilagoditi svoje rutine svojim individualnim zahtjevima. Prilikom odlučivanja da li ćete nositi donji veš ili ne, postoji niz faktora koje treba uzeti u obzir.

Čiste okolnosti: U slučaju da dosljedno održavate veliku čistoću genitalnog područja, nošenje odjeće može uključivati individualnu utjehu, ali ne mora biti važno prema sterilnoj perspektivi.

Aspekti zdravlja: Pojedinci koji su skloniji kontaminaciji, smetnjama ili imaju specifične bolesti mogli bi imati koristi od nošenja besprijekorne i prozračne odjeće kako bi umanjili rizik od problema.

Aktivnosti: Tokom stvarnog rada ili vježbi vitlanja, nošenje odjeće može pružiti dodatnu pomoć i osiguranje. Materijali koji propuštaju znoj također mogu biti vrijedni.

Klima: U vrućim i ljepljivim okruženjima, nošenje odjeće koja propušta zrak može pomoći u održavanju ugodnog područja suhim i spriječiti poremećaje.

Individualne preferencije: Za osjećaj sigurnosti i higijene, neki ljudi jednostavno radije nose donje rublje, dok bi drugi mogli biti opušteniji bez njega.

Danijel je očekivao da njeni pristalice treba da budu šokirani ovim modelom i da je stave na “glavni oslonac sramote”, u svakom slučaju, generalno se slagao sa njenim načinom života. Kopča je dobila preko 15.000 preferencija, dok su primjedbe pljuštale.

– U slučaju da ste vi blaženi i ispunjeni, i mi smo.

– Čekaj, koliko sam shvatio, nastavili ste da ih nosite u srednjoj školi.

– Ne nosiš ih kad imaš suknju? To je pomalo čudno, ali mogu da razumem.

– Nekoliko stručnjaka vjeruje da se time smanjuju smetnje i struganje kože, a potom i kontaminacije, što je glavna stvar koju mnogi pojedinci radije ne bi odložili od odjeće.

– Svuda dobra damo, živite nesputano!